fbpx
Seminardeltakerne sitter side om side på scenen, foto

Kom innom vår FIAS-paviljong på Nor Fishing 2022

Årets Nor-Fishing arrangeres 23-26 August i Trondheim for første gang igjen siden 2018. Nor-Fishing har siden 1960 vært et viktig nasjonalt og internasjonalt møtested for fiskerinæringen, og er i dag en av verdens ledende messer for fiskeriteknologi. Her presenteres alle nyheter av betydning for næringen.

FIAS har i år en paviljong på 240 kvm i Hall A , A135 (den nyeste hallen). Og vi har i år 21 av våre samarbeidspartnere sammen med oss på Paviljongen. Har fremdeles noen m2 til overs om noen vil melde seg på i siste liten.

Vi håper og tror at årets Nor-Fishing messe blir godt besøkt av både kunder og leverandører etter 4 års ventetid.

Last ned utstillerliste FIAS

Andre aktiviteter

Bli med på messe i Barcelona

Seafood Expo Global er FLYTTET TIL BARCELONA I 2022
Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer fagtur til Seafood Expo Global og Seafood Processing Europe 26.– 28. april 2022. Dette er verdens største sjømatmesse som ”alle” besøker.