fbpx
Banner for Sjømatdagene 2022

Se programmet for Sjømatdagene 2022

Sjømatdagene arrangeres av den nasjonale arbeidsgiver- og næringsorganisasjonen Sjømatbedriftene, og er et årlig arrangement for alle som har interesse for sjømatnæringa.

På Scandic Hell (Stjørdal) møtes folk fra hele næringa til en fagkonferanse over to dager, med festmiddag på kvelden den 29. Mars. Her vil du også møte mange spennende bedrifter på stand, og knytte nettverk på tvers av fagfelt.

Andre aktiviteter

Bli med på messe i Barcelona

Seafood Expo Global er FLYTTET TIL BARCELONA I 2022
Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer fagtur til Seafood Expo Global og Seafood Processing Europe 26.– 28. april 2022. Dette er verdens største sjømatmesse som ”alle” besøker.

Kom innom vår FIAS-paviljong på Nor Fishing 2022

Nor-Fishing is the fishing industry’s largest and most important meeting place. The exhibition is held every other year – and when the event kicks off in 2022, it will be four years since the last ordinary Nor-Fishing exhibition. Therefore, we are really excited to finally meet you all again. Have a sneak peek at what is new, and our exciting plans for the exhibition!