fbpx
FIAS Nytt

Generalforsamling FIAS

Samtidig som Sjømatbedriftene arrangerer årsmøte gjennomførerer FIAS sin generalforsamling.

For å melde deg på landsmøtet til Sjømatbedriftene gå hit: https://sjomatbedriftene.no/landsmote-2022/

Andre aktiviteter

Bli med på messe i Barcelona

Seafood Expo Global er FLYTTET TIL BARCELONA I 2022
Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer fagtur til Seafood Expo Global og Seafood Processing Europe 26.– 28. april 2022. Dette er verdens største sjømatmesse som ”alle” besøker.

Kom innom vår FIAS-paviljong på Nor Fishing 2022

Årets Nor-Fishing arrangeres 23-26 August i Trondheim for første gang igjen siden 2018. Nor-Fishing har siden 1960 vært et viktig nasjonalt og internasjonalt møtested for fiskerinæringen, og er i dag en av verdens ledende messer for fiskeriteknologi. Her presenteres alle nyheter av betydning for næringen.