fbpx

FIAS har inngått samarbeid med Fjordkraft

FIAS har inngått et samarbeid med Fjordkraft som gjør at din bedrift kan få svært gode betingelser Fjordkraft og FIAS har inngått et samarbeid som gjør at din bedrift kan få mer for pengene. Fordi bedriften din er medlem av FIAS tilbys du en spesialavtale med gode besparelsesmuligheter dersom din bedrift blir kunde hos Fjordkraft. Gjennom samarbeidet med FIAS tilbys det skreddersydde strømavtaler, enten bedriften din ønsker en enkel spotavtale eller har behov for en mer forutsigbar strømavtale med sikring.

Et smart valg for din bedrift
Fjordkraft har bred erfaring med leveranse av kraft til alt fra energikrevende industri til
små entreprenørselskap. Som kunde hos Fjordkraft får bedriften din flere fordeler. Her er noen av dem:

Skreddersydde strømavtaler
I nært samarbeid med et av Nordens ledende handelsmiljø innen energi, utvikler Fjordkraft markedets beste strømavtaler
for bedrifter. Med dyktige forvaltere tett på kunde og marked oppnår alle strømavtalene optimale resultater. Det er mye å spare på å velge riktig strømavtale.

Profesjonelle energirådgivere
Sertifiserte energirådgivere gir bedriften din profesjonell rådgivning basert på innsikt og erfaring. Gjennom tett oppfølging
og gode analyser iverksettes tiltak som gir ønsket effekt. Riktig rådgivning er bedriftens beste strømsparer. Ingen bindingstid
Det er ingen bindingstid og ingen forskuddsbetaling. Enkelt og greit.

Andre aktuelle saker

Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene 2024

Dette er et av næringens viktigste møteplasser og samler mellom 400 og 500 deltakere hvert år til faglig påfyll. Sjømatdagene arrangeres av Sjømatbedriftene og FIAS har ansvar for ca. 50 utstiller-plasser i forbindelse med arrangementet.

les mer
Nor Fishing 2024

Nor Fishing 2024

FIAS har arrangert en fellesstand/paviljong for sine samarbeidspartnere siden tidlig 2000-tallet. FIAS har reservert 450 kvadratmeter til denne messen i Hall A på messesenteret i Trondheim. FIAS inviterer alle sine samarbeidspartnere til å delta på denne paviljongen.

les mer

Kontakt:
Boks 639 Sentrum, N-7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
E-post: post@sjomatbedriftene.no

Besøksadresse:
6. etasje
Dronningens gate 7
Trondheim

Meld deg på vårt nyhetsbrev her
Bli med på vår e-postliste om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa. Her kan du også oppdatere din profil eller melde deg av.