fbpx

FIAS – utgjør en forskjell

FIAS ønsker å tilby våre medlemmer kurs spesielt tilpasset deres behov. Det er viktig å ha enkle og raske metoder for å gi arbeidstakerne nødvendig kunnskap.

Nettbaserte kurs

ISO- piloten har hjulpet bedrifter over hele landet,  med mattrygghet, kvalitet og HMS siden 2001. Vi har 6 medarbeidere og holder til i Kristiansund. Vi kan hjelpe bedriften din med å utarbeide, implementere og etterleve styrings- og ledelsessystemer, slik at dere kan etterkomme krav fra tilsynsmyndigheter og kunder.

Vi er selv sertifisert i henhold til ISO 9001:2015, samt Miljøfyrtårnsertifisert. Vi leverer kurs med praktisk tilnærming til teorien. Vi benytter eksempler som de fleste deltakerne kan kjenne seg igjen i.

Nettkurs 12. des: Ledelsens gjennomgåelse (3 timer)

Ledelsens gjennomgåelse er et sentralt krav i flere standarder.
I dette nettkurset skal du lære om hvordan man på best mulig måte forbereder og gjennomfører ledelsens gjennomgåelse i egen bedrift.

Nettkurset passer for personer som er involvert i ledelsens gjennomgåelse gjennom forberedelser, ledelse og deltakelse, i sertifiserte bedrifter eller i bedrifter som ønsker å bli sertifisert.

Les mer om kurset her.

E-læring

Intopro tilbyr enkle og engasjerende e-læringskurs innen mattrygghet, hygiene og HMS. Kursene har faginnhold tilpasset kravene som foreligger innen IK-mat, HACCP og trygg mat.  Intopro er enkelt å bruke og lett å forstå. Vi baserer oss på visuelle oppgaver med lite tekst. Intopro har kurs på flere språk, blant annet norsk, engelsk, polsk og litauisk. Alle kurs avsluttes med en test. For å få kursbevis må testen være bestått. Kursene er tilpasset både mobil, nettbrett og PC. Med Intopro har du også muligheten til å skreddersy egne kurs

Last ned vårt produktark eller gå til nettsiden vår intopro.no og så hva vi kan tilby.

Kontakt oss
Har du spørsmål eller vil vite mer om hvordan Intopro kan brukes til å kurse dine ansatte? Ta kontakt med vår salgsavdeling:

Susanne Mari Brevik
susanne@intopro.no
95 70 50 79

Vår post- og besøksadresse er
Vågeveien 5, 6509 Kristiansund

Vil du bli medlem

Fyll ut vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt for å gi deg mere informasjon.

15 + 11 =