fbpx

Kontor og administrasjon

Hos oss får du gode avtaler på alt til kontor, rådgiving og helsetjenester.

Emballasje

Hos oss får du gode avtaler på alt til emballering og maskiner for dette.

Drift

Hos oss får du gode avtaler på elektro, vvs, drivstoff med mer.

Reise

Hos oss får du gode avtaler på til din reise,  om det er hotell eller fly.

Produksjon

Hos oss får du gode avtaler på klær, marin næring, gass og logistikk.

Hygiene

Hos oss får du gode avtaler på alt av hygiene, renhold, analyse og kvalitet.

Økonomi og bemanning

Hos oss får du gode avtaler på bemanning, lønn, forsikring og energi.

Rådgivning

Hos oss får du gode råd.

Bygg

Hos oss får du gode avtaler på alt av byggvarer, haller og kjemi.

Kontor og administrasjon

Print og dokumenttjenester

Canon Norge

Canon Norge

Et landsdekkende selskap med lokal tilstedeværelse i alle landets regioner.
Canon er markedsledende innen bildekommunikasjon og dokumentbehandling for både konsument- og bedriftsmarkedet, og er en foretrukket leverandør av print og dokumenttjenester med over 40% markedsandel.
Produkt- og løsningsporteføljen omfatter alt fra foto, video, skrivere og skannere til multifunksjonsprodukter, større produksjons- & fotoskrivere for det profesjonelle markedet, samt innovative digitale løsninger og tjenester.
Vi har landsdekkende service og dyktige spesialister som sikrer at kundene får optimal kvalitet, produktivitet, oppetid og effektive arbeidsprosesser.

Hva kan Canon hjelpe deg med?

Som ledende leverandør av nyskapende dokumentløsninger, kan vi bidra til økt effektivitet og lønnsomhet for våre kunder.

Våre løsninger kombinerer hardware, software og tjenester tilpasset den hybride arbeidsplassen. Vi har gode løsninger og tjenester innen print, automatisering og digital dokumenthåndtering som bidrar til økt effektivitet uansett hvor du jobber fra, som for eksempel elektronisk signering.

Eksempler på produkter og løsninger Canon kan levere er som følger; Printer/skriver, multifunksjonsmaskin, kopimaskin, skanner, Laserprinter, plotter, løsninger for grafisk produksjon & storformat, sikkerhetstjenester, E-signering, digitalisering av dokumenter, samt automatisering av prosesser.

Ta gjerne kontakt med avtaleansvarlig til FIAS i Canon Norge om du ønsker å vite mer om hva vi kan hjelpe deg med:

For Canon Norge
Erik Soelberg , erik.soelberg@canon.no
Mobil: 958 268 34

 

Digital arbeidsflyt

Verified

Smarte nettbaserte arbeidsflyter og e-signering

Verified hjelper organisasjoner i alle størrelser og bransjer med å digitalisere prosesser og arbeidsflyter. Vår sikre plattform for elektronisk signering og identifikasjon danner grunnlaget for alle våre løsninger og hjelper dere med å digitalisere virksomheten deres. Gjennom smarte nettbaserte skjemaer kan dere for eksempel lage maler og digitalisere tidkrevende oppgaver for å lette intern administrasjon for HR/salg/kundeservice. Skjemaene kan gjøres offentlige og publiseres direkte på nettsiden deres, slik at både kunder og ansatte enkelt kan få tilgang og logge inn og/eller signere elektronisk.

Les mer om Verifieds tjenester på https://verified.eu/no/

Eller ta kontakt med Kenneth Kristiansen for mer informasjon og en demonstrasjon: kenneth.kristiansen@verified.eu

 

E – Læring og kurs

PlusOffice

Lidenskapelig opptatt av HMS

PlusOffice leverer markedets mest moderne HMS-system, skreddersydd for din bedrift. Vi er en norsk kompetansebedrift som er utvikler og leverandør av komplette ledelses-systemer for internkontroll, HMS og personal (HR).

Med enkle, fleksible og tidsbesparende løsninger er vårt system det eneste du trenger for å håndtere alt av internkontroll, HMS og personalarbeid på en rask og effektiv måte.

Les mer på: www.plusoffice.no

Intopro

Enkel og engasjerende e-læring

Intopro er et interaktivt opplæringsverktøy, som er enkelt å bruke og lett å forstå. Våre visuelle e-kurs har faginnhold tilpasset kravene som foreligger innen mattrygghet og HMS. Med Intopro har du også muligheten til å skreddersy egne kurs.

www.intopro.no

For medlemmer (logg inn):
Tilbudsmal
Databehandleravtale
Generelle betingelser

Kontorrekvisita

Norengros AS

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Norengros’ omfattende produktspekter gjør oss til totalleverandør – Alt du trenger på ett sted.

Norengros er en landsdekkende kjede bestående av 13 bedrifter med lokale eiere, med 39 engrosbutikker. Vår logistikkløsning basert på lokale fullsortimentslagre gir unik tilgjengelighet og hurtig distribusjon til alle våre kunder.

Våre kunder følges opp av over 260 kundekonsulenter med bransjeorientert kompetanse innen alle kjedens produktgrupper og kundesegmenter.

Norengros AS
Fyrstikkalleen 3 A
Postboks 6714 Etterstad
0609 Oslo
Tlf: 22666220

Avtaleansvarlig: Stefan Tran
Tlf: 91 13 96 09

Mail: stefan.tran@norengros.no

www.norengros.no

For medlemmer (logg inn):
Prisliste i PDF:  
Prisliste i Excel: 
Avtale signert: 

Lyreco

Nettside:
www.lyrecocontract.no

Informasjon for alle:
Hanskebrosjyre: (PDF)
Hygienebrosjyre: (PDF)

Kontakt:
Jonas Aasterud Svendsen – Avtaleansvarlig
Key Account Manager
Tlf: +47 920 67 283
Jonas.Svendsen@lyreco.com

Tove A Engebakken – Uteselger (produkter og priser)
Account Manager
+47 982 20 306
tove.engebakken@lyreco.com

For medlemmer (logg inn):
Prisliste FIAS: 

AJ Produkter

AJ Produkter er ledende leverandør av utstyr og innredning til hele arbeidsplassen. Alle FIAS-medlemmer får ekstra gode priser på hele AJ Produkters sortiment.

Bredt utvalg – raskt levert
Vi tilbyr over 20.000 produkter til blant annet kontor, lager, verksted, garderobe, skole og barnehage. Ved vårt hovedlager i Halmstad i Sverige er en stor del av utvalget lagerført til enhver tid. Flere daglige transporter til Norge sikrer rask og enkel levering. Oppdag hele utvalget her

Egenproduksjon og høy kvalitet
Vi både utvikler, designer og produserer store deler av utvalget vårt selv. Tett samarbeid mellom våre i fabrikker Europa og produktavdelingen gjør det mulig å tilby gode produkter av høy kvalitet  til gode priser.

Fra visjon til virkelighet
Det kan være krevende å innrede arbeidsplassen. Vi bistår hele veien fra planlegging til ferdig montert løsning. Trenger du noen til å holde i trådene? Vi leder gjerne prosjektet slik at du kan konsentrere deg om det viktigste, jobben din. Les mer om hvordan her  og se løsninger vi har levert for våre kunder her .

Les mer på:
https://www.ajprodukter.no

Profilering og media

IDÈ House of Brands

IDÉ House of Brands er Nordens største leverandør av produktmedia og har vært i profilbransjen i over 35 år. IDÉ er en totalleverandør som hjelper dere med hele prosessen fra idémyldring til design, konsept, produksjon, og logistikk.

IDÉ House of Brands har et stort utvalgt av profilprodukter. De kan levere alt ifra uniform, messebekledning, gaver til ansatte, gaver til kunder, profileringsprodukter til jobbfester eller bedriftsturen. IDÉ hjelper deg også med den kreative prosessen.

Ta kontakt med avtaleansvarlig hos IDÉ, Jule Wangberg Pettersen.
E-post: julie.pettersen@idegroup.no
Sammen finner dere rett produkt til ditt budskap.

Les mer på:
www.idegroup.no/

Programvare og IT

Azets AS

IT-løsninger – Teknologi og digitalisering
Azets leverer programvare og tjenester innenfor teknologi og digitalisering, slik at små og mellomstore bedrifter får en enklere og mer effektiv hverdag.

Gjennom stort fokus på automatisering av oppgaver og dataflyt, leverer effektive og presise løsninger til våre kunder. Med en egen utvikleravdeling kan vi tilpasse og skreddersy programvare som passer for din bedrift.

Azets tilbyr en bred portefølje av forretningssystemer og vi veileder våre kunder fra behov, beslutning, via implementering og til varig drift. Vi har også en egen teknologisk avdeling som tilbyr IT tjenester og bistår i IT prosesser hos kunder.

Les mer om våre tjenester og løsninger her.

Alle henvendelser kan rettes til emailkontoen: fias@azets.com så får dere en rask tilbakemelding.

PlusOffice

Lidenskapelig opptatt av HMS

PlusOffice leverer markedets mest moderne HMS-system, skreddersydd for din bedrift. Vi er en norsk kompetansebedrift som er utvikler og leverandør av komplette ledelses-systemer for internkontroll, HMS og personal (HR).

Med enkle, fleksible og tidsbesparende løsninger er vårt system det eneste du trenger for å håndtere alt av internkontroll, HMS og personalarbeid på en rask og effektiv måte.

Les mer på: www.plusoffice.no

Telefoni

Phonero

FIAS har inngått avtale med Phonero

FIAS har tegnet rammeavtale med Phonero som innebærer en nyskapende mobil bedriftsnettløsning for sine medlemsbedrifter. Phonero Bedriftsnett, kombinert med kommunikasjonsappen Youtello, gir funksjonalitet som ingen andre kan tilby i markedet. Med Phonero + Youtello får bedrifter markedets beste sentralbordløsning (EPSI 2023) i tillegg til smartere og proffere håndtering av kunder og leverandører på mobil.

Kontaktperson hos Phonero
Mats-Even Eid
Regionsjef
M: 477 92 000
E: matseven.eid@phonero.no
e-post: ole-andreas.osterhus@telenor.com

www.phonero.no   
www.youtello.no                

Telenor

FIAS har inngått avtale med Telenor

Som medlem i FIAS får din bedrift meget gode betingelser på telefonikostnadene! Spar mye på det du bruker mest!

Kontaktperson Telenor:
Ole Andreas Østerhus
Tlf: 810 77 000
Mob: 99333333

e-post: ole-andreas.osterhus@telenor.com

www.telenor.no/bedrift/
For medlemmer (logg inn):
Se nettside for fordeler: 

Frakt

Jetpak

Jetpak har markedets raskeste tjeneste dør-dør i Norge, Norden og Europa.

Reflex ble grunnlagt i 2002 og fra begynnelsen har vi verdsatt bærekraft. Vi har som mål å bli verdens mest bærekraftige emballasjeselskap, tilby høy produktkvalitet, kostnadseffektive etiketter og emballasje.

Vi er direkte koblet opp mot flyselskapene og har tilgang på 4000 flighter om dagen og er operative 24/7-365. Vi gjør alt fra å levere en liten del til en båt som ligger til havn eller tidskritisk logistikk satt i system, for eksempel levering av covid vaksiner, ferske blomster osv. Vår unike geografiske dekning gjør at dette er mulig. Jetpak lever av å levere kvalitet i alle ledd og vi leverer på minuttet, ikke i løpet av dagen.

Les mer på nettsiden vår: www.jetpak.no

 

Kantine

Servicegrossistene

Servicegrossistene er en landsdekkende fullsortimentskjede som leverer alt til storkjøkken over hele landet, til og med til Svalbard.  Vi tror vi kan tilby medlemmer i FIAS mange fordeler for å forenkle innkjøpet av mat og drikkevarer:

Kun ett bestillingsledd
En levering for all mat og drikke på en bil gir deg en enklere hverdag. I tillegg sparer du tid og ressurser på færre innkjøp, handleturer og mottak av varer.

Alt av Mat og drikke
Hos Servicegrossistene får du alt av mat, drikke og non-food du trenger til ditt storkjøkken. Du kan velge blant et bredt utvalg av grossistvarer, meieriprodukter, fisk og kjøtt, frukt og grønt fra kjente merkevarer i tillegg til en rekke lokale spesialiteter fra ditt nærområde.

Bestilling av varer
Du kan selv velge om du ønsker å bestille varer pr. telefon, telefax, e-post eller i nettbutikken. Nettbutikken er brukervennlig, enkel og rask å benytte og er tilgjengelig fra PC, telefon og tablet. Du kan også begynne bestillingen fra telefon og fortsette på PC.

Anbrekk
Mange kunder har til tider behov for mindre forpakninger. Servicegrossistene har i flere år praktisert anbrekk på store forpakninger, så lenge innerforpakningen er forskriftsmessig merket fra produsent. Dette styrker din mulighet for fleksibilitet i hverdagen.

Rask levering
Servicegrossistene har sentralisert store deler av distribusjonen gjennom vår samlastingssentral på Langhus. I tillegg har grossistene direkte leveranser fra leverandører over hele Norge, også lokale leverandører. Et bredt nettverk av nasjonale, regionale og lokale leverandører og produsenter danner et godt grunnlag for å tilfredsstille de krav oppdragsgiver har til råvaretilgang.

Miljøpåvirkning
Servicegrossistene er miljøfyrtårn-sertifisert og er opptatt av å legge til rette for mest mulig miljøvennlig drift og distribusjon. Vi mener at det å kunne få alt man trenger på en levering også bidrar til å minske miljø-avtrykket vårt.

System og vareutvalg
Varedatabasen består av 30 000 varelinjer. Det benyttes IT-system med fremtidsrettet ordre, bestillings- og lagerstyringsprogram. Lagerstyringen har full sporbarhet og gir detaljert informasjon om hver eneste vare fra produsent. I dette systemet brukes elektroniske terminaler for plukking av varer. Varer som utgår fra sortimentet blir linket til nye varer, dersom det kommer et nytt alternativ.

Hvordan bli kunde?
For å bli kunde fyller du ut et enkelt skjema og din nærmeste grossist vil ta kontakt med deg.

Mer informasjon, og skjema for å bli kunde finner du her: https://sg.no/bli_kunde/

Kontakt:
Frode Olsen
Salgsdirektør
Mobil: 40 41 42 44

Servicegrossistene AS
Lilleakerveien 10, Oslo /  Postboks 504, 1327 Lysaker

Nettside:
www.sg.no

Systemkjøp

Systemkjøp er en av Norges største innkjøpskjeder innen storhusholdning og har hoteller, kafeer, kiosker, kantiner, gatekjøkken, restauranter og offshore-kunder som medlemmer. Systemkjøp har et samlet innkjøpsvolum på over 2 mrd. dette sikrer Systemkjøp best mulige innkjøpsbetingelser for sine mer enn 4000 medlemmer – betingelser enkelt-medlemmene ikke ville oppnådd på egen hånd.
Som Medlem i FIAS nyter du godt av alle de fremforhandlede avtalene i Systemkjøp.

Noen av fordelene med Systemkjøp:

 • Unike rabatt- og bonusordninger
 • Tilgang til et komplett storhusholdningssortiment til betingelser du ikke ville oppnådd alene
 • Meget gode betingelser og rabattavtaler på non-food, utstyr og driftstilbehørleverandører
 • Ingen fraktkostnad, småordregebyr, anbrekksgebyr eller medlemsavgift

Systemkjøp samarbeider med Servicegrossistene, et landsdekkende nettverk av fullsortimentsgrossister. Gode betingelser, nærhet til kundene, effektiv distribusjon og meget høy servicegrad gjør Servicegrossistene til en foretrukken grossistpartner.

Postadresse:
Systemkjøp AS
PB 504, 1327 Lysaker

Besøksadresse:
Lilleakerveien 8
0283 Oslo

Kontakt:
Tlf. 24 12 67 00
firmapost@systemkjop.no

Informasjon for alle:
https://fiasinnkjop.no/wp-content/uploads/2020/06/om_systemkjop.pdf

For medlemmer (logg inn):
Årsbonuser

FØRSTEHJELPSUTSTYR OG KURSVIRKSOMHET

Røde Kors

 

Om Røde Kors Førstehjelp

Røde Kors i Norge har etablert Røde Kors Førstehjelp AS for å øke sitt fokus på å bli en sentral og foretrukket leverandør av førstehjelpskurs, førstehjelpsutstyr og tilhørende produkter og tjenester til næringslivet og offentlig sektor i Norge.

 

Røde Kors Førstehjelp er en landsdekkende leverandør og er i dag en hovedleverandør av førstehjelpskurs og førstehjelpsutstyr til mange av landets største bedrifter. Med våre rundt 2 500 årlige førstehjelpskurs, ca. 30 000 kursdeltagere er vi den største norske leverandøren av godkjente førstehjelpskurs i Norge. Vi har instruktører i alle norske fylker og avdelingskontorer i Bergen, Stavanger/ Sandnes, Trondheim og Oslo. Hovedkontoret ligger i Bergen. Selskapet er leveringsdyktig over hele landet.

Hovedmålsettinger
– Røde Kors Førstehjelp skal øke befolkningens kompetanse om førstehjelp.
– Røde Kors Førstehjelp skal øke det økonomiske bidraget til Norges Røde Kors

Norges Røde Kors eier selskapet 100 % og en betydelig del av omsetningen til selskapet overføres hvert år til bruk i den humanitære virksomheten til Røde Kors, lokalt og nasjonalt. Med Røde Kors Førstehjelp som leverandør er din bedrift sikret en dyktig og serviceinnstilt aktør som holder høy kvalitet i alle ledd.

Kurskompetanse og leveringsdyktighet
Vi har antageligvis det største nettverket av dyktige førstehjelpsinstruktører i Norge. Disse er lokalt plassert, noe som sikrer våre kunder rask levering av kurs der hvor bedriften har tilhold. Røde Kors Førstehjelp er sannsynligvis den eneste norske aktøren som kan levere førstehjelpskurs med en bred nasjonal dekningsgrad. Våre instruktører har bakgrunn fra sykehus, ambulansetjenesten eller har annen tilsvarende helsefaglig bakgrunn. Alle instruktører er sertifiserte og følger de til enhver tid gjeldende retningslinjer for førstehjelp.

Førstehjelpsutstyr – kvalitet til rimelig pris
I over 30 år har Røde Kors solgt førstehjelpsutstyr til bedrifter, offentlig sektor, organisasjoner og privatpersoner i hele Norge. Alt vårt førstehjelpsmateriale holder topp kvalitet og et gunstig prisnivå. Inneholdet i våre produkter er håndplukket førstehjelpsprodukter og –utstyr som også leveres til Norske sykehus og legekontorer.

Godkjennelser/setifiseringer
Røde Kors Førstehjelp AS er sertifisert og kvalifisert som godkjente leverandører til Bygg- og anleggsnæringen gjennom StartBANK, til Energi- og forsyningssektoren gjennom Sellihca og til Transportbransjen gjennom TransQ.

        

Miljø
Røde Kors Førstehjelp AS er opptatt av at sine underleverandører/ produsenter har et fokus på miljø og at deres virksomhet har færrest mulig negative miljøpåvirkninger. Flere av våre underleverandør/ produsenter er ISO sertifisert innenfor de fleste standarder, og er siden år 2007 miljøsertifisert etter ISO 14001 standarden.

Sosialt ansvar
Bedrifter som benytter Røde Kors Førstehjelp som leverandør av førstehjelpsutstyr og førstehjelpskurs, er med på å støtte opp under det frivillige og humanitære arbeidet som Røde Kors gjør. For flere større norske bedrifter er dette et tilleggsmoment som er av betydning for Deres valg av leverandør.

 

Avtale-ansvarlig:

Christian Larsen

Direktør Forretningsutvikling / Director Business Development

Red Cross First Aid Ltd

Røde Kors Førstehjelp AS

Sandbrekkevegen 95, 5225 Nesttun, Bergen, Norway

Mob: +47 489 04 463

Mail: christian@rodekorsforstehjelp.no

 

 

Rådgivning

Azets AS

Konsulenttjenester
Vårt advisoryteam bistår med spisskompetanse innenfor økonomisk- strategiskprosessteknisk-
og HR-rettet rådgivning.

Vi har bred erfaring med fiskeri- og sjømatbransjen og har levert tjenester innen fagfeltene i flere år til både små, mellomstore og store selskaper. Noen av de mest brukte tjenestene i Azets Advisory er Management for hire (alt fra controller, regnskapssjef, CFO og over til HR medarbeider og HR leder), prosessforbedringer innen økonomi og HR, bistand innen kjøp og salg av selskaper
(omstruktureringer, verdivurderinger, fusjoner m.m.), lønnsomhetsforbedring,
strategiprosesser og organisasjonsutvikling, konfliktsaker, lederutvikling og
opp/nedbemanning.

I senere tid har vårt arbeid innen bærekraftige strategier,
forretningsmodeller, bærekraftsrapportering- og rådgiving, blitt et mye etterspurt fagområde
hvor våre kunder ønsker støtte.

Les mer om våre rådgivningstjenester her.

Alle henvendelser kan rettes til emailkontoen: fias@azets.com så får dere en rask tilbakemelding.

Formue AS

Formue er et nordisk Financial Life Management-selskap som tilbyr rådgivning rundt investeringer, generasjonsskifte, jus, skatt, pensjon, bærekraft og kunst samt forretningsførsel. Med en grundig utarbeidet formuesplan tar Formues eksperter hånd om hele kundens finansielle liv og skaper verdier utover avkastningen på kapitalen som er under rådgivning og forvaltning.
«Fiskerinæringen er en spennende og viktig næring der det skapes store verdier. Gjennom samarbeidet med FIAS får vi mer kunnskap om næringen, hvordan den utvikler seg og hvilke utfordringer medlemmene står foran. Samarbeidet vil også bidra til å synliggjøre hvordan vi kan hjelpe medlemmene av FIAS med våre ressurser og kompetanse. Vi står klare til å levere skreddersydde løsninger, enten det gjelder bedriften eller deg og din familie», sier administrerende direktør Øystein Bø i Formue.
Formue har 18 lokalkontorer i Norge og totalt 127 milliarder kroner under rådgivning og forvaltning på vegne av norske og svenske kunder. Gjennom lokal tilstedeværelse blir rådgiverne godt kjent med kundene og Formues kontorer langs kysten har hjulpet eiere av sjømatnæringen i flere år.

Kontaktperson for samarbeidet:

Johan Fredrik Bruusgaard
E-post: johan.fredrik.bruusgaard@formue.no

Hvem skal ta over etter deg? Les hva adm. dir. i Formue, Øystein Bø, sier om dette.

Slik forebereder du ditt generasjonsskifte – les våre tips her.

Til Formue.no

Møbler og innredning

AJ Produkter

AJ Produkter er ledende leverandør av utstyr og innredning til hele arbeidsplassen. Alle FIAS-medlemmer får ekstra gode priser på hele AJ Produkters sortiment.

Bredt utvalg – raskt levert
Vi tilbyr over 20.000 produkter til blant annet kontor, lager, verksted, garderobe, skole og barnehage. Ved vårt hovedlager i Halmstad i Sverige er en stor del av utvalget lagerført til enhver tid. Flere daglige transporter til Norge sikrer rask og enkel levering. Oppdag hele utvalget her

Egenproduksjon og høy kvalitet
Vi både utvikler, designer og produserer store deler av utvalget vårt selv. Tett samarbeid mellom våre i fabrikker Europa og produktavdelingen gjør det mulig å tilby gode produkter av høy kvalitet  til gode priser.

Fra visjon til virkelighet
Det kan være krevende å innrede arbeidsplassen. Vi bistår hele veien fra planlegging til ferdig montert løsning. Trenger du noen til å holde i trådene? Vi leder gjerne prosjektet slik at du kan konsentrere deg om det viktigste, jobben din. Les mer om hvordan her  og se løsninger vi har levert for våre kunder her .

Les mer på:
https://www.ajprodukter.no

Kinnarps

Kinnarps

Det startet med drømmen om en liten snekkerfabrikk, for et ungt par for over 80 år siden. I dag er vi en av Europas ledende leverandører av innredningsløsninger for kontor- skole og helsemiljøer. Siden 1942 har vi hatt en lidenskap for bærekraft, og en visjon om at alt kan gjøres litt bedre. Nøktern ressursbruk og langsiktige løsninger er en del av vårt DNA, og kjernen i virksomheten vår. Vi er alltid nysgjerrige og fortsetter å utvikle bærekraftige og vellykkede innredningsløsninger som får både organisasjoner og mennesker til å blomstre. Kinnarps AB-konsernet omfatter i dag seks produksjonsenheter, som alle er lokalisert i Sverige, og har en varemerkeportefølje på syv varemerker. Konsernet er familieeid, og grunnverdiene våre er fortsatt en viktig del av oss, den dag i dag.


Kontaktinfo:

Trond Tveit
Avdelingsleder Trondheim
E-post: trond.tveit@kinnarps.no
+47 95061717

Anne Hoem
Prosjektrådgiver
E-post: anne.hoem@kinnarps.no
+4740546572

Kinnarps AS
www.kinnarps.no

Reise

Fly, hotel og reisebyrå

Travelnet reisevarehuset


TRAVELNET er FIAS hovedleverandør på reisebyråtjenester.

Hva kan TRAVELNET tilby FIAS medlemmer?
Les mer i denne brosjyren.

Du vil oppnå:

 • Enkel og rask bestilling av reisen enten via konsulent eller bestillingsportal
 • Faste lave priser på hotell i tillegg til kjedeavtaler med flytende priser
 • 24 timers vakttelefon betjent av egne ansatte – alltid hjelp under reisen.
 • Senior reisekonsulenter med lang erfaring og snitt på 19 år i bransjen- som vil forvalte FIAS reisepolicy med stort fokus på besparelser.
 • Sjømannsbilletter.
 • Fri implementering av bestillingsportal – med oversikt over alle avtaler på fly, bil og hotell.
 • Statistikker over alle reisende individuelt og for hele bedriftens reisevirksomhet samlet
 • Ingen kostnad å bli kunde.

Norwegian avtale:

 • Rabatt direkte på prisen
 • FAST TRACK er alltid inkludert i billettprisen.
 • Kan også benyttes på private reiser ved bestilling gjennom TRAVELNET.

SAS avtale:

 • Rabatt direkte på prisen

 

Kontakt oss for mer informasjon;

Thomas Angellsgate 7-9, 7011 Trondheim
73 88 41 00 – ordre.tt@travelnet.no
www.reisevarehuset.travelnet.no

Kontaktperson:
Markedssjef Lisbet Vikan
tlf: 93213800, lisbet.vikan@travelnet.no

For medlemmer (logg inn):
Fordeler FIAS medlemmer: 

Norwegian

www.norwegian.no

For medlemmer (logg inn):
Legge inn FIAS avtalekode i din profil:
Info FIAS avtale: 

NORDIC CHOICE HOTELS

www.nordicchoicehotels.no

Bookinmanual

For medlemmer (logg inn):
Fordeler for deg som bedriftskunde:

Thon hotels

For medlemmer (logg inn):
Se her for bestilling av overnatting til avtalepris: 

Økonomi og bemanning

Pensjon og forsikring

If skadeforsikring

If Skadeforsikring

If er Nordens største forsikringsselskap og forsikrer alle typer virksomheter – fra de største til de minste. Vi hjelper deg med å skreddersy en forsikringsløsning som er tilpasset behovet til din virksomhet. Vi har lang erfaring med forsikring av sjømatbedrifter og har utviklet gode forsikringsløsninger spesielt tilpasset næringens behov og utfordringer – enten du driver med produksjon, oppdrett, fiske eller sjøtransport. Om uhellet skulle være ute, har vi har lokale fagfolk som bistår i skadeoppgjøret slik at du kommer raskest mulig tilbake i normal drift igjen. FIAS har forhandlet fram en rekke fordeler for sine medlemmer. Våre bransjespesialister kan fortelle deg mer om medlemsfordelene på forsikring:

Informasjon for alle:
Kontaktliste: (PDF)

Les mer om samarbeidet mellom If og FIAS i artikkel fra Norsk Sjømat.

For medlemmer (logg inn):
Info om avtale:

www.if.no

Energi og energirevisjon

Fjordkraft

Fjordkraft har bred erfaring med leveranse av kraft til alt fra energikrevende industri til små entreprenørselskap. Som kunde hos Fjordkraft får bedriften din flere fordeler. Her er noen av dem:
Skreddersydde strømavtaler
I nært samarbeid med et av Nordens ledende handelsmiljø innen energi, utvikler Fjordkraft markedets beste strømavtaler for bedrifter. Med dyktige forvaltere tett på kunde og marked oppnår alle strømavtalene optimale resultater. Det er mye å spare på å velge riktig strømavtale.
Profesjonelle energirådgivere
Sertifiserte energirådgivere gir bedriften din profesjonell rådgivning basert på innsikt og erfaring. Gjennom tett oppfølging og gode analyser iverksettes tiltak som gir ønsket effekt. Riktig rådgivning er bedriftens beste strømsparer.
Ingen bindingstid
Det er ingen bindingstid og ingen forskuddsbetaling. Enkelt og greit.

Informasjon for alle:
Info om Fjordkraft: (DOCX)

www.fjordkraft.no/bedrift/

For medlemmer (logg inn):
FIAS avtalen lynkurs: 
Tilbud FIAS: 

Økonomi, leasing og finansiering

Norion bank

Vår historie

Norion Bank (tidligere Collector Bank) ble grunnlagt i 1999 som en virksomhet for håndtering av misligholdte lån. Selskapet utviklet seg deretter til et kredittmarkedsselskap med egne produkter, rettet mot både bedrifter og privatpersoner, som i 2008 ekspanderte til Norge og Finland. I 2015 fikk selskapet banklisens og ble notert på Nasdaq Stockholm. I 2019 la banken ut på en strategisk endringsreise fra nisjebank med fokus på finansteknologi og høy vekst til en nordisk finansieringsbank med balansert og lønnsom vekst. Endringsreisen har medført en effektivisering av kjernevirksomheten, som siden 2023 har blitt gjennomført gjennom tre merkevarer – Norion Bank for mellomstore bedrifter og eiendomsselskaper, Walley for forhandlervirksomheter og privatpersoner og Collector for privatpersoner. Norion Bank har kontorer i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Oslo og Helsinki.

Lenker til mer informasjon:

https://www.norionbank.no/bedrift/bedriftsfinansiering/bedriftslan

https://www.norionbank.no/bedrift/bedriftsfinansiering/factoring-no

Kontakt:

Øystein Kroken
Senior Client Executive
+47 916 35 739
oystein.kroken@norionbank.no

Ann Christin Carlsen
Portfolio and Office Coordinator
+47 932 21 335
ann-christin.arlsen@norionbank.no

 

Svea Finans AS

Svea Finans AS og FIAS inngår en stor samarbeidsavtale

FIAS er på vegne av aksjonærene svært fornøyd med at vi har funnet en samarbeidsform som vil kommer alle våre bedrifter til gode. Vi har hatt henvendelser fra bedriftene vedrørende produkter og tjenester innen finansieringstjenester og Svea Finans har mange gode løsninger for både små og store bedrifter. De har blant annet forskjellige finansieringsløsninger, inkasso og fakturatjenester.

www.svea.com/no

 

Kundehistorien Uniqon Protection AS

Produktark:

Factoring-og-fakturakjop–hva-er-forskjellen

HMS

PlusOffice

Lidenskapelig opptatt av HMS

PlusOffice leverer markedets mest moderne HMS-system, skreddersydd for din bedrift. Vi er en norsk kompetansebedrift som er utvikler og leverandør av komplette ledelses-systemer for internkontroll, HMS og personal (HR).

Med enkle, fleksible og tidsbesparende løsninger er vårt system det eneste du trenger for å håndtere alt av internkontroll, HMS og personalarbeid på en rask og effektiv måte.

Les mer på: www.plusoffice.no

Bemanning og rekruttering

ManpowerGroup

Din kompetansepartner for en bærekraftig fremtid
ManpowerGroup er et av verdens største selskaper innen bemanning, rekruttering og konsulenttjenester.
Under varemerkene Manpower, Experis, Jefferson Wells og Talent Solutions bistår ManpowerGroup 16.000 mennesker med jobb her i Norge, via 23 kontorer rundt om i landet.
Vi hjelper mennesker med å utvikle seg og ha rett kompetanse gjennom hele sin arbeidskarriere.

Kontakt:
Anders Røkke Bagstad
Strategic Account Manager
National Sales
M: +47 936 34 569
anders.rokke.bangstad@manpowergroup.no

Besøk vår nettside: manpowergroup.no

Last ned vår siste arbeidslivsundersøkelse her.

Personalhuset AS

Besøk vår nettside: personalhuset.no

ON OFF Bemanning AS

Besøk vår nettside: onoffbemanning.no

 

Jefferson Wells

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder. Til Jefferson Wells

Azets People

Bemanningstjenester og rekrutteringstjenester innen kontorrelaterte oppgaver som administrasjon, økonomi, regnskap, lønn, IT, salg og marked. Til Azets People

Bedriftshelsetjeneste

Avonova

Gå til https://avonova.no/kunder/rammeavtaler/fias/ for å se hva vi tillbyr medlemmer av FIAS.

Les også vår artikkel om Stamina Helse.

Kontaktinfo:
Tom Richard Hansen
Salg og bransjeansvarlig

Stamina Helse
Tlf: 40 00 17 09
Mob: 99 45 18 90
Tom.R.Hansen@avonova.no

Regnskap og lønn

Azets AS -Regnskaps og lønnstjenester

Regnskap
Azets kan regnskap inn og ut og har solid kompetanse og erfaring fra flere bedrifter innen
norsk sjømatnæring. Uansett om du har et stort eller lite selskap kan vi føre ditt regnskap fra
A til Å. Azets utvikler og tilbyr bransjeledende løsninger innen regnskap, samtditig som våre
konsulenter har solid kompetanse på flere regnskapssystemer. Dette sammen med dyktige
rådgivere gjør at vi er en god samarbeidspartner som kan hjelpe selskaper med alt innenfor
regnskap. Vårt fokus er å tilby effektive løsninger og tjenester med høy kvalitet, slik at våre
kunder kan fokusere på sin kjernevirksomhet og bruke regnskapet til å skaffe seg innsikt, se
fremover og ta riktige beslutninger.

Lønn og HR
Det krever mye kompetanse for å håndtere alle lønns- og HR-relaterte saker i henhold til
gjeldende lovverk i en virksomhet. Som Nordens ledende leverandør av lønns- og HR
tjenester vet vi hva som kreves og våre konsulenter har lang erfaring og er spesialister
innenfor sitt fagfelt. Ved outsourcing av lønn og HR til Azets er du garantert lønnsutbetaling
til riktig tid, at det håndteres korrekt og at alle saker blir håndtert etter gjeldende lovverk. Ved
sykdom vil konsulenten alltid ha et team i ryggen som står klar til å ta over oppgaver, slik at
det aldri går ut over leveransen. Med Azets får dere en leverandør og sparringspartner som
kan hjelpe dere med alt fra lønnshåndtering til den vanskelige personalsaken.

Les mer om våre tjenester til sjømatnæringen her.

Alle henvendelser kan rettes til emailkontoen: fias@azets.com så får dere en rask tilbakemelding.

Emballasje

Emballasje og emballasjemaskiner

Lietpak

Lietpak UAB har vært etablert i emballasjebransjen siden 1991. Vi har opparbeidet god erfaring og kunnskap som hele tiden oppgraderes.

Vi bruker det mest moderne utstyret og teknologien, slik at vi kan produsere produkter av komplekse strukturer og høyeste kvalitet på kortest mulig tid. Våre produkter eksporteres til mer enn 50 land rundt om i verden.

Lietpak UAB produserer emballasjematerialer fra polymerfilmene. De fleste av produktene våre brukes i næringsmiddelindustrien, men vi leverer også til tekniske og medisinske applikasjoner.

Selskapets hovedkontor ligger i Vilnius, Litauen. Lietpak Group har salgskontorer i Sverige, Storbritannia, Polen, Finland, Tyskland og Norge samt datterselskapet Hafliger Films S.P.A. som produserer emballasjefilmer i Italia.

Lietpak har fått salgskontor i Norge og blir nytt medlem i Emballasjeforeningen.

Les mer i denne artikkelen: https://fiasinnkjop.no/wp-content/uploads/2023/09/Lietpak.pdf

Besøk oss gjerne på:
https://www.lietpak.com

Kontaktinfo:
Adr: Stabells gate 6, NO-3510 Hønefoss
Digital Etikett

 

Digital Etikett AS – Skaff deg etikettar og emballasje som fortel di historie!

Digital Etikett spesialiserer seg på produksjon av dekorative etikettar på rull, førtrykt film til flowpack og ferdigfabrikkerte posar. Me held til i Gaupne i Indre Sogn. Der satsar me stort på å reindyrke idèen om ein automatisert og heildigital produksjon. På bakgrunn av dette kan me tilby kundane våre kostnadseffektive og miljøvenlege løysingar, høg kvalitet og moglegheita til å nå marknaden på ein innovativ og eksklusiv måte.

Ta gjerne kontakt for ein hyggeleg etikett- og emballasjeprat!

Kontaktperson:
Vegill Rebni Kjer
Tlf: 47848120
E-post: vegill@digitaletikett.no
Adresse: Gaupnegrandane 44,
6868 Gaupne

Besøk oss gjerne på:
www.digitaletikett.no

mabsEmballasje

Leverandør av plastemballasje og forbruksvarer til laboratoriet.

mabsEmballasje AS er en nisjebedrift med sertifiserte og UN godkjente produkter. Som et resultat av dette, har vi knyttet til oss kvalitetsfokuserte produsenter med bl.a. spesialiteter for kundeunike produkter. Vi holder til i et inspirerende miljø på Langhus i Ski. Fasiliteter som stor resepsjon og eget varemottak gjør vår arbeidsdag enklere, slik at vi kan fokusere på det vi gjør best.

Ta gjerne kontakt for prisinfo og vareprøver.

nettside: mabsprodukter.no

 

DS Smith
DS Smith er en av de ledende produsenter av emballasje i Europa. Vi er representert i 37 land over hele Europa og har 28 500 ansatte, omsettingen i 2017, 67 milliarder SEK. DS Smith Packaging Norge betjenes i dag av seks personer. Fabrikken som leverer til Norge ligger i Mariestad, men det foregår også produksjon i Värnamo, samt fem andre steder i Skandinavia. Ved samtlige fabrikker har vi egne PackRight Centre som har lang erfaring av utvikling av forpaknings og markedsmateriell.  PackRight Centre blir ofte besøkt når kunden skal utvikle ny emballasje. PackRight Centre er betjent av konstruktører, designere, markeds- og salgspersoner, som sammen med besøkende kunder kan teste ideer, utvikle prototyper og prøvepakke, med videre. DS Smith ser seg selv som emballasje strateger og vi ser på våres kunder behov ut ifra et helhetsperspektiv med hele logistikk kjeden i sentrum og ønsker optimalisere forpakning til kunden. En forpakning må fungere fra flere aspekter f.eks. produksjonsperspektiv der raskhet, enkelhet, palleutnyttelse, transport, miljø og ergonomi er viktig.

DS Smith ble etablert i 1940 og har vært børsnotert siden 1960 London Stock Exchange.

DS Smith Packaging
M +47 92414020
Annica.e.jonsson@dssmith.com

Nettside:
www.dssmith.com

Karihaugveien 89
NO- 1086 Oslo

Mpack AS

MPack as har lang erfaring som leverandør av pakkeløsninger både til næringsmiddelindustrien og andre bransjer. Utvikling av emballasje – og pakkeløsninger er et stadig viktigere kompetanseområde, og de er kanskje landets beste på dette området.

Nettside:
https://mpack.no

Vartdal Plast AS

Vartdal Plastindustri er ledande på emballasjeprodukter til fiskerinæringen I Noreg.

Transport av sjømat krev ei ubroten temperaturkjede under transporten også under lasting og lossing. Våre transportkasser i EPS har den beste isolasjonsevna på marknaden. Kombinasjonen av vårt nye emballasjesystem Superfresh og EPS-kassene våre er ei løysing som bevarer produktet fram til mottakaren og forlengjer produktet si haldbarheit etter transport.

Vartdal absorbenter

Last ned PDF

Nettside:
www.vartdalplast.no/no/mat

Reflex Etikett AS

Blant de største spesialistene på etiketter og emballasjeløsninger

Vårt mål er å bygge videre på vår historie med produktkvalitet og teknologisk innovasjon for å kunne tilby den høyeste kvaliteten og den mest kostnadseffektive emballasjen, produsert på våre toppmoderne fabrikker. Vi vil fortsette å være det mest bærekraftige emballasjeselskapet både økonomisk og miljømessig.

Reflex ble grunnlagt i 2002 og fra begynnelsen har vi verdsatt bærekraft og har som mål om å være ‘verdens mest bærekraftige emballasjeselskap’, som fortsatt er kjernen i all vår global drift.

Reflex er et av de største selskapene i bransjen i Storbritannia og satser nå også internasjonalt, og med en internasjonal kundebase betjener Reflex et bredt spekter av kunder i ulike bransjer.

Produktene og tjenestene vi tilbyr inkluderer selvklebende etiketter, krympebare etiketter , linerless, emballasje, in-mould etiketter, artwork og design og mye mer.

Reflex jobber konstant med å være i forkant for å sikre produktkvalitet og teknologisk innovasjon og mest kostnadseffektiv emballasje.

Kontaktinformasjon:

Kontor og fabrikk på Stange:

Tlf: 61020020

Kontaktpersoner:

Eirik Steinland

Tlf: +47 91321491

Epost: eiriks@reflexetikett.no

Tommy Stenersen

Tlf: +47 46411611

Epost: tommys@reflexetikett.no

 

Link til hjemmesiden: www.reflexetikett.no

Norengros

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Norengros’ omfattende produktspekter gjør oss til totalleverandør – Alt du trenger på ett sted.

Norengros er en landsdekkende kjede bestående av 13 bedrifter med lokale eiere, med 39 engrosbutikker. Vår logistikkløsning basert på lokale fullsortimentslagre gir unik tilgjengelighet og hurtig distribusjon til alle våre kunder.

Våre kunder følges opp av over 260 kundekonsulenter med bransjeorientert kompetanse innen alle kjedens produktgrupper og kundesegmenter.

Norengros AS
Fyrstikkalleen 3 A
Postboks 6714 Etterstad
0609 Oslo
Tlf: 22666220

Avtaleansvarlig: Stefan Tran
Tlf: 91 13 96 09

Mail: stefan.tran@norengros.no

www.norengros.no

For medlemmer (logg inn):
Prisliste i PDF:  
Prisliste i Excel: 
Avtale signert: 

Empakk AS


Empakk AS er din landsdekkende totalleverandør innen emballasje, pakkemaskiner og service til næringsmiddelindustrien.
For oss er forståelse for kundens behov helt avgjørende.
Med over 100 års samlet erfaring innen bransjen så kan vi tilby høy kompetanse og fleksible løsninger som imøtekommer kundens ønsker og behov. I produktsortimentet kan vi blant annet tilby sveisbare PP skåler i alle varianter og fasonger, pappskåler, aluminium, folier, vakuum og kokeposer etter spesifikasjoner.

Alle standard produkter er alltid tilgjengelig på eget lager som betyr meget korte responstider.

Våre nøkkelord er kvalitet, service i alle ledd og miljø.

Besøk vår hjemmeside www.empakk.no eller ta kontakt med Team Empakk www.empakk.no/kontakt-oss/ 

For medlemmer (logg inn):
Empakk rabattmatrise

Hallmaker Plast AS

 Hallmaker Plast AS – ny samarbeidspartner på bæreposer til fiskehandlere og grossister i FIAS .

Hallmaker er en norsk produsent som produserer bæreposer, sekker og folie på det mest moderne utstyr til fiske- og kjøttindustri. landbruk, industri, varehandel, trelast og bakeri. 

Av konverterte produkter produserer Hallmaker Plast AS bæreposer, sekker, ark, med eller uten blokk/klaff, samt poser med tapelukking. 

Alle bedriftens produkter, med eller uten trykk, eller tilsatt farge, er næringsmiddelgodkjent og giftfri. Hallmaker Plast AS er en aktiv deltager i næringslivets dugnad for innsamling og gjenvinning av emballasje og betaler vederlag til Grønt Punkt Norge AS. 

Alle produktene blir produsert etter strenge kvalitetsnormer ifølge ISO9002. Hallmaker Plast as er medlem i GRØNT PUNKT NORGE AS, og er aktiv deltager i næringslivets dugnad for innsamling og gjenvinning av brukt emballasje. 

Bedriften holder til i Krødsherad Kommune, ca. 1 times kjøring nord for Drammen, og produserer alt innen polyetylen LDPE og LLDPE, det være seg slanger, poser, sekker og film i bredder i tykkelser fra 15 – 250my, i alle farger og med trykk inntil 4 farger.

Nettside:
www.hallmakerplast.no

Informasjon for alle:
Info om Hallmaker PDF

Ranheim Paper & Board AS
Nopla

Nopla er en ledende norsk produsent av resirkulerbare, sprøytestøpte plastprodukter. Vi jobber mot å endre måten plastprodukter produseres, brukes og håndteres.

Nettside:
www.nopla.no/

 

Kartonage AS

Kartonage AS har siden starten i 1925 produsert emballasje i kartong. Vår fabrikk ligger på Heimdal rett ved E6, og her flyttet vi inn i 1988.

Våre kunder er hovedsakelig næringsmiddelindustrien der vi produserer salgsemballasje / F-pak. Men også teknisk industri og andre bransjer er blant våre kunder.

Vår råvare kartong er laget av trefiber og finnes i en rekke kvaliteter avhengig av bruksområde. Vi får kartong levert hovedsakelig fra Sverige, og det er den mest kortreiste råvaren vi kan få tak i. Våre råvarer kommer fra bærekraftig skog og all kartong kan leveres med FSC sertifikat. Vi er nå inne i en prosess med FSC 22000 sertifisering.

Vi satser på å bli en god samarbeidspartner for FIAS medlemmene, og ta gjerne kontakt med oss.

Kontaktpersoner:
Svein Larsen – daglig leder
tlf: 913 46 348
epost: svein@kartonage.no

Frode Larsen – driftsansvarlig
tlf: 913 87 850
epost: frode@kartonage.no

 

Nettside:
www.kartonage.no

 

Produksjon

Krydder og tilsetning

Arne B. Corneliussen AS

Arne B. Corneliussen AS er et heleid datterselskap av Idun Industri AS og dermed en del av Orkla Food Ingredients (OFI), som er blant Europas ledende leverandører av ingredienser til bakerier og annen næringsmiddelindustri. ABC en ledende fullsortimentsleverandør til kjøtt-, fisk- og næringsmiddelindustrien. Produktspekteret omfatter natur- og kunsttarmer, hjelpe- og tilsetningsstoffer, krydder, smaksstoffer og emballasje. Vi skreddersyr kundespesifikke blandinger i de fleste størrelser og kvanta i vårt moderne produksjonsanlegg på Økern. Vår omsetning er på ca NOK 250 mill. netto, og vi er 31 ansatte fordelt på salg, administrasjon, produksjon og lager.

Kabelgaten 37, 0580 Oslo
Tlf: 22 88 46 00, e-post: office@abcorneliussen.no, https://abcorneliussen.no/
Kontaktpersoner i ABC: https://abcorneliussen.no/om-abc/ansatte/

Systemkjøp

Systemkjøp er en av Norges største innkjøpskjeder innen storhusholdning og har hoteller, kafeer, kiosker, kantiner, gatekjøkken, restauranter og offshore-kunder som medlemmer. Systemkjøp har et samlet innkjøpsvolum på over 2 mrd. dette sikrer Systemkjøp best mulige innkjøpsbetingelser for sine mer enn 4000 medlemmer – betingelser enkelt-medlemmene ikke ville oppnådd på egen hånd.
Som Medlem i FIAS nyter du godt av alle de fremforhandlede avtalene i Systemkjøp.

Noen av fordelene med Systemkjøp:

 • Unike rabatt- og bonusordninger
 • Tilgang til et komplett storhusholdningssortiment til betingelser du ikke ville oppnådd alene
 • Meget gode betingelser og rabattavtaler på non-food, utstyr og driftstilbehørleverandører
 • Ingen fraktkostnad, småordregebyr, anbrekksgebyr eller medlemsavgift

Systemkjøp samarbeider med Servicegrossistene, et landsdekkende nettverk av fullsortimentsgrossister. Gode betingelser, nærhet til kundene, effektiv distribusjon og meget høy servicegrad gjør Servicegrossistene til en foretrukken grossistpartner.

Postadresse:
Systemkjøp AS
PB 504, 1327 Lysaker

Besøksadresse:
Lilleakerveien 8
0283 Oslo

Kontakt:
Tlf. 24 12 67 00
firmapost@systemkjop.no

Informasjon for alle:
https://fiasinnkjop.no/wp-content/uploads/2020/06/om_systemkjop.pdf

For medlemmer (logg inn):
Årsbonuser

Gass produkter

Nippon Gases Norge AS

Nippon Gases Norge, leverandør av oksygen og teknologi til fiskeoppdrett.

Nippon Gases er en av Norges ledende produsenter, markedsførere og distributører av industri- og spesialgasser samt tørris.  Vi tilbyr også installasjon og vedlikehold av gassrelatert utstyr. Med over 100 års erfaring har vi har en stolt norsk industrigasshistorie fra Hydro, via Yara og nå Nippon Gases.

I Skandinavia har vi over 300 ansatte, flere luftgassfabrikker, fyllestasjoner, salgskontorer og en tørrisfabrikk. Sikkerhet er vår viktigste prioritet! Alle våre produksjons- og kundeanlegg ivaretar de høyeste krav til sikkerhet og kvalitet i alle ledd. Et omfattende forhandlernett med over 170 forhandlere sikrer lokal tilstedeværelse i hele regionen.

Vi jobber dedikert med å gi våre kunder en positiv opplevelse ved å levere produkter og tjenester av høy kvalitet, slik at vi kan leve opp til vårt slagord «The Gas Professionals».

e-post: kundeservice@nippongases.com

nippongases.no

For medlemmer (logg inn):
Pris og rabatt-lister:   

 

lenke til hjemmesiden

TESS

TESS – en samarbeidspartner for havbruk

Helnorske TESS er landets ledende leverandør av slanger, slangetilbehør og tilhørende tjenester. I tillegg er TESS blant landets ledende leverandører av drift- og vedlikeholdsprodukter (DVHP). Vi er landsdekkende med 116 servicesentre.

Maritime smøreoljer

Vedlagt finner dere et grunnsortiment på kjemi til brønnbåter og fiskefartøy + forflåter og servicebåter. Denne omtaler både renhold så vel som oljebasert kjemi + noen tilbehørsprodukter.

Ellers vil jeg referere til vår havbrukskatalog DEL 20 – Olje og Smøremidler – dette er en samling av produkter vi promoterer til segmentet. Legger også ved DEL 21 – som er renholdsprodukter.

 

Kontaktperson for avtalen:
Markedsdirektør Frode Soot.

Les om det gode besøket på «Industriens Markedsplass 2023»

Nettside:
www.tess.no

For medlemmer (logg inn):
Rabattmatrise:  


Vask og rens av arbeidstøy

Nor Tekstil

Nor Tekstil

Vi er en totalleverandør av arbeidstøy og tekstiler. Du leier produktene, vi henter, vasker og leverer dem tilbake – til avtalt tid og sted.

 • Familieeid og –drevet av familien Belsvik
 • Erfaring i bransjen siden 1970
 • Helnorsk og landsdekkende Vaskerikonsern
 • Hovedkontor og nasjonalt kundesenter i Florø
 • 26 vaskerier
 • Omsetning 2021: 1,3 milliard
 • 1200 ansatte
 • Et selskap i vekst

Kontakt, Arbeidstøy:
Cecilie Klaveness
Tel: 92611982
E-post:cecilie.klaveness@nortekstil.no

Kontakt, Matter, Mopper og Kluter:
Brian Lynch
Tel: 93406126
E-post: brian.lynch@nortekstil.no

Kontakt oss her: https://www.nortekstil.no/kontakt-oss

Last ned presentasjon her.

Kjemi

Felleskjøpet

Felleskjøpet ble grunnlagt i 1896
Felleskjøpet eies av om lag 37.500 bønder
Felleskjøpet omsatte i 2023 for 20,5 milliarder NOK
Felleskjøpet har i dag 4296 ansatte
Felleskjøpet har 100 butikker fra nord til sør
Felleskjøpet eier Granngården i Sverige
Felleskjøpet eier Norgesmøllene og Mesterbakeren
Felleskjøpet er markedsregulator for korn i Norge

Les mer om Felleskjøpet og ensilering i artikkel fra Fiasnytt her.

Kontaktinfo:
Ola Schjei
Fagsjef ensilering
Tlf: +47 97 69 66 69

Nettside:
www.felleskjopet.no

For medlemmer (logg inn):

Maskiner

Empakk AS


Empakk AS er din landsdekkende totalleverandør innen emballasje, pakkemaskiner og service til næringsmiddelindustrien.
For oss er forståelse for kundens behov helt avgjørende.
Med over 100 års samlet erfaring innen bransjen så kan vi tilby høy kompetanse og fleksible løsninger som imøtekommer kundens ønsker og behov.
Alle standard produkter er alltid tilgjengelig på eget lager som betyr meget korte responstider.

Våre nøkkelord er kvalitet, service i alle ledd og miljø.

Pakkemaskiner og pakkelinjer til næringsmiddelindustrien krever kvalitet og pålitelighet hver dag hele året. Derfor har Empakk AS valgt noen av verdens ledende produsenter og samarbeidspartnere som har sin base og opererer i Europa.
Våre egne serviceteknikere er utdannet innen fagområdet og er sertifiserte for serviceoppdrag på maskintypene: dyptrekkere, flow-pack, vakuummaskiner, skålpakkemaskiner og tømmepumper.

Ingen prosjekter er for liten eller for stort. Ta kontakt med Team Empakk AS for rådgiving til neste prosjekt.

Besøk vår hjemmeside www.empakk.no eller ta kontakt med Team Empakk www.empakk.no/kontakt-oss/

For medlemmer (logg inn):
Empakk rabattmatrise

Bokken AS

Prof. Birkelands v. 30 C
1081 Oslo

Tlf: 22 32 12 20
Faks: 22 32 13 88

www.bokken.no
firmapost@bokken.no

Skala AS

Nettside:
www.skala.no

For medlemmer (logg inn):
Kniver 
FIAS_fordeler: logg inn 

T. Myhrvold AS

 Våre produsenter:

 • Bizerba – helautomatiske prismerkereog oppskjærmaskiner, kontrollvekter
 • CT Cliptechnick – klipsemaskiner
 • Elpress – totalleverandør innen hygiene
 • Fribergs – kokegryter
 • Heinen – fryse- og kjøleanlegg
 • Henkelman – vakuumpakkere
 • Hoja – automatiserte stekelinjer
 • Kalle Nalo – natur/kunsttarmer
 • Kolbe – sager- og kverner
 • Mainca – små pølsestoppere, kverner og sager
 • MIVEG – grillspydmaskiner
 • Novotherm – røyke- og kokeanlegg
 • Nowicki – hurtighakker, kverner, blandere, lakesprøyter og lakeblandere
 • Rational – kombidampere


Informasjon for alle:
Les mer om oss og hva vi tilbyr her (PDF).
Nøkkelpersoner:  (PDF)
Produkter:  (PDF)

Nettside:
www.myhrvoldgruppen.no

For medlemmer (logg inn):
FIAS Avtale:

Mpack AS

Mpack AS
Øvermarka 20
2329 Furnes
Tlf: 62356666
E-post: post@mpack.no

MPack AS har lang erfaring som leverandør av pakkeløsninger både til næringsmiddelindustrien og andre bransjer. Utvikling av emballasje – og pakkeløsninger er et stadig viktigere kompetanseområde, og de er kanskje landets beste på dette området.
MPack AS ble etablert av Sæming Myhre hjemme i garasjen på Furnes utenfor Hamar i 2000. I 2003 flyttet MPack AS inn i egne lokaler i Nydal Næringspark, også i Furnes, hvor de har holdt til siden. Disse lokalene huser eget verksted, stort delelager og lager, møterom og kontorer.

Mpack AS hjemmeside

Maskinagenturer som Mpack AS har i sortimentet:

Pakkemaskiner for næringsmiddelindustrien
Mpack AS leverer pakkemaskiner fra noen av verdens ledende produsenter innen emballering. Bedriftens kunder er både store og små produsenter innenfor norsk næringsmiddelindustri som er avhengig av pakkemaskiner som leverer et godt resultat hver eneste dag. Innen pakking er det hovedsakelig tre hovedområder, flow-pack, skålpakking og vakuummaskiner.

Flow-pack er vertikale og horisontale maskiner som sveiser poser og pakker av en enkel filmrull. Med denne løsningen kan man pakke både med og uten gass. Skålpakking, også kjent som toppforsegling, sveiser og forsegler prefabrikkerte skåler i alle fasonger og materialer. Her kan man bruke forskjellige varianter av plast og aluminium. Den siste kategorien av maskiner kalles vakuummaskiner eller dyptrekker.

Dersom du har spørsmål om pakking eller emballasje, svarer de mer enn gjerne på det du lurer på. Mpack AS har gjennom årene bygget opp en høy kompetanse innen faget og i dag er de landets ledende på kvalitet og tekniske løsninger innenfor emballasje.

Porsjonering & forming
MPack AS leverer også utstyr og rådgivning innenfor for forming, produksjon og porsjonering av forskjellige næringsmidler. De representerer Vemag og Leonhardt for forskjellig produksjonsutstyr til blandt annet:

• Pølser
• Hamburgere
• Kjøttdeig
• Kjøttboller
• Rollerburgere
• Fiskeboller
• Fiskekaker
• Coockies
• Fylte produkter (coextruering)
• Oliven
• Salat
• Bacalao
• Varme ferdigretter
• Stuinger
• Pizzadeig
• Brøddeig

Maritim næring

Nautilus Sjø AS

Nautilus Sjø – Ledende leverandør av tjenester og produkter til maritim næring.

Nautilus Sjø, et datterselskap i Kystrederiene.

Vår målsetting er å være et ledende maritimt selskap, som leverer tidsriktige tjenester og produkter til den maritime næringen. Innovasjon, bærekraft, og kvalitet skal være gjennomgående i Nautilus Sjø.

Vi skal hele tiden søke etter å skape nye tjenester og produkter, slik at vi er i stand til å tilpasse oss endringer i markedet, og behovet til våre kunder.

Med Kystrederiene i ryggen står vi samlet om å bidra til bedre sikkerhet for personellet, materiellet og det maritime miljøet, samt økt kvalitet på produksjon og leveranse.

www.nautilussjo.no

Se mer info her.

TESS

TESS – en samarbeidspartner for havbruk

Helnorske TESS er landets ledende leverandør av slanger, slangetilbehør og tilhørende tjenester. I tillegg er TESS blant landets ledende leverandører av drift- og vedlikeholdsprodukter (DVHP). Vi er landsdekkende med 116 servicesentre og omsatte for 2,8 mrd.kr i 2014.

Maritime smøreoljer

Vedlagt finner dere et grunnsortiment på kjemi til brønnbåter og fiskefartøy + forflåter og servicebåter. Denne omtaler både renhold så vel som oljebasert kjemi + noen tilbehørsprodukter.

Ellers vil jeg referere til vår havbrukskatalog DEL 20 – Olje og Smøremidler – dette er en samling av produkter vi promoterer til segmentet. Legger også ved DEL 21 – som er renholdsprodukter.

 

Kontaktperson:
Elias Rasmussen, Salgsdirektør TESS Nord as, Regionsenter
Lerstadvegen 508, 6018 Ålesund
Tlf: +47 70 17 79 00 / +47 70 30 79 09
Mobil: +47 482 83 396
Elias.rasmussen@tess.no

Les om det gode besøket på «Industriens Markedsplass 2023»

Nettside:
www.tess.no

For medlemmer (logg inn):
Rabattmatrise:  

Rådgivning

Økonomi

Experis Manpower Group
Experis er et ledende konsulentselskap med mer enn 700 konsulenter og partnere. Vi har lang erfaring med prosjekt- og løsningsleveranser innen IT til både offentlig og privat sektor. Vår fag- og bransjekompetanse i kombinasjon med velprøvde metoder og prosesser skaper trygge, forutsigbare rammer både for smidige, nyskapende og mer tradisjonelle prosjekter. Gjennom rådgivning, utvikling og forvaltning av løsninger forenkler vi morgendagen. I november 2021 samlet Experis sine merkevarer innen IT til én sterk merkevare. Experis AVAN og Experis Ciber blir nå Experis. Med mer enn 1,2 milliard i omsetning og over 700 konsulenter og partnere er Experis et ledende konsulentselskap innen IT i Norge.

Til Experis Manpower Group

Formue AS
Formue er et nordisk Financial Life Management-selskap som tilbyr rådgivning rundt investeringer, generasjonsskifte, jus, skatt, pensjon, bærekraft og kunst samt forretningsførsel. Med en grundig utarbeidet formuesplan tar Formues eksperter hånd om hele kundens finansielle liv og skaper verdier utover avkastningen på kapitalen som er under rådgivning og forvaltning.
«Fiskerinæringen er en spennende og viktig næring der det skapes store verdier. Gjennom samarbeidet med FIAS får vi mer kunnskap om næringen, hvordan den utvikler seg og hvilke utfordringer medlemmene står foran. Samarbeidet vil også bidra til å synliggjøre hvordan vi kan hjelpe medlemmene av FIAS med våre ressurser og kompetanse. Vi står klare til å levere skreddersydde løsninger, enten det gjelder bedriften eller deg og din familie», sier administrerende direktør Øystein Bø i Formue.
Formue har 18 lokalkontorer i Norge og totalt 127 milliarder kroner under rådgivning og forvaltning på vegne av norske og svenske kunder. Gjennom lokal tilstedeværelse blir rådgiverne godt kjent med kundene og Formues kontorer langs kysten har hjulpet eiere av sjømatnæringen i flere år.

Kontaktperson for samarbeidet:

Johan Fredrik Bruusgaard
E-post: johan.fredrik.bruusgaard@formue.no

Hvem skal ta over etter deg? Les hva adm. dir. i Formue, Øystein Bø, sier om dette.

Slik forebereder du ditt generasjonsskifte – les våre tips her.

Til Formue.no

Azets AS

Konsulenttjenester
Vårt advisoryteam bistår med spisskompetanse innenfor økonomisk- strategiskprosessteknisk-
og HR-rettet rådgivning.

Vi har bred erfaring med fiskeri- og sjømatbransjen og har levert tjenester innen fagfeltene i flere år til både små, mellomstore og store selskaper. Noen av de mest brukte tjenestene i Azets Advisory er Management for hire (alt fra controller, regnskapssjef, CFO og over til HR medarbeider og HR leder), prosessforbedringer innen økonomi og HR, bistand innen kjøp og salg av selskaper
(omstruktureringer, verdivurderinger, fusjoner m.m.), lønnsomhetsforbedring,
strategiprosesser og organisasjonsutvikling, konfliktsaker, lederutvikling og
opp/nedbemanning.

I senere tid har vårt arbeid innen bærekraftige strategier,
forretningsmodeller, bærekraftsrapportering- og rådgiving, blitt et mye etterspurt fagområde
hvor våre kunder ønsker støtte.

Les mer om våre rådgivningstjenester her.

Alle henvendelser kan rettes til emailkontoen: fias@azets.com så får dere en rask tilbakemelding.

Arv og lov

Formue AS

Formue er et nordisk Financial Life Management-selskap som tilbyr rådgivning rundt investeringer, generasjonsskifte, jus, skatt, pensjon, bærekraft og kunst samt forretningsførsel. Med en grundig utarbeidet formuesplan tar Formues eksperter hånd om hele kundens finansielle liv og skaper verdier utover avkastningen på kapitalen som er under rådgivning og forvaltning.
«Fiskerinæringen er en spennende og viktig næring der det skapes store verdier. Gjennom samarbeidet med FIAS får vi mer kunnskap om næringen, hvordan den utvikler seg og hvilke utfordringer medlemmene står foran. Samarbeidet vil også bidra til å synliggjøre hvordan vi kan hjelpe medlemmene av FIAS med våre ressurser og kompetanse. Vi står klare til å levere skreddersydde løsninger, enten det gjelder bedriften eller deg og din familie», sier administrerende direktør Øystein Bø i Formue.
Formue har 18 lokalkontorer i Norge og totalt 127 milliarder kroner under rådgivning og forvaltning på vegne av norske og svenske kunder. Gjennom lokal tilstedeværelse blir rådgiverne godt kjent med kundene og Formues kontorer langs kysten har hjulpet eiere av sjømatnæringen i flere år.

Kontaktperson for samarbeidet:

Johan Fredrik Bruusgaard
E-post: johan.fredrik.bruusgaard@formue.no

Hvem skal ta over etter deg? Les hva adm. dir. i Formue, Øystein Bø, sier om dette.

Til Formue.no

It-løsninger

Azets AS

Konsulenttjenester
Vårt advisoryteam bistår med spisskompetanse innenfor økonomisk- strategiskprosessteknisk-
og HR-rettet rådgivning.

Vi har bred erfaring med fiskeri- og sjømatbransjen og har levert tjenester innen fagfeltene i flere år til både små, mellomstore og store selskaper. Noen av de mest brukte tjenestene i Azets Advisory er Management for hire (alt fra controller, regnskapssjef, CFO og over til HR medarbeider og HR leder), prosessforbedringer innen økonomi og HR, bistand innen kjøp og salg av selskaper
(omstruktureringer, verdivurderinger, fusjoner m.m.), lønnsomhetsforbedring,
strategiprosesser og organisasjonsutvikling, konfliktsaker, lederutvikling og
opp/nedbemanning.

I senere tid har vårt arbeid innen bærekraftige strategier,
forretningsmodeller, bærekraftsrapportering- og rådgiving, blitt et mye etterspurt fagområde
hvor våre kunder ønsker støtte.

Les mer om våre rådgivningstjenester her.

Alle henvendelser kan rettes til emailkontoen: fias@azets.com så får dere en rask tilbakemelding.

Drift og vedlikehold

Elektrisk

Power Bedrift

Alt du trenger til din bedrift og lave priser på hvitevarer, mobiltelefoner, elektronikk, TV, lyd og datamaskiner!

Kontaktinfo:
Jens Lund
Salgsansvarlig Bedrift
Region Midt-Norge/Nord-Norge
———————
Powerhouse Lade
Haakon VII’s gate 27 / 7041 – Trondheim
Mobile: +47 90161941
Jens.lund@power.no
www.power.no

Solar Norge AS
Solar Norge betjener kunder innenfor segmenter som marine, offshore, installasjon, VVS, industri, E-verk og infrastruktur. Vi tilbyr tjenester innensourcing og services, effektiv logistikk- og vareflytløsninger samt prosjektlogistikk.

Kabler, armatur, lyskilder og automasjonsprodukter er noen av komponentene som vi har opparbeidet oss en bred produktportefølje og leverandørbase på.

Solar Norge har en rekke Drive-In sentre i Norge i tillegg til både kunde og kompetansesentre.
Les mer på www.solarnorge.no

Informasjon for alle:
Kontaktinfo (PDF)

For medlemmer (logg inn):
Rabattavtale: 

Adresse: Valhallavegen 8, 2060 Gardermoen
Webside: www.solarnorge.no
Kundeservice: kundesenter@solarnorge.no
Tlf: 04450

Ahlsell Norge AS

Ahlsell gjør det enklere å være havbrukskunde. Vi leverer alt fra rør, pumper, ventiler til verktøy, elektromateriell og arbeidstøy tilpasset havbruksnæringens behov.

Handler du hos oss har du bare en leverandør å forholde deg til.  I tillegg får du tilgang til alle våre tverrfaglige produkter og avdelinger rundt i landet. Vi har stor kompetanse og er den grossisten med lengst erfaring innen havbruk.

Besøk vår nettside her.

Drivstoff

Circle K

Kontakt Circle K:

Roar Fjell:
rofj@circlek.com
eller:
Kundeservice (husk å oppgi at du er medlem av FIAS)

Per telefon:
Firma-, Truck- og personkort Tlf 22 96 25 00
Bulkprodukter Fyringsolje & Diesel Tlf 810 01 800
(husk å oppgi at du er medlem av FIAS)

Adresse:
Postboks 1176 Sentrum
0107 Oslo

Tlf: 22 96 20 00
www.circlek.no
rofj@circlek.com

For medlemmer (logg inn):
Avtale priser CircleK:  

Annet driftsmateriell

Ahlsell Norge AS

Ahlsell gjør det enklere å være havbrukskunde. Vi leverer alt fra rør, pumper, ventiler til verktøy, elektromateriell og arbeidstøy tilpasset havbruksnæringens behov.

Handler du hos oss har du bare en leverandør å forholde deg til.  I tillegg får du tilgang til alle våre tverrfaglige produkter og avdelinger rundt i landet. Vi har stor kompetanse og er den grossisten med lengst erfaring innen havbruk.

Besøk vår nettside her.

RS Components AS

RS Components er et verdensomspennende firma med kontorer i 32 land og ytterligere 37 via distributører.
Vi lagerfører til enhver tid ca. 600.000 artikkelnummer innenfor Elektro, Elektronikk, Automasjon, Hydraulikk, Pneumatikk og test- og måleinstrumenter, verktøy og sikkerhetsutstyr fra ca. 2.500 produsenter som f.eks. ABB, Siemens, Schneider, Telemechanique, Omron, Fluke, Sick og vårt eget merke RS PRO for å nevne noen. Vi har rask levering og alle ordre over kr. 500,00 eks mva, bestilt på vår netthandel, er fraktfritt levert. Bestiller du på nett før kl. 17.00, går varene ut fra vårt lager samme dag.
Leveringstid fra 1-3 dager, alt etter hvor i Norge man befinner seg.

Adresse:
Fredrik Selmers Vei 6 10 etg., 0663 Oslo
Website: https://no.rs-online.com
Kundeservice: kunde@rsonline.no
Tlf.: 64 83 40 00

Informasjon for alle:
Kontaktpersoner: lenke til kontaktpersoner
Linecard (PDF)
RS Pro  (link til landingpage) RS PRO
Brosjyre Næringsmiddelindustrien (PDF)

For medlemmer (logg inn):
Rabattavtale:  

Avtaleansvarlig:
Corporate Account Manager: Robin Aanes
robin.aanes@rs-components.com
Tlf.: 46897583

TESS

TESS – en samarbeidspartner for havbruk

Helnorske TESS er landets ledende leverandør av slanger, slangetilbehør og tilhørende tjenester. I tillegg er TESS blant landets ledende leverandører av drift- og vedlikeholdsprodukter (DVHP). Vi er landsdekkende med 116 servicesentre og omsatte for 2,8 mrd.kr i 2014.

Maritime smøreoljer

Vedlagt finner dere et grunnsortiment på kjemi til brønnbåter og fiskefartøy + forflåter og servicebåter. Denne omtaler både renhold så vel som oljebasert kjemi + noen tilbehørsprodukter.

Ellers vil jeg referere til vår havbrukskatalog DEL 20 – Olje og Smøremidler – dette er en samling av produkter vi promoterer til segmentet. Legger også ved DEL 21 – som er renholdsprodukter.

 

Kontaktperson:
Elias Rasmussen, Salgsdirektør
TESS Nord as, Regionsenter
Lerstadvegen 508, 6018 Ålesund
Tlf: +47 70 17 79 00 / +47 70 30 79 09
Mobil: +47 482 83 396
Elias.rasmussen@tess.no

Les om det gode besøket på «Industriens Markedsplass 2023»

Nettside:
www.tess.no

For medlemmer (logg inn):
Rabattmatrise:  

Mal Proff

Mal Proff er en del av Malorama konsernet. De er konsernets håndverkskjede med butikker i hele Norge

Mal Proff har utsalgssteder og distribusjons-punkter over hele landet og er Norges ledende leverandør av overflateprodukter til proffmarkedet. Med mer enn 30 000 produkter fra ulike leverandører har de det mest omfattende sortimentet i markedet. De dekker alt som maler- og byggtapetsererfaget krever av materialer og hjelpemidler. Deres mål er å være det naturlige førstevalget for den profesjonelle overflatebehandleren.

Det brede tilbudet av produkter, verktøy og tjenester kombinert med deres ansattes fagkompetanse gjør hvert utsalg til en «One Stop Shopping» opplevelse. Det forenkler og effektiviserer arbeidsdagen for deg som kunde. Tjenestetilbudet bygger på solid kunnskap, kompetanse og erfaring, og hvor blant annet prosjektavdelingen er en viktig samarbeidspartner og støttespiller.
Mal Proff består av konseptene Mal Proff Partner, Mal Proff Coatings og Mesterfarge.
Mal Proff er markedsleder med mer enn 10 000 bedriftskunder og 80 motiverte medarbeidere.

Mal Proff tilbyr en moderne og fremtidsrettet netthandel som pr i dag inneholder «brød og melk» varene for våre kunder. Sortimentet utvides kontinuerlig.

Landsdekkende butikker og samlingspunkt

Proffbutikkene dekker alle sider av det maler- og byggtapetsererfaget krever av materialer og hjelpemidler. Vi tilbyr en unik og relevant fagkompetanse på overflatebehandling og verktøy. Sammen med våre kunder ønsker vi å skape vinnere.

Mal Proff har også et nettverk av distrubisjonspunkter for å forenkler og effektiviserer hverdagen for den proffe overflatebehandleren.Vi ønsker at butikkene skal være en møteplass for faglig og sosialt påfyll mellom maleren og den flerfaglige håndverkeren. Våre butikker skal være det naturlige førstevalget for den profesjonelle overflatebehandleren i dagens marked.

Kundeservice:
Tlf: 06260
E-post: kundeservice@malproff.no
Link til Malproff kundeservice
Kontaktperson for avtalen:
Steffen Stokke
E-post: Steffen.stokke@malproff.no

TOOLS

TOOLS er Norges ledende leverandør av verktøy, maskiner, arbeidsklær, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell. Med over 500 kompetente rådgivere i Norge bidrar vi til å gjøre våre kunders drift enklere, sikrere og mer lønnsom. Vi bistår i valg av riktige produkter, og skreddersyr optimale leveringsløsninger slik at arbeidet blir utført på en effektiv og sikker måte.

TOOLS sortimentet består av utstyr for profesjonelle brukere som er delt inn i seks områder.

 • Verktøy og Maskiner
 • Arbeidsklær og Personlig verneutstyr
 • Festeteknikk
 • Forbruksmateriell
 • Arbeidsplassutstyr
 • Industrikomponenter

Du finner oss på 46 steder i Norge, eller du kan besøke vår nettbutikk som er åpen til alle døgnets tider – TOOLS.no

For medlemmer (logg inn):
Rabattmatrise FIAS 2021:
Prisliste veiledende priser:  

Retura

Vi tilbyr komplette avfallsløsninger for næringslivet. Vår unike landsdekkende tilstedeværelse danner grunnlaget for lokal verdiskaping. Vi leverer kostnadseffektive og miljøriktige avfallsløsninger i et sirkulærøkonomisk perspektiv.

Retura er en totalleverandør av avfallstjenester og kan hente alt fra farlig avfall til havbruksplast. Som en del av avtalen med FIAS tilbyr Retura følgende tjenester for ditt selskap:

 • Råd, veiledning og opplæring
 • Merkemateriell
 • Sorteringsveileder
 • Skreddersydd avfallsplan
 • Deklarering av farlig avfall
 • Rapportering av mengder og kostnader
 • Hjelp til miljøriktig og kostnadseffektiv avfallsløsning

For mer informasjon: www.retura.no

Les om hvordan Retura bidrar til å gjøre blå sektor grønn i Norsk Sjømat.

Hygiene

Hygiene, renhold, analyse og kvalitet

Nor Tekstil

Nor Tekstil

Vi er en totalleverandør av arbeidstøy og tekstiler. Du leier produktene, vi henter, vasker og leverer dem tilbake – til avtalt tid og sted.

 • Familieeid og –drevet av familien Belsvik
 • Erfaring i bransjen siden 1970
 • Helnorsk og landsdekkende Vaskerikonsern
 • Hovedkontor og nasjonalt kundesenter i Florø
 • 26 vaskerier
 • Omsetning 2021: 1,3 milliard
 • 1200 ansatte
 • Et selskap i vekst

Kontakt, Arbeidstøy:
Cecilie Klaveness
Tel: 92611982
E-post:cecilie.klaveness@nortekstil.no

Kontakt, Matter, Mopper og Kluter:
Brian Lynch
Tel: 93406126
E-post: brian.lynch@nortekstil.no

Kontakt oss her: https://www.nortekstil.no/kontakt-oss

Last ned presentasjon her.

Eurofins

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.

De norske Eurofins-selskapene er markedsledende leverandører av analyser innen miljø, mat, fôr og landbruk. I tillegg tilbyr vi kursvirksomhet og rådgiving innen flere områder. Med avdelinger flere steder i landet, er vi landsdekkende med en lokal tilstedeværelse.

I Norge er Eurofins-selskapene representert av følgende:

Vårt hovedlaboratorium ligger i Moss, og vi har utførende laboratorier på Alta, Sortland, Trondheim, Ålesund, Bergen, Kristiansand, Klepp og Oslo.

Les mer om Helgenomsekvensering som analyseverktøy for en mer effektiv Listeria-kontroll her.

 

Kontaktinfo:

Eurofins Food & Feed Testing Norway AS
Org.nr 98 25 71 146
Møllebakken 50
1538 Moss
Tlf. 09450 (+47 21 00 51 00)
mat@eurofins.no

Eurofins Agro Testing Norway AS
Org.nr 913 547 853
Møllebakken 40
1538 Moss
Tlf. 92 23 99 99
agro@eurofins.no  

Eurofins Environment Testing Norway AS
Org.nr 96 51 41 618
Møllebakken 50
1538 Moss
Tlf. 09440 (+47 69 00 52 00)
miljo@eurofins.no

Eurofins Radonlab AS
Org.nr 914 119 057
Hoffsveien 13
0275 Oslo
Tlf. 21 96 03 50
radon@eurofins.no

Endotech

Endotech AS er en norsk leverandør av utstyr og materiell til norske helseforetak, laboratorier og matindustrien. Endotech er norsk distributør av BiopSafe, som er en ny og innovativ metode for behandling av formalin ved biopsi-prøvetaking.

Vi løser et problem for laboratorie- og helsepersonell over hele verden.

Millioner av biopsier håndteres på sykehus, i fiskeindustrien og kjøttindustrien hver dag. Denne prosessen involverer bruk av formalin som utgjør en alvorlig helserisiko. Formalin er sterkt kreftfremkallende, og studier viser at eksponering også kan gi Alzheimer og fosterskader.

BiopSafe leverer en effektiv løsning på dette problemet med en ny og revolusjonerende metode for håndtering av biopsier som bidrar til å beskytte personell over hele verden. BiopSafe gir sikker formalinhåndtering med et enkelt tommeltrykk.

Se film om Biopsafe her.

Kontaktperson:
Morten Andersen
Sales Manager OPM
Tel: +47 23 30 49 20
Mob: +47 905 21 265
morten@endotech.no

 

Retura

Vi tilbyr komplette avfallsløsninger for næringslivet. Vår unike landsdekkende tilstedeværelse danner grunnlaget for lokal verdiskaping. Vi leverer kostnadseffektive og miljøriktige avfallsløsninger i et sirkulærøkonomisk perspektiv.

Retura er en totalleverandør av avfallstjenester og kan hente alt fra farlig avfall til havbruksplast. Som en del av avtalen med FIAS tilbyr Retura følgende tjenester for ditt selskap:

 • Råd, veiledning og opplæring
 • Merkemateriell
 • Sorteringsveileder
 • Skreddersydd avfallsplan
 • Deklarering av farlig avfall
 • Rapportering av mengder og kostnader
 • Hjelp til miljøriktig og kostnadseffektiv avfallsløsning

For mer informasjon: www.retura.no

TIA

TIA AS forhandler miljøvennlige og bærekraftige produkter fra annerkjente leverandører som forbedrer ditt innemiljlø. Renere luft og renere overflater gir bedre livskvalitet både hjemme og på jobb.

AIRCARE LUFTRENSER
Denne banebrytende teknologien gir deg den mest effektive måten å desinfisere luft og overflater, samt redusere uønsket lukt. Les mer her.

EV ATLANTIS – EN NY ÆRA INNEN GRØNN TEKNOLOGI
EV Atlantis bruker en patentert BlueSteam teknologi som består av ren høykvalitets tørrdamp med 170ºC, 7 bar trykk og fuktighet så lavt som 3-5 %, noe som gir deg ubegrensede rengjørings-muligheter. Med kraften til tørrdamp – og høy temperatur, skapt av vår avanserte damprenser EV Atlantis, kan du rengjøre effektivt selv uten en dråpe husholdningskjemikalier! Les mer her.

Kontakt:
Dag Lofstad
Tel: 900 72 312
E-post: dag@tia.as

Nettside:www.tia.as

LABforum

LABforum SA er en medlemsorganisasjon med 18 medlemmer som består av 30 akkrediterte laboratorier. Laboratoriene utfører analysetjenester innen områdene næringsmidler, havbruk og fiskeri, hygiene, vann og miljø. Medlemslaboratoriene gir adgang til analysetjenester, service og beredskap over hele landet. Finn ditt nærmeste laboratorium på https://labforum.no/

LABforum er et nettverk av akkrediterte laboratorier i hele Norge. Lokal beredskap og kunnskap om lokale forhold er en stor fordel både tidsmessig og økonomisk, ikke minst når prøvene viser resultater som ikke tilfredsstiller gjeldende krav. Dersom en krisesituasjon skulle oppstå, er det betryggende å ha en profesjonell analysepartner innen rekkevidde. Vi kjenner våre kunder og de lokale forholdene, og kundene kjenner oss – både laboratoriene og medarbeiderne!

Nettside:labforum.no/

VWR International AS
VWR er en internasjonal leverandør av laboratorium og analyseutstyr. Vi leverer alt fra instrumenter og forbruksvarer til personlig verneutstyr til laboratorium i Norge. Vi er tilstede i næringsmiddelindustrien, olje & gass sektor, universitet og sykehus samt og oppdrett- og fiskerinæringen, pluss litt til. Hvor enn du har mennesker i arbeid innen miljø-, kjemi- og biologiske analyser eller i produksjon og renhold der finner du VWR med utstyr og kompetanse til å hjelpe dem.

Haavard Martinsensvei 31, 0978 Oslo
no.vwr.com / 22 90 00 00 / salg.no@vwr.com

Kontaktperson:
Bård Steinar Giezendanner
baard.giezendanner@avantorsciences.com
(+47) 96095224

Nettside:
www.vwr.com

Artikler / produkt / kontaktinfo til nøkkelpersoner (PDF)

For medlemmer (logg inn):
Fias prisliste:
Info om fraktfirhetsgrense:

SGS Analytics Norway AS

GS Analytics Norway AS er en del av SGS Group som er et av verdens største laboratoriegrupper. Et multinasjonalt selskap med mer enn 2600 lokasjoner og 90.00 ansatte, en global styrke og trygghet. Med SGS-konsernets størrelse og kombinerte kompetanse, får vi spennende nye forhold for å bli enda mer konkurransedyktige når det gjelder vårt utvalg av høykvalitetsanalyser og tjenester.

 Vi tilbyr akkrediterte kjemiske og mikrobiologiske analyser innenfor flere ulike segmenter, blant annet på vann, miljø, næringsmiddel og fôr. I Norge har det vært drevet laboratoriedrift siden 1897 og vi har nå 4 laboratorier i Norge. Rørvik, Stjørdal, Hamar og Porsgrunn med til sammen ca. 50 ansatte.

 For deg som kunde kan vi friste med landsdekkende logistikk som utfordrer de klassiske alternativene, nyutviklet kundeportal og bred kompetanse. Vi har alltid tilgjengelig kundeservice og tilbyr i tillegg rådgivning og kurs.

Kontaktperson:

Svein Storlien

Sales & Marketing Manager 

Tlf: +47 45601564
E-post: svein.storlien@sgs.com

Nettside:
www.sgs.com/analytics-no

Anticimex AS

Fra veggelus til sunne innendørsmiljøer og sikre matvarer

Siden 1934 har Anticimex gått fra å være et svensk familieselskap til å bli et internasjonalt selskap med mer enn 1 400 ansatte. Vi finnes i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Tyskland og Nederland. Totalt omsetter vi for ca 1,1 milliarder SEK i året. Vi er siden 2001 eid av investorselskapet Nordic Capital.

Den gang vi startet vår virksomhet var vi alene om å gi kundene en garanti for et miljø fritt for skadedyr, istedenfor å ta betalt for hver enkelt sanering. Vi har den samme forretningsideen fortsatt. Denne ideen førte til at vi begynte tidlig med forebyggende tiltak. Vårt motto – «Forebygge og bevare» – er en ny formulering av en gammel arbeidsmåte. En arbeidsmåte som medfører at vi tar ansvar for menneskers helse og livskvalitet.

I dag arbeider vi med langt mer enn skadedyr. Anticimex skaper sunne innendørsmiljøer for både bedrifter og privatpersoner. Vi hjelper restauranter, dagligvarehandelen, næringsmiddelindustrien etc. til å bedre matsikkerheten. Vi hjelper utsatte industrier med å lage avanserte forebyggende program mot skadedyr i sin produksjon. Vi besiktiger hus og eiendommer for å oppdage fukt/råteproblemer i tide, og derigjennom sette i verk nødvendige tiltak. Felles for alt vi gjør er at vi tror på yrkeskompetanse, vi arbeider med å forebygge og sørge for at problemene aldri inntreffer.

Nettside:
www.anticimex.com/nb-NO/

For medlemmer (logg inn):
Anticimex_avtale:

Hygienegruppen Norge AS

Næringsmiddelrenhold:
Vask hver dag etter produksjonsavslutning. Her vil våre motiverte renholdere vaske ned lokalene og utstyret som er benyttet, slik at det er hygienisk rent til neste arbeidsdag. Dette oppnår de ved at de er opplært i gode renholdsrutiner. Vi har også et tett samarbeid med kundene slik at vi lager gode renholdsplaner som renholdere kan følge. Vi er også behjelpelig med å få laget egenkontrollskjema slik at vasken blir dokumentert. Vi kan selvfølgelig også tilby daglig renhold i kombinasjon med næringsmiddelrenhold. Konseptet vårt med abonnementspris har fått god oppslutning i markedet.

Nedvask og 0-stilling:
Vi gjennomfører nedvask og 0-stilling av næringsmiddellokaler og utstyr. Her stiller våre kompetente medarbeidere med spesialkjemi og utstyr slik at vi i samarbeid med kunden får opp den hygieniske standarden i lokalene igjen.

Kjemi og vaskeløsninger
Våre leverandører av kjemi/ såpe til næringsmiddelindustrien gjør at vi sammen med kunden kan sette opp den riktige kjemien til de områdene som skal rengjøres. Vi kan da også levere lavtrykksanlegg og eller vedlikehold av disse anleggene.

Oppfølging av egne renholdere
Vi har også mulighet til å drive med oppfølging av den enkelte kundes renholder, vi vil da komme inn og vurdere vasketeknikk, kjemiforbruk og både visuell og mikrobiell hygienisk kvalitet på vask.

Vikartjeneste:
Vi kan også låne ut opplært personell i perioder med høy aktivitet hos kunder. Via vårt søsterfirma Hygieneconsult AS kan vi også leie ut kvalitetsleder.

Støtte ved bakterie og virusutbrudd
Vår lange erfaring kombinert med høy kompetanse gjør oss også i stand til å være en samarbeidspartner i forbindelse med bakterie- og virusutbrudd. Vask av lokaler og utstyr uten bruk av vann. Vi kan tilby tørrisblåsning av produksjonsutstyr og lokaler som ikke tåler vann, eller i soner hvor man vil unngå å bruke vann. Dette er med hell blitt bruk både inne i maskiner og på utstyr som gjerne får påbygging over tid.

Last ned vår kurskalender for 2020 her.

 

Arnadalsflaten 7
5262 Arnatveit

Tlf: 53695200
www.hygienegruppen.no

ISO-Piloten AS

ISO-PILOTEN AS
ISO-Piloten er et konsulentselskap som hjelper bedrifter over hele landet innenfor mattrygghet, kvalitet, HMS og ytre miljø. Vi kan forenkle eksisterende systemer, eller utarbeide og implementere nye styringssystemer for å ivareta aktuelt regelverk og standarder. Om en bedrift ønsker å sertifisere seg i henhold til en standard kan vi vise vei! Vi tilbyr utleie av HMS og Kvalitetsledere, både full- og deltid. I tillegg leverer vi kurs innen HMS og kvalitet, med praktisk tilnærming til teorien, og benytter eksempler som de fleste deltakere vil kjenne seg igjen i.

Adresse:
Kongens Plass 1, 6509 Kristiansund
Tlf: 405 55 035
post@iso-piloten.no
www.isopiloten.no

Kontaktpersoner:
Gjertrud Bjørnvold, tlf: 917 07 628, gjertrud@iso-piloten.no
Liv Melland Aslaksen, tlf: 454 70 243, liv@iso-piloten.no
Ruth Hamnes, tlf: 407 67 252, ruth@iso-piloten.no

Informasjon for alle:
Kursplan – last ned
IK-Mat piloten – last ned
HMS-Piloten – last ned
Beredskap – last ned
Trenger du assistanse? – last ned

For medlemmer (logg inn):
Prisliste –

Pelias Norsk Skadedyrkontroll

PELIAS Norsk Skadedyrkontroll ditt beste alternativ for forebygging og bekjempelse av skadedyr. Vi er sertifisert med ISO 9001 og ISO 14001.  Sertifiseringen sikrer at vi har gode rutiner i samsvar med krav fra kunder, forskrifter og lover. Dette betyr at det stilles krav til både måten vi håndterer skadedyr, miljøhensyn og at det stilles store krav til kundetilfredshet. 96,19 % av våre kunder er TOTAL fornøyd med PELIAS Norsk Skadedyrkontroll. Vil du være en av disse?

Kontakt oss i dag – og vi vil sammen med deg finne den beste løsningen for din bedrift!

Kontaktinformasjon:
PELIAS Norsk Skadedyrkontroll AS
Martnsvegen 59
2409 Elverum

Tlf. 33 33 00 00 (Døgnvakt 365 dager i året)

www.pelias.no
post@pelias.no

Kontaktperson:
Trond Dyrli
Tlf. 92403924
td@pelias.no

For medlemmer (logg inn):
Firmapresentasjon FIAS – Pelias

Rentokil

 • Rentokil Initial Norge har 5 divisjoner:
 • Rentokil skadedyrkontroll
 • Steritech evaluerer mattrygghet, service og driftskvalitet
 • Initial hygiene og matteservice
 • Premium Scenting duftmarkedsføring
 • Ambius Interiørbeplantning

Med disse 5 forretningsområdene, kan vi tilby dere en totalløsning tilpasset bedriftens behov. Vi har nylig utvidet selskapet med oppkjøpet av Nokas Skadedyrkontroll og Skadedyrbutikken og vi har vokst til å bli 300 ansatte i Norge. Vårt hovedkontor ligger i Oslo med avdelinger i Bergen, Trondheim og Stavanger, men vi opererer i hele landet og er derfor landsdekkende.
Vår service utføres lokalt av lokale kolleger.
Vi er en del av den Nordiske Regionen og kan derfor enkelt samarbeide med Pan Nordic bedrifter.
Som selskap er vi opptatt av bærekraft, derfor forsøker vi alltid å bruke miljøriktige metoder og produkter.

Les mer om oss på våre hjemmesider
Hjemmeside:http://www.rentokil.no/
Hjemmeside selskapet Rentokil Initial Norge AS: http://www.rentokil-initial.no/

Kontaktperson
Ta kontakt med Vidar Thon
Key Account Manager
Epost: vidar.thon@rentokil-initial.com
Mobil: 930 60 106
Sentralbord tlf: 400 30 320

Informasjon for alle:
Lumnia insektfelle (les mer her) 
Good nature og RatTrap – mus og rottefeller (les mer her)
HeatWork – vi er spesialister på varmebehandling av veggedyr (les mer her)
ECO – vi tilbyr grønne metoder (les mer her)

Sikker Mat AS
Katrin

Metsä Tissue er en del av Metsä Group og en av de ledende leverandørene av mykpapirprodukter til husholdninger og profesjonelle i Europa. Katrin var et av de første away from home-varemerkene for mykpapir i Europa da det ble lansert i 1974.

I dag er Katrin et veletablert varemerke i Norden og øvrige europeiske land. I tilegg til Katrin har Metsä Tissue kjente varemerker som Lambi og Serla.

Besøksadresse: Drammensveien 145A (5 etg), 0277 Oslo
Postadresse: Pb 262 Skøyen, 0213 Oslo

Hjemmeside: www.katrin.com
Mail: katrin@metsagroup.com

For medlemmer (logg inn):
Kontaktpersoner 

Ecolab

Ecolab a.s er en global leverandør av rengjøringsmidler og spesial-kjemikalier til storforbrukere i mer enn 160 land. I Norge er vi 72 medarbeidere, hvorav 40 av disse er utdannede konsulenter/servicekonsulenter som besøker de profesjonelle brukerne.

Som ledende produsent og leverandør av kjemiske produkter, utstyr og totale systemløsninger for industriell rengjøring og hygiene, er det vår primære målsetting, i kombinasjon med vårt miljøansvar, og sikre våre kunder den beste hygieniske standard.

Food & Beverage er den divisjon i Ecolab a.s som produserer sikre og økonomiske hygieneløsninger til næringsmiddelindustrien, bryggerier, meierier og landbruk. Felles for både produkter og tjenester er at de er skapt på grunnlag av et tett samarbeid med kundene og realisert som resultat av internasjonal forskning ved våre sentre og avdelinger. Denne unike vekselvirkningen er nøkkelen til Ecolabs ledende posisjon innenfor hygieneløsniger.

Kvalitetssikring – ISO-sertifisering
Våre produksjonsenheter er sertifisert i henhold til ISO 9001 og 14001 standard. ISO-sertifiseringen er deres sikkerhet for at våre produkter og tjenester holder den kvalitet som kreves.
Hva betyr dette for deg som kunde:
Som en Ecolab kunde vil du få gleden av avanserte doseringssystemer, individuelle brukerveiledninger og treningsprogram/kurs, regelmessig oppfølging fra profesjonelle konsulenter og en leverandør som tar ansvar for dine behov. Denne kombinasjonen, sammen med et bredt utvalg av førsteklasses produkter, sikrer topp resultater til lavest mulig kostnad, og med minimal miljøbelastning.

Nettside:
www.no-no.ecolab.com

For medlemmer (logg inn):
FIAS_ prisliste 2022

Aquatic Chemistry

Aco Norge er ledende leverandør av kjemiske hygiene- og vcdlikeholdsprodukter til næringsmiddelindustri og mekanisk industri.

Gruppen tilbyr flere typer kurs for næringsmiddelindustrien, herunder:
• Innføring i BRC
• Innføring i HACCP
• Personlig hygiene
• Effektivt renhold
• Forståelse av datablad
• Oppbevaring av kjemikalier
• Substitusjonsplikt

Alle kunder får gjennom bruker, vedlikeholds- og førstehjelpsplaner en total dokumentasjon over de kjemikaliene som brukes i bedriften.

Vi arbeider kontinuerlig med produktutvikling, og samarbeider med ledende produsenter og leverandører i flere land i Europa. Våre datablader er til enhver tid kvalitetssikret og oppdatert gjennom vår samarbeidspartner Teknologisk Institutt. Alle databladene er tilgjengelige på www.aconorge.no.

Nettside:
www.aquatiq.com/no/

For medlemmer (logg inn):
Fias prisliste:
Betingelser:

Bygg

Innemiljø

TIA

TIA AS forhandler miljøvennlige og bærekraftige produkter fra annerkjente leverandører som forbedrer ditt innemiljlø. Renere luft og renere overflater gir bedre livskvalitet både hjemme og på jobb.

AIRCARE LUFTRENSER
Denne banebrytende teknologien gir deg den mest effektive måten å desinfisere luft og overflater, samt redusere uønsket lukt. Les mer her.

EV ATLANTIS – EN NY ÆRA INNEN GRØNN TEKNOLOGI
EV Atlantis bruker en patentert BlueSteam teknologi som består av ren høykvalitets tørrdamp med 170ºC, 7 bar trykk og fuktighet så lavt som 3-5 %, noe som gir deg ubegrensede rengjørings-muligheter. Med kraften til tørrdamp – og høy temperatur, skapt av vår avanserte damprenser EV Atlantis, kan du rengjøre effektivt selv uten en dråpe husholdningskjemikalier! Les mer her.

Kontakt:
Dag Lofstad
Tel: 900 72 312
E-post: dag@tia.as

Nettside:www.tia.as

Byggvarer

Optimera

Du bygger – Vi tar oss av resten

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning.

Sammen bygger vi vinnere!
I optimera jobber vi etter 3 tydelige verdier og dette skal gjenspeiles i alt vi gjør. Dette er verdier som du som kunde skal kjenne igjen når du er i kontakt med våre medarbeidere.

OFFENSIVE betyr at vi er fremoverlente, viljesterke, ?nner løsninger, tenker stort, gir jernet og tør å satse. At problemer er til for å løses. At ingen utfordring er for stor. At vi går rett på mål og tør der andre tviler.

PROFESJONELLE betyr at vi kan det vi driver med. Vi har høy fagkunnskap i alle ledd. Vi har bred erfaring, lurer ingen, tar aldri en snarvei hvis det går utover kvaliteten. Vi ligger i forkant på teknologi, nye løsninger, klima og energi. Summen er at vi oppleves å være til å stole på i alt vi sier og gjør.

PERSONLIGE Det profesjonelle og offensive må alltid balanseres med en evne til å bygge personlige relasjoner; til å forstå mennesker, bry oss om dem og by på oss selv. Det gjelder både i forholdet til kolleger, leverandører og kunder. Ingenting slår opplevelsen av å bli satt genuint pris på.

Nettside:
https://www.optimera.no

Grunnsortiment Kjemi

TESS

TESS – en samarbeidspartner for havbruk

Helnorske TESS er landets ledende leverandør av slanger, slangetilbehør og tilhørende tjenester. I tillegg er TESS blant landets ledende leverandører av drift- og vedlikeholdsprodukter (DVHP). Vi er landsdekkende med 116 servicesentre og omsatte for 2,8 mrd.kr i 2014.

Maritime smøreoljer

Vedlagt finner dere et grunnsortiment på kjemi til brønnbåter og fiskefartøy + forflåter og servicebåter. Denne omtaler både renhold så vel som oljebasert kjemi + noen tilbehørsprodukter.

Ellers vil jeg referere til vår havbrukskatalog DEL 20 – Olje og Smøremidler – dette er en samling av produkter vi promoterer til segmentet. Legger også ved DEL 21 – som er renholdsprodukter.

 

Kontaktperson:
Elias Rasmussen, Salgsdirektør
TESS Nord as, Regionsenter
Lerstadvegen 508, 6018 Ålesund
Tlf: +47 70 17 79 00 / +47 70 30 79 09
Mobil: +47 482 83 396
Elias.rasmussen@tess.no

Les om det gode besøket på «Industriens Markedsplass 2023»

Nettside:
www.tess.no

For medlemmer (logg inn):
Rabattmatrise: