fbpx

FIAS fyller 30 år i 2024

Innkjøpssamarbeidet som ble stiftet av 11 sjømatbedrifter 6. februar 1994 lever i beste velgående. Disse 11 bedriftene var på denne tiden små og mellomstore sjømatbedrifter som i dag har blitt til viktige og store sjømatkonsern som selger sjømat for milliarder over hele verden.

Utstillere på Sjømatdagene 2024

Sjømatbedriftene og FIAS arrangerer Sjømatdagene i 2024 på Scandic Hell Hotell ved Trondheim Lufthavn, Værnes den 23. til 24. januar 2024. Se her hvem som stiller ut.

Fiasnytt desember

Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Ny bekledning til Sjømatdagene 2024

Hva slags klær de ansatte går i, påvirker førsteinntrykket til kundene. FIAS-leverandør Idé House of Brands skreddersyr uniformer og firmaklær som er med på å styrke din bedrift og merkevare.

Fiasnytt november

Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Sjekk julekatalogen og bestill nå

Ønsker du å takke for et vel gjennomført år og gi de ansatte en fortjent klapp på skulderen finner du mange flotte produkter i julekatalogen til FIAS-leverandør Idé House of Brands.

Skapte fiskeeventyr med gode relasjoner

Fra Svolvær i Lofoten leverer Svolvær Seafood over 250 typer forskjellige sjømatprodukter til hele Norge og til store kunder over Europa. For gründer og hovedeier Steinar Dahl så har nøkkelen til framgang alltid vært god service og sterke relasjoner.

Ny gaveeske fra FIAS

FIAS tilbyr en ny universal gaveeske som kan brukes både til røkt, gravet eller marinert laks/ørret. Esken har informasjon på norsk og engelsk. Det er benyttet en fukt-bestandig kartong, dvs at den tåler å stå på kjølerom, og den har en god rive- og stablestyrke. Eskene leveres med trykk i fem farger (+lakk).

Fiasnytt oktober

Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.