fbpx

Røde Kors Førstehjelp og FIAS har inngått et landsdekkende samarbeide

Røde Kors Førstehjelp AS og FIAS har inngått et bredt samarbeide på førstehjelpsutstyr og kurs innen faget på vegne av bedriftene i FIAS. Røde Kors vil da kunne levere førsthjelpsprodukter, hjertestartere og kurs innen førstehjelp i nesten hele landet. Dette vil styrke sikkerheten til alle fiskere og sjøfolk langs kysten samt all annen sjømatindustri på land og til havs.

Foto av person som holder seg for brystet med smerter

Hvem skal ta over etter deg?

I fiskerinæringen er det mange dyktige bedriftseiere som har skapt store verdier. De bruker mye tid på å utvikle bedriften, men mangler ofte en god plan for hvordan eierskapet og øvrige verdier skal overføres til neste generasjon. – En av de største årsakene til tap av verdier er dårlig planlegging og kommunikasjon i familien samt andre familiære forhold, sier administrerende direktør Øystein Bø i Formue.

Fiasnytt februar

Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Digital Etikett AS – ny leverandør til FIAS

Digital Etikett spesialiserer seg på produksjon av dekorative etikettar på rull, førtrykt film til flowpack og ferdigfabrikkerte posar. Dei held til i Gaupne i Indre Sogn. Der satsar dei stort på å reindyrke idèen om ein automatisert og heildigital produksjon. På bakgrunn av dette kan dei tilby kundane kostnadseffektive og miljøvenlege løysingar, høg kvalitet og moglegheita til å nå marknaden på ein innovativ og eksklusiv måte.

Rentokil og FIAS utvider samarbeidet

Rentokil Initial har hatt et tett samarbeid med FIAS gjennom mange år. Deres skadedyreksperter har levert tjenester og service fra Rentokil, men nå åpner vi opp for et utvidet samarbeid. Det er gledelig at FIAS sine medlemmer fra 2023 har muligheten til å benytte hele deres sortiment.

FIAS nytt januar

Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

IDÉ House of Brands – ny leverandør til FIAS

IDÉ House of Brands er Nordens største leverandør av produktmedia og har vært i profilbransjen i over 35 år.
IDÉ er en totalleverandør som hjelper dere med hele prosessen fra idémyldring til design, konsept, produksjon, og logistikk.

FIAS nytt november

Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.