fbpx
+47 73 84 14 00 post@fiasinnkjop.no

Alfa Laval veiesystem – hygienisk og robust

Alfa Laval veiesystemet er basert på en patentert digital kapasitiv teknologi som har en rekke fordeler i forhold til andre teknologier. Veiesystemet er ideelt for blanding, dosering, nivåregulering eller batchoppgaver i produksjonsmiljøer. Den robuste konstruksjonen tillater en enkel og hygienisk installasjon uten monteringssett, eliminerer behovet for vedlikehold og reduserer den totale eierkostnaden.

 

Skreddersydd for matindustrien

Alfa Laval UltraPure veiesystemer er utviklet for hygienisk veiing og måling av væskenivå, blandingsforhold, dosering eller batching i prosessanlegg. En komplett hermetisk, lasersveiset konstruksjon (IP68) gjør veiesystemet ideelt i krevende produksjonsmiljøer.

Rask og enkel oppsett

Monteringskits er unødvendig, og kombinert med enkelt oppsett, blir installasjonen rask og kostnadseffektiv. Pre-kalibrering eliminerer behovet for on-site kalibrering i mange applikasjoner. Mekaniske beskyttelsesanordninger er ikke nødvendige når du installerer Alfa Laval digitale lastceller. Dette er ikke bare et viktig kost- og vedlikeholdssak, men også en fordel for hygienen.

Høy vektsikkerhet

Alfa Laval gir deg fire standard nøyaktighetsområder på 2%, 0,1%, 0,05% og 0,025% som dekker et totalt målområde fra 0 til 100.000 kg.

Vi hjelper deg å finne riktig løsning

Spør din kundekontakt i Skala eller ta kontakt med vår produktspesialist: Owe Barsten owe.barstein@skala.no mobil: 92 84 43 08.

Kompresjonslastceller

Ideell for blanding, dosering, nivåregulering eller batchoppgaver i små 300 kg tankstørrelser opp til store 100 tonn silo tankstørrelser.

Beam lastceller

Ideell for blanding, dosering eller batchoppgaver i små eller mobile tankstørrelser opptil 4000 kg.

Enkeltpunktsbelastningsceller

Ideell for veiing på små skuffer og fartøy, vekter eller transportbånd fra 5 til 150 kg. For mer info: www.alfalaval.no

 

Andre aktuelle saker

Les Fias-nytt for juni

Les Fias-nytt for juni

Les FIAS nytt for juni 2021. FIAS inngår et samarbeide med Norges Fiskarlag på medlemsfordeler til bedriftene og personlige medlemmer. Skala har en kampanje på Stora Enso sin Ecofishbox. FIAS inngår samarbeide med VIKØrsta på flytebrygger og marinaanlegg. Ny...

les mer
Vik Ørsta AS ny samarbeidspartner til FIAS

Vik Ørsta AS ny samarbeidspartner til FIAS

Dato: 05. juni     Nye medlemsfordeler med Vik Ørsta AS       Vik Ørsta AS er med snart 40 års erfaring den leverandøren som har levert flest båtplasser i Norge. De er i dag markedsleder på flytebrygger, marinaanlegg, bølgedempere samt...

les mer
Sjømatmessen i Barcelona er flyttet

Sjømatmessen i Barcelona er flyttet

Dato: 31. Mai   Sjømatmessen, som ble flyttet fra Brüssel, skulle egentlig arrangeres i Barcelona 7. - 9. september. Onsdag forrige uke meldte arrangøren Diversified Communications at den er kansellert grunnet restriksjoner og usikkerhet som følge av...

les mer

Kontakt:
Boks 639 Sentrum, N-7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
E-post: post@sjomatbedriftene.no

Besøksadresse:
6. etasje
Dronningens gate 7
Trondheim

Meld deg på vårt nyhetsbrev her
Bli med på vår e-postliste om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa. Her kan du også oppdatere din profil eller melde deg av.