fbpx
+47 73 84 14 00 post@fiasinnkjop.no

Alfa Laval veiesystem – hygienisk og robust

Alfa Laval veiesystemet er basert på en patentert digital kapasitiv teknologi som har en rekke fordeler i forhold til andre teknologier. Veiesystemet er ideelt for blanding, dosering, nivåregulering eller batchoppgaver i produksjonsmiljøer. Den robuste konstruksjonen tillater en enkel og hygienisk installasjon uten monteringssett, eliminerer behovet for vedlikehold og reduserer den totale eierkostnaden.

 

Skreddersydd for matindustrien

Alfa Laval UltraPure veiesystemer er utviklet for hygienisk veiing og måling av væskenivå, blandingsforhold, dosering eller batching i prosessanlegg. En komplett hermetisk, lasersveiset konstruksjon (IP68) gjør veiesystemet ideelt i krevende produksjonsmiljøer.

Rask og enkel oppsett

Monteringskits er unødvendig, og kombinert med enkelt oppsett, blir installasjonen rask og kostnadseffektiv. Pre-kalibrering eliminerer behovet for on-site kalibrering i mange applikasjoner. Mekaniske beskyttelsesanordninger er ikke nødvendige når du installerer Alfa Laval digitale lastceller. Dette er ikke bare et viktig kost- og vedlikeholdssak, men også en fordel for hygienen.

Høy vektsikkerhet

Alfa Laval gir deg fire standard nøyaktighetsområder på 2%, 0,1%, 0,05% og 0,025% som dekker et totalt målområde fra 0 til 100.000 kg.

Vi hjelper deg å finne riktig løsning

Spør din kundekontakt i Skala eller ta kontakt med vår produktspesialist: Owe Barsten owe.barstein@skala.no mobil: 92 84 43 08.

Kompresjonslastceller

Ideell for blanding, dosering, nivåregulering eller batchoppgaver i små 300 kg tankstørrelser opp til store 100 tonn silo tankstørrelser.

Beam lastceller

Ideell for blanding, dosering eller batchoppgaver i små eller mobile tankstørrelser opptil 4000 kg.

Enkeltpunktsbelastningsceller

Ideell for veiing på små skuffer og fartøy, vekter eller transportbånd fra 5 til 150 kg. For mer info: www.alfalaval.no

 

Andre aktuelle saker

Ledig stilling som markedssjef i FIAS

Ledig stilling som markedssjef i FIAS

Arbeidsgiver: Fiskerinæringens Innkjøpsselskap AS - FIASStillingstittel: MarkedssjefFrist: 18.04.2021Ansettelsesform: Fast Om FIAS Fiskerinæringens Innkjøpsselskap AS ble etablert I 1994 og er et landsdekkende innkjøpsselskap og eid av sjømatbedrifter i næringen....

les mer
Ny leverandør i FIAS

Ny leverandør i FIAS

Fias har inngått en samarbeidsavtale med mabsEmballasje AS på blant annet hurtigtester for Covid 19. For spørsmål om tester ta kontakt med Maj-Brith Paulsen– mabs@mabsprodukter.no Mange profesjonelle aktører ønsker å kjøpe hurtigtester for Covid-19, og de tilbyr...

les mer
Ny leverandør i FIAS

Ny leverandør i FIAS

Intopro tilbyr enkle og engasjerende e-læringskurs innen mattrygghet, hygiene og HMS. Kursene har faginnhold tilpasset kravene som foreligger innen IK-mat, HACCP og trygg mat. Intopro er enkelt å bruke og lett å forstå. Vi baserer oss på visuelle oppgaver med lite...

les mer
Les Fiasnytt

Les Fiasnytt

Les FIAS nytt for mars 2021. MabsEmballasje AS og FIAS har inngått et samarbeide på blant annet hurtigtester for Covid 19. Fjordkraft hjelper bedrifter å være mer klimasmarte, StrongPoint tar steget videre med RFID etiketter.  Se også flere nyheter fra våre...

les mer

Kontakt:
Boks 639 Sentrum, N-7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
E-post: post@sjomatbedriftene.no

Besøksadresse:
6. etasje
Dronningens gate 7
Trondheim

Meld deg på vårt nyhetsbrev her
Bli med på vår e-postliste om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa. Her kan du også oppdatere din profil eller melde deg av.