fbpx
+47 73 84 14 00 post@fiasinnkjop.no

Alfa Laval veiesystem – hygienisk og robust

Alfa Laval veiesystemet er basert på en patentert digital kapasitiv teknologi som har en rekke fordeler i forhold til andre teknologier. Veiesystemet er ideelt for blanding, dosering, nivåregulering eller batchoppgaver i produksjonsmiljøer. Den robuste konstruksjonen tillater en enkel og hygienisk installasjon uten monteringssett, eliminerer behovet for vedlikehold og reduserer den totale eierkostnaden.

 

Skreddersydd for matindustrien

Alfa Laval UltraPure veiesystemer er utviklet for hygienisk veiing og måling av væskenivå, blandingsforhold, dosering eller batching i prosessanlegg. En komplett hermetisk, lasersveiset konstruksjon (IP68) gjør veiesystemet ideelt i krevende produksjonsmiljøer.

Rask og enkel oppsett

Monteringskits er unødvendig, og kombinert med enkelt oppsett, blir installasjonen rask og kostnadseffektiv. Pre-kalibrering eliminerer behovet for on-site kalibrering i mange applikasjoner. Mekaniske beskyttelsesanordninger er ikke nødvendige når du installerer Alfa Laval digitale lastceller. Dette er ikke bare et viktig kost- og vedlikeholdssak, men også en fordel for hygienen.

Høy vektsikkerhet

Alfa Laval gir deg fire standard nøyaktighetsområder på 2%, 0,1%, 0,05% og 0,025% som dekker et totalt målområde fra 0 til 100.000 kg.

Vi hjelper deg å finne riktig løsning

Spør din kundekontakt i Skala eller ta kontakt med vår produktspesialist: Owe Barsten owe.barstein@skala.no mobil: 92 84 43 08.

Kompresjonslastceller

Ideell for blanding, dosering, nivåregulering eller batchoppgaver i små 300 kg tankstørrelser opp til store 100 tonn silo tankstørrelser.

Beam lastceller

Ideell for blanding, dosering eller batchoppgaver i små eller mobile tankstørrelser opptil 4000 kg.

Enkeltpunktsbelastningsceller

Ideell for veiing på små skuffer og fartøy, vekter eller transportbånd fra 5 til 150 kg. For mer info: www.alfalaval.no

 

Andre aktuelle saker

Tess inngår distribusjonsavtale med Trelleborg

Tess inngår distribusjonsavtale med Trelleborg

TESS og Trelleborg Fluid Handlings Solutions har signert en eksklusiv distribusjonsavtale som omfatter distribusjon av en rekke slanger og tilbehør.Trelleborg vil komme inn som en svært viktig produsent på et bredt sortiment av gummislanger, komposittslanger og...

les mer
Les Fiasnytt

Les Fiasnytt

I dette Fiasnytt presenterer vi flere av vår leverandører, både nye og gamle. Her er det også gode tilbud som Fias har forhandlet frem til våre kunder. Les også om StrongPoint som leverer et stort utvalg av bærekraftige etikettmaterialer, slik at du som kunde enkelt...

les mer
Ny leverandør i FIAS

Ny leverandør i FIAS

Tools AS blir en ny leverandør på blant annet verktøy, maskiner, festemidler, lager og mye annet innen drift og vedlikeholds-produkter. De har butikker på 46 steder i Norge og er godt representert langs kysten av Norge. Mer informasjon under leverandører. Om TOOLS...

les mer
3M ATP Kampanje frem til 31.12.20

3M ATP Kampanje frem til 31.12.20

3Ms Clean-Trace ATP systemer. 3M Clean-Trace er et av Norges mest anvendte ATP-system for direkte hygienekontroll. Nøyaktige, repetérbare resultater og en helt unik programvare for trendanalyser av renholdet gjør at stadig flere i mat, og renholdsindustrien i Norge...

les mer

Kontakt:
Boks 639 Sentrum, N-7406 Trondheim
Tlf: +47 73 84 14 00
E-post: post@sjomatbedriftene.no

Besøksadresse:
6. etasje
Dronningens gate 7
Trondheim

Meld deg på vårt nyhetsbrev her
Bli med på vår e-postliste om du vil holde deg oppdatert på vår aktivitet og aktuelle saker for sjømatnæringa. Her kan du også oppdatere din profil eller melde deg av.