fbpx
Seminardeltakerne sitter side om side på scenen, foto

Foto fra nor-fishing sine nettsider.

Nor Fishing 2024

FIAS har arrangert en fellesstand/paviljong for sine samarbeidspartnere siden tidlig 2000-tallet. FIAS har reservert 450 kvadratmeter til denne messen i Hall A på messesenteret i Trondheim. FIAS inviterer alle sine samarbeidspartnere til å delta på denne paviljongen. FIAS ordner alt med tepper, vegger, lys, profilering, strøm, kaffe osv. Utstyr som skjermer, stoler, bord og reoler kan bestilles i tillegg.

Medlems-mingling under Nor-Fishing
FIAS og Sjømatbedriftene arrangerer medlems-mingling i kontorlokalene onsdagen i messe-uken. Her har det enkelte år vært over 300 personer innom kontorene og balkongen vår de timene vi har åpent. Her serveres det sjømat med tilhørende drikke og vi har levende musikk.

Overnatting under Nor-Fishing 2024   
FIAS bruker normalt å få reservert vel 900-1000 romdøgn på hotell i sentrum av Trondheim for våre medlemmer og samarbeidspartnere. Det er viktig at våre bedrifter får tilgang til overnatting, som er kundene til våre samarbeidspartnere. Planlegg ditt behov for overnatting og bestill dine rom hos oss.

Andre aktiviteter

Sjømatdagene 2024

Dette er et av næringens viktigste møteplasser og samler mellom 400 og 500 deltakere hvert år til faglig påfyll. Sjømatdagene arrangeres av Sjømatbedriftene og FIAS har ansvar for ca. 50 utstiller-plasser i forbindelse med arrangementet.

Seafood Expo Global Barcelona

Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer fagtur til Seafood Expo Global 23.-25. april 2024. Dette er verdens største sjømatmesse som alle besøker.