
Fiasnytt september
Les FIAS nytt for september.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.
Sjømatdagene 23.-24. januar 2024
Sett av datoen: 23. – 24. januar.
Den største og mest relevante møteplassen for medlemmer, bransjeaktører og alle med interesse for sjømatnæringen i Norge. Vi inviterer våre samarbeidspartnere til å delta med en utstillingsplass under konferansen. Utstillingsområdet er i vrimleområdet mellom resepsjonen, konferansesalen og der vi spiser lunsj og har festmiddagen.
Laboratoriekurs for oppdrettsnæringen
Avantor arrangerer et kurs som egner seg for settefisk-produsenter, RAS-anlegg, laboratorier, fiskehelsetjenester og andre interesserte. 07/12-2023, KL. 09:00 – 16:00 SCANDIC ISHAVSHOTELL, TROMSØ
Planer om å øke produksjonen fremover?
Skala har nå kort leveringstid på en microtine-maskin som kan tine store mengder fryste matvarer på få minutter!
Tiden er inne for å tenke forebygging mot rotter og mus
Les Pelias sine tips om hva du kan gjøre selv for å forebygge.
FIAS har fornyet avtalen med Norwegian
FIAS er fornøyd med å kunne forlenge samarbeidet med Norwegian. I fellesskap oppnår vi bedre betingelser enn hva enkeltbedrifter oppnår. Vi har fra 10-20 % rabatt på Flex avhengig av avreisetidspunkt. Og inntil 6% på LowFare + og LowFare. FIAS-avtalen har også Fast Track uansett hvilken billettklasse man kjøper.
Vi ser nå at Norwegian har et godt utviklet rutenett i Norge sammen med rutenettet til Widerøe.
Andre aktuelle saker
Fiasnytt februar
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.
Fjordkraft med ny avtale for FIAS medlemmer
Fjordkraft har kommet med en ny avtale til FIAS sine medlemmer. Logg deg inn og les på siden for Leverandøravtaler for bedrift.
Sjømatnæringen inviteres til et Webinar om EUs nye Transportemballasje forordning – PPWR
Alt om har gleden av å invitere til et spennende og informativt webinar rundt EUs nye transportemballasje-forordningen PPWR (Packaging and Packaging Waste Regulation). Vi tar en dypere titt på fakta, konsekvenser samt utfordringer denne forordningen kan ha for sjømatbransjen. Det er viktig å allerede nå orientere seg om hva dette kan innebære.