fbpx
FIAS Nytt

Fiasnytt november

Les FIAS nytt for november.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Utstilling under Sjømatdagene 2024

Sjømatbedriftene og FIAS arrangerer Sjømatdagene i 2024 på Scandic Hell Hotell ved Trondheim Lufthavn, Værnes den 23. til 24. januar 2024.
Vi inviterer våre samarbeidspartnere til å delta med en utstillingsplass under konferansen. Utstillingsområdet er i vrimleområdet mellom resepsjonen, konferansesalen og der vi spiser lunsj og har festmiddagen.

ISO-Piloten holder kurs i «Ledelsens gjennomgåelse»

Ledelsens gjennomgåelse er et sentralt krav i flere standarder. I dette nettkurset skal du lære om hvordan man på best mulig måte forbereder og gjennomfører ledelsens gjennomgåelse i egen bedrift.

Kursdatoer 2023: 12. desember kl 12.00 – 15.00

Anticimex bytter til nytt ERP

I Anticimex har vi i lenge jobbet med vårt interne prosjekt «Morgendagens Kundereise». Prosjektet handler om å bygge en ny grunnmur som gir oss nye muligheter! Ved å ta i bruk ny teknologi og samtidig forbedre og forenkle dagens arbeidsprosesser, vil Anticimex legge til rette for enda bedre kundeopplevelser i fremtiden. I tillegg handler det om å skape en bedre arbeidshverdag for alle våre medarbeidere.

Collector Bank har skiftet navn til Norion Bank

Collector Bank har skiftet navn til Norion Bank, og tilbyr samme gode finansieringsløsninger mot bedrifter som før.
Norion Bank er en nordisk finansieringsbank og et godt supplement til tradisjonelle storbanker. Banken har spesialisert seg på finansiseringsløsninger for middels store bedrifter og eiendoms selskaper. Det banken tilbyr er bedriftskreditter, eiendomslån og fakturakjøp.

Skapte fiskeeventyr med gode relasjoner

Fra Svolvær i Lofoten leverer Svolvær Seafood over 250 typer forskjellige sjømatprodukter til hele Norge og til store kunder over Europa. For gründer og hovedeier Steinar Dahl så har nøkkelen til framgang alltid vært god service og sterke relasjoner.

Norengros: Alt på et sted – sjekk produktkatalogen

FIAS-leverandør Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Norengros har et omfattende produktspekter som gjør de til totalleverandør. Du finner alt du trenger til din bedrift på ett sted.

Julegaver til de ansatte

En julegave er mer enn bare en gave. Dette er arbeidsgivers mulighet til å takke for et vel gjennomført år og gi de ansatte en fortjent klapp på skulderen. Se julekatalogen til Idé House of Brands.

Ny gaveeske fra FIAS

FIAS tilbyr en ny universal gaveeske som kan brukes både til røkt, gravet eller marinert laks/ørret.
Esken har informasjon på norsk og engelsk. Det er benyttet en fukt-bestandig kartong, dvs at den tåler å stå på kjølerom, og den har en god rive- og stablestyrke. Eskene leveres med trykk i fem farger (+lakk).

Seafood Expo Global – Barcelona 2024

Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer fagtur til Seafood Expo Global og Seafood Processing Europe 22.– 25. april 2024. Dette er verdens største sjømatmesse som ”alle” besøker.

Andre aktuelle saker

Ensilering av fisk

Norge er per capita den nasjon i verden som importerer mest maursyre. Tidligere ble det produsert maursyre her til lands, men dette er drøyt 30 år tilbake i tid. I dag er de store produsentene av maursyre i Tyskland, Finland og Kina.