fbpx
FIAS Nytt

Fiasnytt desember

Les FIAS nytt for desember.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Utstilling under Sjømatdagene 2024

Sjømatbedriftene og FIAS arrangerer Sjømatdagene i 2024 på Scandic Hell Hotell ved Trondheim Lufthavn, Værnes den 23. til 24. januar 2024.
Vi inviterer våre samarbeidspartnere til å delta med en utstillingsplass under konferansen. Utstillingsområdet er i vrimleområdet mellom resepsjonen, konferansesalen og der vi spiser lunsj og har festmiddagen.

Mal Proff lagerfører anoder fra Cathwell!

Kort leveringstid på lagerførte anoder og tilgang på et stort utvalg innen anoder og anodesystem.

SKALANYTT

VisioLine® er for tiden det eneste standardiserte visionsystemet for integrering i dyptrekkere som gjør inspeksjon av både sveis og etiketter på matemballasje.

Skala Driftsutstyr har levert nytt og komplett hygienesluse hos Axel Andersen, med Clean Tech håndvaskere og sålevasker fra Kohlhoff.

Les mer fra SKALA i Fasnytt desember.

Lagre, pakke, sende

Hva skal til for å skape en god og effektiv arbeidsflyt på lageret? Vi i AJ Produkter vet svaret! Et fleksibelt hyllesystem som enkelt kan tilpasses etter behov, pakkestasjoner som letter pakkingen og fleksible traller som sparer ansatte for unødvendige løft. Og alt i mellom. For enkelhets skyld finner du det som trengs for å optimalisere logistikken din her.

Seafood Expo Global – Barcelona 2024

Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer fagtur til Seafood Expo Global og Seafood Processing Europe 22.– 25. april 2024. Dette er verdens største sjømatmesse som ”alle” besøker.

Andre aktuelle saker

Ensilering av fisk

Norge er per capita den nasjon i verden som importerer mest maursyre. Tidligere ble det produsert maursyre her til lands, men dette er drøyt 30 år tilbake i tid. I dag er de store produsentene av maursyre i Tyskland, Finland og Kina.