fbpx
FIAS Nytt

Fiasnytt januar

Les FIAS nytt for januar.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Utstillere under Sjømatdagene 2024

Se oversikt over utstillere på Sjømatdagene 2024.

FIAS fyller 30 år i 2024

Innkjøpssamarbeidet som ble stiftet av 11 sjømatbedrifter 6. februar 1994 lever i beste velgående. Disse 11 bedriftene var på denne tiden små og mellomstore sjømatbedrifter som i dag har blitt til viktige og store sjømatkonsern som selger sjømat for milliarder over hele verden.

Kurs, våren 2024

Se oversikt over Isopiloten sine kurs – første kvartal 2024

Manpower og FIAS inngår et strategisk samarbeide for sjømatnæringen i Norge

FIAS ser frem til å starte opp samarbeidet med Manpower Group som er en av de største aktørene innen rekruttering og bemanning i Norge.

NOR-FISHING 20-22 august, Trondheim

FIAS har reservert 300 kvm i hall A til FIAS-paviljong under Nor-Fishing 2024. Nor-Fishing er så godt som utsolgt og opererer med ventelister og vi vil prøve å fordele våre kvadratmeter slik at flest mulig kan bli med på paviljongen.

Seafood Expo Global – Barcelona 2024

Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer fagtur til Seafood Expo Global og Seafood Processing Europe 22.– 25. april 2024. Dette er verdens største sjømatmesse som ”alle” besøker.

Andre aktuelle saker

Løste bemanningskrise i Orkanger

I løpet av noen dager gikk Minh Ha (42) fra å være arbeidsledig til ny jobb i fiskeribransjen. ManpowerGroup satser på fiskerinæringen og håper å kunne bidra med flere rekrutteringer til bransjen fremover.