
Fiasnytt april
Les FIAS nytt for april.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.
NOR-FISHING 20-22 august, Trondheim
FIAS har reservert 300 kvm i hall A til FIAS-paviljong under Nor-Fishing 2024. Nor-Fishing er så godt som utsolgt og opererer med ventelister og vi vil prøve å fordele våre kvadratmeter slik at flest mulig kan bli med på paviljongen.
Seafood Expo Global – Barcelona 2024
22.-25. april – deltar Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap på Seafood Expo Global og Seafood Processing Europe.
Helgenomsekvensering som analyseverktøy for en mer effektiv Listeria-kontroll
Å bekjempe listeria i matproduksjonen har lenge vært en utfordrende oppgave grunnet bakteriens evne til å overleve og etablere seg i produksjonsmiljø og på utstyr. Helgenomsekvensering er en kraftig metode innen mikrobiologisk forskning.
Ensilering av fisk
Norge er per capita den nasjon i verden som importerer mest maursyre.
Tidligere ble det produsert maursyre her til lands, men dette er drøyt 30 år tilbake i tid. I dag er de store produsentene av maursyre i Tyskland, Finland og Kina.
Idé House Of Brands og SKI-VM 2025
IDÉ House of Brands inngår et samarbeid med Ski-VM Trondheim 2025 og skal lage de offisielle VM-produktene.
Andre aktuelle saker
Fiasnytt februar
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.
Fjordkraft med ny avtale for FIAS medlemmer
Fjordkraft har kommet med en ny avtale til FIAS sine medlemmer. Logg deg inn og les på siden for Leverandøravtaler for bedrift.
Sjømatnæringen inviteres til et Webinar om EUs nye Transportemballasje forordning – PPWR
Alt om har gleden av å invitere til et spennende og informativt webinar rundt EUs nye transportemballasje-forordningen PPWR (Packaging and Packaging Waste Regulation). Vi tar en dypere titt på fakta, konsekvenser samt utfordringer denne forordningen kan ha for sjømatbransjen. Det er viktig å allerede nå orientere seg om hva dette kan innebære.