fbpx
FIAS Nytt

Fiasnytt mai

Les FIAS nytt for mai.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

NOR-FISHING 20-22 august, Trondheim

FIAS har reservert 300 kvm i hall A til FIAS-paviljong under Nor-Fishing 2024. Nor-Fishing er så godt som utsolgt og opererer med ventelister og vi vil prøve å fordele våre kvadratmeter slik at flest mulig kan bli med på paviljongen.

Alle de riktige ingrediensene

Hos RS er vi opptatt av å gi deg de produktene, løsningene, rådene og støtten du trenger for alt som har med nærings-middelindustrien å gjøre. Vi har alle de rette ingrediensene for å holde virksomheten din i gang.

Ønsk dine ansatte en god sommer

Dine ansatte blir alltid glade for å motta en sommergave, og det kan også gi en ekstra motivasjon til den siste innspurten før ferien. Her har vi i Idé House of Brands plukket ut noen av våre sommerfavoritter. 

Eurofins’ Mattrygghetsskolen – Oppstart høsten 2024

Mattrygghet er svært viktig for alle som jobber i matens verdikjede. Som ledende aktør innen mattrygghet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse, lanserer nå Eurofins Food & Feed Testing AS et unikt utdanningstilbud, som forenkler prosessen for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere.

Power leverer offshore!

Se våre rabatter her, gjelder dog ikke på tilbudspriser eller allerede nedsatte varer.

Reiseavtaler for FIAS

Se en oversikt over hvilke gunstige reiseavtaler du får som medlem hos FIAS:

Andre aktuelle saker

Ensilering av fisk

Norge er per capita den nasjon i verden som importerer mest maursyre. Tidligere ble det produsert maursyre her til lands, men dette er drøyt 30 år tilbake i tid. I dag er de store produsentene av maursyre i Tyskland, Finland og Kina.

Helgenomsekvensering som analyseverktøy for en mer effektiv Listeria-kontroll

Å bekjempe listeria i matproduksjonen har lenge vært en utfordrende oppgave grunnet bakteriens evne til å overleve og etablere seg i produksjonsmiljø og på utstyr. Helgenomsekvensering er en kraftig metode innen mikrobiologisk forskning. Den har vist seg å være et revolusjonerende verktøy for å få kontroll på listeriabakterien, spesielt når det gjelder sporing av kryssforurensning i næringsmiddelindustrien.