fbpx
FIAS Nytt

Fiasnytt september

Les FIAS nytt for september. Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Nytt tilbud fra Eurofins – Kvalitetspakke på fett og farge

Vet du viktigheten av omega-3-fettsyrene EPA og DHA?

Rekruttering og konsulentutleie av ingeniører og annen teknisk kompetanse

Leter du etter flinke ingeniører, teknisk personell eller andre fagspesialister? Vi i Azets har det som skal til for å styrke teamet ditt og drive virksomheten din videre.

Nye produkter som forbedrer din arbeidsdag

Vi i AJ Produkter ønsker å tilby produkter som gjør arbeidsdagen din enklere, og vi streber alltid etter å utvikle sortiment vårt etter dine behov. Ved å utvikle nye produkter med smarte funksjoner og designløsninger ønsker vi å forenkle arbeidet ditt, enten du jobber innenfor kontor, industri eller skole. Sjekk ut de siste nyhetene og finn dine nye favoritter nå!

NYHET: Nå matcher Norwegian Reward din status på bonusprogrammet til SAS

Er du gull- eller diamantmedlem hos SAS? Da får du nå en snarvei til Norwegian Rewards toppnivå, Priority.

Isopiloten: Våre kurs

Vi leverer kurs med praktisk tilnærming til teorien, og benytter eksempler som de fleste deltakerne kan kjenne seg igjen i. Vi kan også levere bedriftsinterne kurs – hvor innholdet blir tilpasset din bedrifts behov.

Ski VM´s merch kolleksjon

I nyhetsbrevet fra april delte vi i Idé House of Brands den spennende nyheten om at vi har blitt den offisielle leverandøren på merch til Ski-VM 2025. Siden da har vi jobbet iherdig med å utvikle produkter med fokus på holdbarhet og kvalitet, samt skal appellere til alle har vi endelig klart å få til en flott VM kolleksjon som vi er stolte av å presentere for dere.

Save the date: Sjømatdagene 24-26 mars på Hell

Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere.

Andre aktuelle saker

Ny gaveeske fra FIAS

FIAS tilbyr en ny universal gaveeske som kan brukes både til røkt, gravet eller marinert laks/ørret. Esken har informasjon på norsk og engelsk. Det er benyttet en fukt-bestandig kartong, dvs at den tåler å stå på kjølerom, og den har en god rive- og stablestyrke. Eskene leveres med trykk i fem farger (+lakk).

Ski VMs merch-kolleksjon

FIAS-leverandør Idé House of Brands er den offisielle leverandøren på merch til Ski-VM 2025. De har jobbet iherdig med å utvikle produkter med fokus på holdbarhet og kvalitet som skal appellere til alle, og nå har de en flott VM-kolleksjon å presentere for oss.