fbpx
FIAS Nytt

Fiasnytt oktober

Les FIAS nytt for oktober. Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Save the date: Sjømatdagene 24-26 mars på Hell

Det er med stor glede vi nå kan annonsere datoen for Sjømatdagene 2025, som vil finne sted på Scandic Hell. Som en av de mest tradisjonsrike konferansene i bransjen, lover vi et program som vil inspirere og engasjere. Husk: GET TOGETHER på mandagskvelden 24.03.25

Rentokil Initial presenterer PREMIUM SCENTING

Denne løsningen har avansert teknologi som kan eliminere uønsket lukt og erstatte den med ren og behagelig lukt, helt fritt for skadelig VOC-utslipp. Vi utfører kostnadsfri befaring, installerer og følger opp med fast service. Det eneste du trenger å gjøre er å nyte.

Er du klar for å ta neste steg med Nippon Gases kundeportal?

Vi er glade for å kunne informere deg om kundeportalen vår. En digital plattform der du kan gjennomføre bestillingene dine når som helst! I tillegg gir den deg som kunde full oversikt over dine gasskjøp, leieavtaler og leiesaldo; Alt på ett sted, enkelt og greit.

RS – Everything you need to keep your industy moving 

Med døgnkontinuerlig drift, stramme vedlikeholdsplaner å forholde seg til og mye fragmentering og kompleksitet i de ulike sektorene i transportbransjen, vet vi at du trenger å samarbeide med noen du kan stole på. Du trenger bare RS – vi er her for å hjelpe deg med å holde virksomheten i gang på den mest effektive måten.

Har du en mikrobiologisk lab? Hvis ja, les her!

Hvor trygg er du på dine analyseresultater? Hvordan trener du opp nye analytikere? Eurofins tilbyr sertifiserte referansematerialer (CRM), som er standardiserte materialer som brukes til verifisering av analyseresultater og sikring av kvalitet i laboratoriet. Materialet kommer med et sertifikat som sikrer metrologisk sporbarhet til spesifikk målorganisme, viser forventet nivå og gir et intervall som angir usikkerhet. 

Avonova og FIAS har inngått ny avtale

Avonova og FIAS har sammen forhandlet frem en gunstig rabattavtale på produktet Avonova Assist.

FIAS vil tilby e-læringskurs til sine bedrifter

Opplæring av ansatte er viktig for alle bedrifter som håndterer sjømatprodukter. I dag skal alle ansatte, nyansatte og ferievikarer ha en slik opplæring og denne skal kunne dokumenteres i henhold til ulike kvalitetsstandarder. Utvikling av teknologi for sjømatforedling er stadig i utvikling og dette stiller krav til alle som skal jobbe i sjømatindustrien. Få feil, smart jobbing og gode holdninger er god økonomi! Dette oppnår man ved en effektiv og god opplæring.

Mattrygghetsskolen starter eget FIAS-kull våren 2025

I mai 2024 lanserte Eurofins Food & Feed Testing Mattrygghetsskolen, et unikt utdanningstilbud for alle ansatte i næringsmiddelindustiren. I samarbeid med FIAS settes det nå opp et parallelt kursprogram rettet mot fiskeindustrien. Mattrygghetsskolen er Norges første eksterne utdanningstilbud som kvalifiserer kandidater til stillinger innen kvalitetsarbeid og mattrygghet.

Seafood Expo Global – Barcelona 2025

Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer fagtur til Seafood Expo Global og Seafood Processing Europe 5.– 8. mai 2025. Dette er verdens største sjømatmesse som ”alle” besøker.

Andre aktuelle saker