fbpx

FIAS – sammen er vi sterke

Fiskerinæringens innkjøpsselskap AS (FIAS) har siden 1994 forhandlet fram markedets beste innkjøpsavtaler på vegne av våre 4000 bedrifter innen norsk sjømatnæring.

For å benytte deg av våre gunstige avtaler, må bedriften din være aksjonær i FIAS eller tilknyttet en av bransjeorganisasjonene Sjømatbedriftene, Kystrederiene, Norges Fiskarlag eller LABforum.

De beste avtalene

Vi har forhandlet fram gunstige avtaler med 70-80 ulike leverandører til sjømatnæringen. Avtalene er skreddersydd fiskerinæringens behov og krav, med de beste betingelsene på alt fra kvalitet, pris, kvantumsrabatter, kreditt, frakt, opplæring, markedsføring, prisjusteringer m.m.
Flere leverandører har også egne avtaler som ansatte kan benytte seg av.

Bli leverandør

Å få en leverandøravtale med FIAS betyr at du får innpass i et unikt nettverk av bedrifter, leverandører og andre aktører innen sjømatnæringen.
Dette er en bransje i vekst med stadig nye krav til bærekraft, produktutvikling og markedstilpasning. Som leverandør i FIAS kommer du tett inn på hva som rører seg i bransjen, slik at du kan tilpasse produkter og tjenester til våre medlemmer og dermed redusere kostnader til produksjon, salg og distribusjon.

Lojalitetsbonus – få penger tilbake

Leverandører betaler en liten andel av omsetningen innen avtalene til FIAS. Overskuddet utbetales som lojalitetbonus til bedriftene som har benyttet seg av avtalene. Hvert år utbetaler vi flere millioner kroner i lojalitetsbonus. Jo mer du bruker våre avtaler, dess mer får du tilbake.

En viktig møteplass

Vi organiserer ulike aktiviteter for aksjonærer, tilknyttede bedrifter og leverandører gjennom hele året. FIAS har ansvar for utstillerne på Sjømatdagene og organiserer fagturer til blant annet Seafood Expo Global i Barcelona og til andre sjømatmesser i Kina og USA. Vi arrangerer også fellesstand for leverandørene våre på både Aquanor og Norfishing.

Aktiviteter

20.-22. august 2024

Nor Fishing 2024

FIAS har arrangert en fellesstand/paviljong for sine samarbeidspartnere siden tidlig 2000-tallet. FIAS har reservert 450 kvadratmeter til denne messen i Hall A på messesenteret i Trondheim. FIAS inviterer alle sine samarbeidspartnere til å delta på denne paviljongen.

Vil du bli aksjonær?

Fyll ut vårt kontaktskjema,
så tar vi kontakt for å gi deg mer informasjon.

3 + 11 =

Vil du ha nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev FIASnytt, så får du oppdaterte nyheter om bransjen i din e-postkasse.

7 + 9 =