fbpx

FIAS – utgjør en forskjell

Fiskerinæringens Innkjøpsselskap AS (FIAS) er et innkjøpsfellesskap som ble etablert i 1994 og som eies av bedrifter i næringen. Vi er et non-profit selskap hvor nesten hele overskuddet føres tilbake til aksjonærene. 
Det er nå totalt ca 4000 små og store handlende bedrifter som benytter avtalene. FIAS arbeider for at bedriftene til enhvert tid skal ha de beste betingelsene i forhold til volumet vi respresenterer til sammen.

Sammen er vi sterkere

Vi etablerer et samarbeid med leverandørene, slik at de også kan redusere sine kostander i produksjon, salg og distribusjon. På den måten får vi bedre innkjøpsbetingelser enn det hver enkelt bedrift kan oppnå.

FIAS gir tilbake

Vi utbetaler­ hvert ­år­ million-beløp ­i lojalitetsbonus tilbake til medlemmene i FIAS. De bedriftene som omsetter mest på avtalene, får mest tilbake.

FIAS knytter virksomheter sammen

FIAS organiserer flere aktiviteter i løpet av året. Vi bistår våre medlemsbedrifter og leverandører med å knytte kontakter gjennom å organisere turer til de viktigste sjømatmessene i verden, og ikke minst ved at vi har fellesstand på Sjømatdagene.

Riktig kvalitet og service

I samarbeid med våre medlemmer finner vi frem til de beste leverandørene når det gjelder både produkt og pris. Kvalitetskrav, serviceavtaler og alle andre betingelser knyttet til avtalen forhandles frem slik at de er til fordel for våre medlemsbedrifter.  

Vil du bli medlem

Fyll ut vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt for å gi deg mer informasjon.

11 + 5 =