fbpx
FIAS Nytt

Aqua Nor 22-24 august 2023

FIAS har arrangert en fellesstand/paviljong for sine samarbeidspartnere siden tidlig 2000-tallet. FIAS har reservert 450 kvadratmeter til denne messen i Hall A på messesenteret i Trondheim. FIAS inviterer alle sine samarbeidspartnere til å delta på denne paviljongen. 

FIAS ordner alt med tepper, vegger, lys, profilering, strøm, kaffe osv. Utstyr som skjermer, stoler, bord og reoler kan bestilles i tillegg.

Medlems-mingling under Aqua Nor
FIAS og Sjømatbedriftene arrangerer medlems-mingling i kontorlokalene onsdagen i messe-uken. Her har det enkelte år vært over 300 personer innom kontorene og balkongen vår de timene vi har åpent. Her serveres det sjømat med tilhørende drikke og vi har levende musikk.    

Overnatting under Aqua Nor 2023    
FIAS bruker normalt å få reservert vel 900-1000 romdøgn på hotell i sentrum av Trondheim for våre medlemmer og samarbeidspartnere. Det er viktig at våre bedrifter får tilgang til overnatting, som er kundene til våre samarbeidspartnere. Planlegg ditt behov for overnatting og bestill dine rom hos oss.

Andre aktiviteter

Nor Fishing 2024

FIAS har arrangert en fellesstand/paviljong for sine samarbeidspartnere siden tidlig 2000-tallet. FIAS har reservert 450 kvadratmeter til denne messen i Hall A på messesenteret i Trondheim. FIAS inviterer alle sine samarbeidspartnere til å delta på denne paviljongen.

Seafood Expo Global – Barcelona 2023

Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer
fagtur til Seafood Expo Global og Seafood Processing Europe 24.– 27. april 2023.
Dette er verdens største sjømatmesse som ”alle” besøker.