fbpx
FIAS Nytt

Sjømatdagene 2024

Sjømatdagene er ikke bare en fagkonferanse – det er et pulserende møtested hvor næringsliv, politikere, nøkkelaktører, industrieksperter og sjømatentusiaster samles. Sjømatdagene gir deg muligheten til å være en aktiv deltaker i å forme retningen for sjømatnæringen i Norge. Dette er din sjanse til å styrke nettverket og utvide horisontene i en atmosfære fylt med kunnskap, interesse, innovasjon og fremdrift.

Det er med stor glede at vi også i 2024 kan ønske velkommen til Sjømatdagene på Scandic Hell i Stjørdal. Sjømatdagene har over 30 år vokst seg til å bli den største og mest relevante møteplassen for medlemmer, bransjeaktører og alle med interesse for sjømatnæringen i Norge.

Dette er et av næringens viktigste møteplasser og samler mellom 400 og 500 deltakere hvert år til faglig påfyll. Sjømatdagene arrangeres av Sjømatbedriftene og FIAS har ansvar for ca. 50 utstiller-plasser i forbindelse med arrangementet.

  • Hold deg oppdatert på faglige temaer og trender, muligheter og utfordringer
  • Delta i bransjeaktuelle diskusjoner og debatter
  • Utvid nettverket med ledende eksperter og kolleger på tvers av fagfelt
  • Bli med på en hyllest av bransjens prestasjoner under vår høytidelige festmiddag

Sjømatdagene 2024 – der sjømatnæringens mest innflytelsesrike stemmer samles.

Følgende utstillere har stand i vrimleområdet på hotellet: 

Andre aktiviteter

Seafood Expo Global Barcelona

Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer fagtur til Seafood Expo Global 23.-25. april 2024. Dette er verdens største sjømatmesse som alle besøker.

Nor Fishing 2024

FIAS har arrangert en fellesstand/paviljong for sine samarbeidspartnere siden tidlig 2000-tallet. FIAS har reservert 450 kvadratmeter til denne messen i Hall A på messesenteret i Trondheim. FIAS inviterer alle sine samarbeidspartnere til å delta på denne paviljongen.