fbpx
FIAS Nytt

Fiasnytt februar

Les FIAS nytt for februar.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

NOR-FISHING 20-22 august, Trondheim

FIAS har reservert 300 kvm i hall A til FIAS-paviljong under Nor-Fishing 2024. Nor-Fishing er så godt som utsolgt og opererer med ventelister og vi vil prøve å fordele våre kvadratmeter slik at flest mulig kan bli med på paviljongen.

Vi er Kinnarps

Det startet med drømmen om en liten snekkerfabrikk, for et ungt par for over 80 år siden. I dag er vi en av Europas ledende leverandører av innredningsløsninger for kontor- skole og helsemiljøer.

Globalt og lokalt

Eurofins Food & Feed Testing i Norge arbeider lokalt. Vi er stolte av vår brede kompetanse, hvor hovedparten av de ansatte innehar universitetsgrader innen naturvitenskapelige fag nært knyttet opp mot Eurofins’ fagsegment, kort fortalt fra jord og hav til bord.

Seafood Expo Global – Barcelona 2024

Seafood Expo Global Barcelona står for tur, og det er på tide å forsikre seg om at alt er klart for det kommende arrangementet. Når du deltar på en messe eller et arrangement, er synlighet nøkkelen. Sørg for å utmerke deg med et tydelig budskap i all kommunikasjon bekledning, forskjellige profileringsartikler eller giveaways.

NM i Sjømat, 4-8 mars

Påmeldingsfrist: 25. februar

Andre aktuelle saker

Helgenomsekvensering som analyseverktøy for en mer effektiv Listeria-kontroll

Å bekjempe listeria i matproduksjonen har lenge vært en utfordrende oppgave grunnet bakteriens evne til å overleve og etablere seg i produksjonsmiljø og på utstyr. Helgenomsekvensering er en kraftig metode innen mikrobiologisk forskning. Den har vist seg å være et revolusjonerende verktøy for å få kontroll på listeriabakterien, spesielt når det gjelder sporing av kryssforurensning i næringsmiddelindustrien.

Ny leverandøravtale med Phonero legger til rette for økt salg og lavere kostnader for medlemsbedrifter

FIAS har tegnet rammeavtale med Phonero som innebærer en nyskapende mobil bedriftsnettløsning for sine medlemsbedrifter. Phonero Bedriftsnett, kombinert med kommunikasjonsappen Youtello, gir funksjonalitet som ingen andre kan tilby i markedet. Med Phonero + Youtello får bedrifter markedets beste sentralbordløsning (EPSI 2023) i tillegg til smartere og proffere håndtering av kunder og leverandører på mobil.

Ledelsen i Skalagruppen kjøper ut Tine og Nortura

I denne uken ble det signert en ny avtale med Norengros, en av FIAS sine lengste samarbeidspartnere i nærmere 30 år. Norengros har gjort en fenomenal jobb for alle type bedrifter i FIAS, fra den minste fiskehandler til de største konsernene i Norsk sjømatindustri. De har utviklet sortimentet i takt med behovet fra industrien.