fbpx
FIAS Nytt

Fiasnytt mars

Les FIAS nytt for mars.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

NOR-FISHING 20-22 august, Trondheim

FIAS har reservert 300 kvm i hall A til FIAS-paviljong under Nor-Fishing 2024. Nor-Fishing er så godt som utsolgt og opererer med ventelister og vi vil prøve å fordele våre kvadratmeter slik at flest mulig kan bli med på paviljongen.

Norengros og FIAS forlenger samarbeidet for 3 nye år med opsjon på ytterligere 2 år for Norsk sjømatindustri

I denne uken ble det signert en ny avtale med Norengros, en av FIAS sine lengste samarbeidspartnere i nærmere 30 år. Norengros har gjort en fenomenal jobb for alle type bedrifter i FIAS, fra den minste fiskehandler til de største konsernene i Norsk sjømatindustri.

Håkon overlevde 30 minutter i vintersjø
– nå bruker han Øy-Vind Survive

Arbeidsdressen Øy-Vind Survive kombinerer egenskapene til en overlevelsesdrakt med bevegeligheten til skikkelig arbeidstøy. Lansert på tampen av fjoråret, er drakten endelig lagerført hos Ahlsell – og de første leveransene er sendt, blant annet til røkter Håkon Fjærli.

Norengros lanserer ny nettbutikk 12. mars 2024

Norengros’ nettbutikk er en av landets største, målt i omsetning. Nettbutikken vår har vært under kontinuerlig utvikling siden den nye plattformen ble lansert i 2016 – nå er tiden moden for å ta det neste steget.

Ledelsen i Skalagruppen kjøper ut Tine og Nortura

Skalagruppen, som leverer ledende produksjonsteknologi og driftstøtte for norsk matindustri, gjennomfører i dag et eierskifte der ledergruppen overtar eierskapet i gruppen etter avtale med de tidligere partnerne og eierne, TINE og Nortura.

Gratis kurs i digital sikkerhet

Digital sikkerhet er viktigere enn noen gang. Derfor arrangerer Telenor Bedrift et kurs kalt «Hele Norge Øver» på 41 lokasjoner i løpet av 2024. Dette anbefaler vi våre medlemmer å delta på. Hold deg oppdatert på sikkerhet.

Bygg din merkevare med kvalitetsbekledning

Skap et sterkt og enhetlig inntrykk for din bedrift med profesjonell arbeidsbekledning. Enhetlig arbeidsbekledning skaper en følelse av fellesskap og samhold blant ansatte. Når teamet ditt bærer plagg som tydelig identifiserer dem med bedriften, oppmuntrer det til en sterkere lagfølelse og økt produktivitet.

Analysenyhet: Tang & Tare

Tang- og tareprodukter har i de siste årene fått stigende interesse og det er stor aktivitet på området. Det mest kjente produktet av tang og tare er alginat. Alginat brukes mye i ulike industrier og i matvareindustrien som et fortyknings-eller stabiliseringsmiddel.

Nytt analysetilbud for optimalisering av omega-3

I de siste årene har verdensmarkedsprisene på marine oljer økt på grunn av mangel i markedet. Ulike alternative oljekilder dukker samtidig opp på markedet.

Andre aktuelle saker

Løste bemanningskrise i Orkanger

I løpet av noen dager gikk Minh Ha (42) fra å være arbeidsledig til ny jobb i fiskeribransjen. ManpowerGroup satser på fiskerinæringen og håper å kunne bidra med flere rekrutteringer til bransjen fremover.