fbpx

Med over 4000 medlemsbedrifter i ryggen kan vi i FIAS forhandle frem leverandøravtaler som er gunstigere enn hva du alene kan få til.

Vi eies av bedrifter i fiskerinæringen og er et non-profit selskap. Jo mer du benytter deg av avtalene – desto mer får du tilbake.

Siste nytt fra bransjen og våre leverandører

Som medlem og aksjonær i disse selskapene og organisasjonene, nyter du godt av våre avtaler:

– stolt leverandør til FIAS

Hvem skal ta over etter deg?

Vi gir deg rådene.

Flere nyheter

Endotech –  ny leverandør til FIAS

Endotech – ny leverandør til FIAS

Endotech AS er en norsk leverandør av utstyr og materiell til norske helseforetak, laboratorier og matindustrien. Endotech er norsk distributør av BiopSafe, som er en ny og innovativ metode for behandling av formalin ved biopsi-prøvetaking.

les mer
Fiasnytt april

Fiasnytt april

Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

les mer
Retura Norge –  ny leverandør til FIAS

Retura Norge – ny leverandør til FIAS

Retura tilbyr komplette avfallsløsninger for næringslivet. Deres unike landsdekkende tilstedeværelse danner grunnlaget for lokal verdiskaping. De leverer kostnadseffektive og miljøriktige avfallsløsninger i et sirkulærøkonomisk perspektiv.

les mer
Nyhetsbrev fra Telenor til medlemmer

Nyhetsbrev fra Telenor til medlemmer

Telenor har kommet med et nyhetsbrev og sier de denne gangen har en virkelig god nyhet for dere. De har lansert Trådløst Bredbånd Bedrift. Dette er virkelig en oppgradering og kan være svært spennende både for små og store bedrifter.

les mer

Aktiviteter

Aqua Nor 22-24 august 2023

FIAS har arrangert en fellesstand/paviljong for sine samarbeidspartnere siden tidlig 2000-tallet. FIAS har reservert 450 kvadratmeter til denne messen i Hall A på messesenteret i Trondheim. FIAS inviterer alle sine samarbeidspartnere til å delta på denne paviljongen.