fbpx

Bedre arbeidsplasser siden 1975

I over 45 år har vi bidratt vi til å forbedre mange ulike arbeidsplasser, alt fra frisørsalonger til store lagerlokaler. For oss er det viktig at både produktene vi leverer og hjelpen du får av oss holder høy kvalitet. Med vår kunnskap og erfaring i ryggen kan du føle deg trygg på å velge oss når du forbedrer arbeidsplassen.

Fra kjellerstue til internasjonalt konsern
Det hele startet i foreldrenes kjellerstue i Hyltebruk i Sverige. Anders Johansson samlet produkter for materialhåndtering i industrien til en bestillingskatalog, og syklet ut til potensielle kunder. Dermed var et av de første skandinaviske postordrefirmaene rettet mot bedrifts-markedet et faktum. Siden den gang har utvalget vokst betydelig og vi tilbyr alt fra jek-ketraller og avfallsbeholdere til kontorstoler og loungemøbler i vår nettbutikk. Vi designer og produserer i våre egne fabrikker, og teller over 800 ansatte fordelt på 19 europeiske kontorer.

AJ Produkter + FIAS = gode besparelser

Spar 15% på hele sortimentet! FIAS-medlemmer har ekstra gode betingelser hos oss! Vi tilbyr 15% rabatt på hele sortimentet, samt fri frakt på alle ordre over 15.000 kr ved bestilling i nettbutikken.

Din bedrift må være registrert som kunde hos oss og bestiller må være innlogget for at rabatten skal trekkes fra i nettbutikken.

Trenger du hjelp til registrering? Send oss kontaktopplysningene på e-post, så hjelper vi deg. Logg deretter inn som eksisterende kunde og klikk «glemt passord». Du kan enkelt selv legge til flere bestillere i etterkant.

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.