fbpx

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.

De norske Eurofins-selskapene er markedsledende leverandører av analyser innen miljø, mat, fôr og landbruk. I tillegg tilbyr de kursvirksomhet og rådgiving innen flere områder. Med avdelinger flere steder i landet, er de landsdekkende med en lokal tilstedeværelse.

I Norge er Eurofins-selskapene representert av følgende:

Deres hovedlaboratorium ligger i Moss, og de har utførende laboratorier på Alta, Sortland, Trondheim, Ålesund, Bergen, Kristiansand, Klepp og Oslo.

All kontaktinfo finner du i vår oppføring under Leverandører.

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.