fbpx

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.

De norske Eurofins-selskapene er markedsledende leverandører av analyser innen miljø, mat, fôr og landbruk. I tillegg tilbyr de kursvirksomhet og rådgiving innen flere områder. Med avdelinger flere steder i landet, er de landsdekkende med en lokal tilstedeværelse.

I Norge er Eurofins-selskapene representert av følgende:

Deres hovedlaboratorium ligger i Moss, og de har utførende laboratorier på Alta, Sortland, Trondheim, Ålesund, Bergen, Kristiansand, Klepp og Oslo.

All kontaktinfo finner du i vår oppføring under Leverandører.

Andre aktuelle saker

Endotech – ny leverandør til FIAS

Endotech AS er en norsk leverandør av utstyr og materiell til norske helseforetak, laboratorier og matindustrien. Endotech er norsk distributør av BiopSafe, som er en ny og innovativ metode for behandling av formalin ved biopsi-prøvetaking.