fbpx
Foto av produkter med Fias-logoen på

Få sommerfølelsen med produktmedia – gi en sommergave til dine ansatte

Fortell dine ansatte at du setter pris på dem med en liten sommeroppmerksomhet. Den riktige gaven vil sende den ansatte på sommerferie med en følelse av takknemmelighet og kanskje økt motivasjon for høstens oppgaver.

Ta kontakt direkte med Julie for og sammen skreddersy sommergaver som passer din bedrift.

Kontakt: Julie Wangberg Pettersen
Mail: julie.pettersen@idegroup.no

Andre aktuelle saker

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.

Endotech – ny leverandør til FIAS

Endotech AS er en norsk leverandør av utstyr og materiell til norske helseforetak, laboratorier og matindustrien. Endotech er norsk distributør av BiopSafe, som er en ny og innovativ metode for behandling av formalin ved biopsi-prøvetaking.