fbpx

Nautilus Sjø ny leverandør

Nautilus Sjø er en ledende leverandør av tjenester og produkter til maritim næring. Nautilus Sjø er et datterselskap i Kystrederiene.

Vår målsetting er å være et ledende maritimt selskap, som leverer tidsriktige tjenester og produkter til den maritime næringen. Innovasjon, bærekraft, og kvalitet skal være gjennomgående i Nautilus Sjø.

Vi skal hele tiden søke etter å skape nye tjenester og produkter, slik at vi er i stand til å tilpasse oss endringer i markedet, og behovet til våre kunder.

Med Kystrederiene i ryggen står vi samlet om å bidra til bedre sikkerhet for personellet, materiellet og det maritime miljøet, samt økt kvalitet på produksjon og leveranse.

www.nautilussjo.no

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.