fbpx

FIAS + AJ Produkter = 15% rabatt!

Fiskerinæringens Innkjøpsselskap AS har ekstra gode betingelser hos oss – vi tilbyr 15% rabatt på hele vårt sortiment! Du får også fri frakt på kjøp over 15.000,- når du handler i vår nettbutikk.

Din bedrift må være registrert som kunde hos oss og bestiller må være innlogget for at rabatten skal trekkes fra i nettbutikken.

Trenger du hjelp til registrering? Send oss kontaktopplysningene på e-post, så hjelper vi deg. Logg deretter inn som eksisterende kunde og klikk «glemt passord». Du kan enkelt selv legge til flere bestillere i etterkant.

STORT UTVALG – RASK LEVERING

Vi hos AJ Produkter har levert utstyr og innredning til arbeidsplasser i over 40 år, og vi er veldig gode på det vi driver med!

Vi leverer alt fra tusjer og tepper til tippskuffer, stoler, skrivebord og sekketraller – og vi har rask levering!

EGET DESIGN – EGEN PRODUKSJON

AJ Produkter har gjennom årene tatt en ledende rolle i bransjen. V re produktdesignere jobber hver dag for å utvikle og optimalisere produkter for å gjøre arbeidshverdagen din bedre og enklere.

Vi har egne fabrikker og står selv for produksjonen av mye av det vi selger. Når vi har så god kontroll på verdikjeden, har vi også muligheten til å holde prisen nede og samtidig levere den kvaliteten vi ønsker.

Andre aktuelle saker

Endotech – ny leverandør til FIAS

Endotech AS er en norsk leverandør av utstyr og materiell til norske helseforetak, laboratorier og matindustrien. Endotech er norsk distributør av BiopSafe, som er en ny og innovativ metode for behandling av formalin ved biopsi-prøvetaking.