fbpx

FIAS + AJ Produkter = 15% rabatt!

Fiskerinæringens Innkjøpsselskap AS har ekstra gode betingelser hos oss – vi tilbyr 15% rabatt på?hele vårt sortiment! Du får også fri frakt på kjøp over 15.000,- når du handler i vår nettbutikk.

Din bedrift må være registrert som kunde hos oss og bestiller må være innlogget for at rabatten skal trekkes fra i nettbutikken.

Trenger du hjelp til registrering? Send oss kontaktopplysningene på e-post, så hjelper vi deg. Logg deretter inn som eksisterende kunde og klikk «glemt passord». Du kan enkelt selv legge til flere bestillere i etterkant.

STORT UTVALG – RASK LEVERING

Vi hos AJ Produkter har levert utstyr og innredning til arbeidsplasser i over 40 år, og vi er veldig gode på det vi driver med!

Vi leverer alt fra tusjer og tepper til tippskuffer, stoler, skrivebord og sekketraller – og vi har rask levering!

EGET DESIGN – EGEN PRODUKSJON

AJ Produkter har gjennom årene tatt en ledende rolle i bransjen. V?re produktdesignere jobber hver dag for å utvikle og optimalisere produkter for å gjøre arbeidshverdagen din bedre og enklere.

Vi har egne fabrikker og står selv for produksjonen av mye av det vi selger. Når vi har så god kontroll på verdikjeden, har vi også muligheten til å?holde prisen nede og samtidig levere den kvaliteten vi ønsker.

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.