fbpx

Lær mer om bærekraftig teknologi for energibevisst design

RS Components AS har laget en hel side med nyheter om bærekraftig design.

Enten ditt neste design må være mer energieffektivt, bruke alternative energikilder, utnytte fornybar energi, ha mindre innvirkning på planeten eller kanskje alle disse, er RS ??Components her for å hjelpe.

Med alt fra informative guider og nyttige artikler til tekniske spesifikasjoner har vi samlet alt du trenger for å produsere energibevisst design.

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.