fbpx

Besøk TESS på HavExpo for en hyggelig fagprat

TESS ønsker deg velkommen til deres stand A-200 under HavExpo – 10 – 12 mai. En ny og spennende møteplass, innen havbruk og fiskeri.

Fokus på årets stand:

  • Nanoboble generator – fremtidens innløsningsmetode av oksygen
  • Fishfarm slanger og koblinger – terskelfri slange med høy kvalitet.

TESS har levert nanoboblegenerator til flere bruksområder innenfor havbrukssegmentet. En av disse er i forbindelse med avlusning av laks.

Trykk her for å se mer om dette bruksområdet

TESS har også inngått et samarbeide med Fishbase Group, Gigante Salmon og LetSea om forskning av nanoboblers egenskaper og innvirkning av fisk og fiskens miljø. Prosjektet utføres i samarbeid med SINTEF.

Trykk her for å lese mer

Ønsker du å ta en fagprat med oss om fremtidens nanoboble teknologi?

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.