fbpx

Løser støvelutfordringene

Alle som jobber på den værbitte merdkanten vet at glatte såler er en stor utfordring. Nå har støvelprodusenten Bekina utviklet en ny teknologi og lansert en revolusjon av en støvel – som får has på de fleste utfordringene med skotøy i havbruksnæringa.

— Støvler er jo et skotøy som de færreste av oss tenker så nøye over. Men, når det er sagt – har de fleste av oss kjent på hvor irriterende og ukomfortable støvler kan være dersom de ikke oppfyller behovene våre. Utfordringene med for dårlige støvler er spesielt stor i havbruk- og fiskerinæringa, der underlaget ofte er glatt, innleder Kategorisjef for HMS i Ahlsell, Geir Lund.

Fire vanlige utfordringer med støvler

Lund trekker frem fire støvelutfordringer som Ahlsells havbrukskunder ofte etterspør en løsning på:

  1. Glatte såler.
  2. Man blir kald på føttene.
  3. Støvlene er tunge.
  4. Støvlene er for smale for tykke sokker og legger.

— Løsningen på alle disse utfordringene ligger i støvelen StepliteX StormGrip. Den fås i størrelser fra 37 til 48, og er utformet med mulighet for individuell tilpasning, fortsetter Lund.

Slik er StepliteX designet og produsert med hensyn til brukernes utfordringer:

Andre aktuelle saker

Endotech – ny leverandør til FIAS

Endotech AS er en norsk leverandør av utstyr og materiell til norske helseforetak, laboratorier og matindustrien. Endotech er norsk distributør av BiopSafe, som er en ny og innovativ metode for behandling av formalin ved biopsi-prøvetaking.