fbpx

Løser støvelutfordringene

Alle som jobber på den værbitte merdkanten vet at glatte såler er en stor utfordring. Nå har støvelprodusenten Bekina utviklet en ny teknologi og lansert en revolusjon av en støvel – som får has på de fleste utfordringene med skotøy i havbruksnæringa.

— Støvler er jo et skotøy som de færreste av oss tenker så nøye over. Men, når det er sagt – har de fleste av oss kjent på hvor irriterende og ukomfortable støvler kan være dersom de ikke oppfyller behovene våre. Utfordringene med for dårlige støvler er spesielt stor i havbruk- og fiskerinæringa, der underlaget ofte er glatt, innleder Kategorisjef for HMS i Ahlsell, Geir Lund.

Fire vanlige utfordringer med støvler

Lund trekker frem fire støvelutfordringer som Ahlsells havbrukskunder ofte etterspør en løsning på:

  1. Glatte såler.
  2. Man blir kald på føttene.
  3. Støvlene er tunge.
  4. Støvlene er for smale for tykke sokker og legger.

— Løsningen på alle disse utfordringene ligger i støvelen StepliteX StormGrip. Den fås i størrelser fra 37 til 48, og er utformet med mulighet for individuell tilpasning, fortsetter Lund.

Slik er StepliteX designet og produsert med hensyn til brukernes utfordringer:

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.