fbpx

Løser støvelutfordringene

Alle som jobber på den værbitte merdkanten vet at glatte såler er en stor utfordring. Nå har støvelprodusenten Bekina utviklet en ny teknologi og lansert en revolusjon av en støvel – som får has på de fleste utfordringene med skotøy i havbruksnæringa.

— Støvler er jo et skotøy som de færreste av oss tenker så nøye over. Men, når det er sagt – har de fleste av oss kjent på hvor irriterende og ukomfortable støvler kan være dersom de ikke oppfyller behovene våre. Utfordringene med for dårlige støvler er spesielt stor i havbruk- og fiskerinæringa, der underlaget ofte er glatt, innleder Kategorisjef for HMS i Ahlsell, Geir Lund.

Fire vanlige utfordringer med støvler

Lund trekker frem fire støvelutfordringer som Ahlsells havbrukskunder ofte etterspør en løsning på:

  1. Glatte såler.
  2. Man blir kald på føttene.
  3. Støvlene er tunge.
  4. Støvlene er for smale for tykke sokker og legger.

— Løsningen på alle disse utfordringene ligger i støvelen StepliteX StormGrip. Den fås i størrelser fra 37 til 48, og er utformet med mulighet for individuell tilpasning, fortsetter Lund.

Slik er StepliteX designet og produsert med hensyn til brukernes utfordringer:

Andre aktuelle saker

FIAS nytt august

Her kan du lese at FIAS har forhandlet frem den største telefoniavtalen for sjømatnæringen med Telenor. Se også nyheter fra Ahlsell og SKALA.

Forvaltningsgevinst: 123 millioner kroner

Vi i Fjordkraft anbefaler at alle bedrifter velger en forvaltningsavtale, der prisen på deler av strømforbruket er sikret. Kunder som har fulgt dette rådet har spart over 123 millioner sammenlignet med spotpris hittil i år.