fbpx
FIAS Nytt

FIAS nytt mai

Les FIAS nytt for Mai. Her får du nyheter fra mange av våre leverandører.

Her får du også informasjon om Sjømatbedriftenes Landsmøte 2022, den 13. og 14. juni på Clarion Hotel & Congress Trondheim. Landsmøte er Sjømatbedriftenes øverste organ, og medlemmenes viktigste møteplass!

Her vil du få muligheten til å bli med å forme det som skal være våre viktigste politiske saker i året som kommer, medlemsfordeler og andre viktige tjenester som vil være viktig for deg som medlem. 

Det vil også bli avviklet generalforsamling i FIAS, rett etter at landsmøtets forhandlinger er avsluttet. 

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.