fbpx

FIAS nytt – båt

Fiskerinæringens Innkjøpsselskap AS gir ut FIAS nytt som omhandler maritim næring.

Les om Mal Proff, norges ledende salgskanal av overflateprodukter til industrien.

MAL PROFF COATINGS
Er en del av Mal Proff med fokus på salg og service inn mot det maritime og industrielle segmentet. Mal Proff Coatings har 12 dyktige medarbeidere, derav 7 sertifiserte Frosio inspektører. Dette teamet kan bidra med solid teknisk veiledning.

Andre aktuelle saker

SINTEF NORLAB er nå Nemko Norlab

Nemko Group AS (Nemko) har overtatt aksjemajoriteten i SINTEF Norlab, som er den største norskeide laboratorievirksomheten innenfor miljøovervåkning, analytisk kjemi, mikrobiologi og veterinærmedisin.

FIAS nytt mai

Her får du også informasjon om Sjømatbedriftenes Landsmøte 2022, den 13. og 14. juni på Clarion Hotel & Congress Trondheim. Landsmøte er Sjømatbedriftenes øverste organ, og medlemmenes viktigste møteplass! Det vil også bli avviklet generalforsamling i FIAS, rett etter at landsmøtets forhandlinger er avsluttet.

Løser støvelutfordringene

Alle som jobber på den værbitte merdkanten vet at glatte såler er en stor utfordring. Nå har støvelprodusenten Bekina utviklet en ny teknologi og lansert en revolusjon av en støvel – som får has på de fleste utfordringene med skotøy i havbruksnæringa.