fbpx
FIAS Nytt

FIAS nytt juni

Les FIAS nytt for juni. Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Her kan du lese at:

FIAS har forhandlet frem den største telefoniavtalen for sjømatnæringen med Telenor.

FIAS har i fellesskap med Kystrederiene og Norges Fiskarlag nå lagt sitt samlede volum og oppnådd betydelige besparelser for alle FIAS-bedriftene i næringen. FIAS representerer alle type bedrifter fra dem minste fiskehandler, sjarkeier til de største slakterier, foredlingsanlegg og til de største havgående fiskebåter, brønnbåter og de største eksportørene i Norge.

De nye betingelsene vil gjelde for alle nye kunder, og eksisterende kunder, som tar kontakt med Telenor om ønske å tiltre ny avtale.

Telenor vil også sende ut informasjon om de nye betingelsene til medlemsbedriftene etter sommeren.

FIAS-bedrifter finner de nye prisene på vår landingsside hos Telenor ved gå inn på denne lenken:

Les også om Ahlsell som har videreutviklet en antistatisk fôrslange – med 70 % resirkulert gammel fôrslange, dette gir store besparelser på CO2.

Og SKALA presenterer nyheter om fremtidens desinfisering, last ned PDFen og hold deg oppdatert.

 

Andre aktuelle saker

SINTEF NORLAB er nå Nemko Norlab

Nemko Group AS (Nemko) har overtatt aksjemajoriteten i SINTEF Norlab, som er den største norskeide laboratorievirksomheten innenfor miljøovervåkning, analytisk kjemi, mikrobiologi og veterinærmedisin.

FIAS nytt mai

Her får du også informasjon om Sjømatbedriftenes Landsmøte 2022, den 13. og 14. juni på Clarion Hotel & Congress Trondheim. Landsmøte er Sjømatbedriftenes øverste organ, og medlemmenes viktigste møteplass! Det vil også bli avviklet generalforsamling i FIAS, rett etter at landsmøtets forhandlinger er avsluttet.