fbpx
FIAS Nytt

FIAS nytt juni

Les FIAS nytt for juni. Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Her kan du lese at:

FIAS har forhandlet frem den største telefoniavtalen for sjømatnæringen med Telenor.

FIAS har i fellesskap med Kystrederiene og Norges Fiskarlag nå lagt sitt samlede volum og oppnådd betydelige besparelser for alle FIAS-bedriftene i næringen. FIAS representerer alle type bedrifter fra dem minste fiskehandler, sjarkeier til de største slakterier, foredlingsanlegg og til de største havgående fiskebåter, brønnbåter og de største eksportørene i Norge.

De nye betingelsene vil gjelde for alle nye kunder, og eksisterende kunder, som tar kontakt med Telenor om ønske å tiltre ny avtale.

Telenor vil også sende ut informasjon om de nye betingelsene til medlemsbedriftene etter sommeren.

FIAS-bedrifter finner de nye prisene på vår landingsside hos Telenor ved gå inn på denne lenken:

Les også om Ahlsell som har videreutviklet en antistatisk fôrslange – med 70 % resirkulert gammel fôrslange, dette gir store besparelser på CO2.

Og SKALA presenterer nyheter om fremtidens desinfisering, last ned PDFen og hold deg oppdatert.

 

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.