fbpx
FIAS Nytt

FIAS nytt juni

Les FIAS nytt for juni. Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Her kan du lese at:

FIAS har forhandlet frem den største telefoniavtalen for sjømatnæringen med Telenor.

FIAS har i fellesskap med Kystrederiene og Norges Fiskarlag nå lagt sitt samlede volum og oppnådd betydelige besparelser for alle FIAS-bedriftene i næringen. FIAS representerer alle type bedrifter fra dem minste fiskehandler, sjarkeier til de største slakterier, foredlingsanlegg og til de største havgående fiskebåter, brønnbåter og de største eksportørene i Norge.

De nye betingelsene vil gjelde for alle nye kunder, og eksisterende kunder, som tar kontakt med Telenor om ønske å tiltre ny avtale.

Telenor vil også sende ut informasjon om de nye betingelsene til medlemsbedriftene etter sommeren.

FIAS-bedrifter finner de nye prisene på vår landingsside hos Telenor ved gå inn på denne lenken:

Les også om Ahlsell som har videreutviklet en antistatisk fôrslange – med 70 % resirkulert gammel fôrslange, dette gir store besparelser på CO2.

Og SKALA presenterer nyheter om fremtidens desinfisering, last ned PDFen og hold deg oppdatert.

 

Andre aktuelle saker

Røde Kors Førstehjelp og FIAS har inngått et landsdekkende samarbeide

Røde Kors Førstehjelp AS og FIAS har inngått et bredt samarbeide på førstehjelpsutstyr og kurs innen faget på vegne av bedriftene i FIAS. Røde Kors vil da kunne levere førsthjelpsprodukter, hjertestartere og kurs innen førstehjelp i nesten hele landet. Dette vil styrke sikkerheten til alle fiskere og sjøfolk langs kysten samt all annen sjømatindustri på land og til havs.

Hvem skal ta over etter deg?

I fiskerinæringen er det mange dyktige bedriftseiere som har skapt store verdier. De bruker mye tid på å utvikle bedriften, men mangler ofte en god plan for hvordan eierskapet og øvrige verdier skal overføres til neste generasjon. – En av de største årsakene til tap av verdier er dårlig planlegging og kommunikasjon i familien samt andre familiære forhold, sier administrerende direktør Øystein Bø i Formue.