fbpx
FIAS Nytt

FIAS nytt august

Les FIAS nytt for august.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Nor-Fishing 2022

Vi ønsker alle våre aksjonærer til å komme innom FIAS og Sjømatbedriftene sin stand i hall A. Det blir også medlemsmingling vi våre kontorlokaler, onsdag 24. august fra kl. 17:00- 20.00. Vi serverer god sjømat og noe god drikke.

SINTEF Norlab blir en del av Nemko Group

Nemko Group AS (Nemko) har overtatt aksjemajoriteten i SINTEF Norlab, som er den største norskeide laboratorievirksomheten innenfor miljøovervåkning, analytisk kjemi, mikrobiologi og veterinærmedisin.

Atradius er sjømatnæringens kredittforsikringsselskap

Vi har i 2022 inngått et samarbeid med FIAS, for ytterligere å styrke vårt samarbeid med sjømatnæringen og relevante leverandører.

Gode tilbud på produkter fra Vikan, Kiilto og Sika

Det nærmer seg Nor-Fishing og vi gir deg rabatterte priser på hygieneprodukter fra Vikan, vaskemidler fra Kiilto og fottøy fra Sika.

Andre aktuelle saker

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.