fbpx
FIAS Nytt

FIAS nytt august

Les FIAS nytt for august.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Nor-Fishing 2022

Vi ønsker alle våre aksjonærer til å komme innom FIAS og Sjømatbedriftene sin stand i hall A. Det blir også medlemsmingling vi våre kontorlokaler, onsdag 24. august fra kl. 17:00- 20.00. Vi serverer god sjømat og noe god drikke.

SINTEF Norlab blir en del av Nemko Group

Nemko Group AS (Nemko) har overtatt aksjemajoriteten i SINTEF Norlab, som er den største norskeide laboratorievirksomheten innenfor miljøovervåkning, analytisk kjemi, mikrobiologi og veterinærmedisin.

Atradius er sjømatnæringens kredittforsikringsselskap

Vi har i 2022 inngått et samarbeid med FIAS, for ytterligere å styrke vårt samarbeid med sjømatnæringen og relevante leverandører.

Gode tilbud på produkter fra Vikan, Kiilto og Sika

Det nærmer seg Nor-Fishing og vi gir deg rabatterte priser på hygieneprodukter fra Vikan, vaskemidler fra Kiilto og fottøy fra Sika.

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.