fbpx

Utviklet og produsert i Norge

Ny leverandør hos FIAS: El-Watch

El-Watch har utviklet sensorplattformen «Neuron sensors» – et helnorsk produkt som favner om robuste og trådløse sensorer, gateway, skyløsning og app, som dermed utgjør en komplett løsning særlig egnet for industrien.

El-Watch er et teknologiselskap som holder til i Midt-Norge med kontorer i Rindal og Trondheim. Bedriftens eget kompetansemiljø har utviklet sensorplattformen «Neuron sensors» – et helnorsk produkt som favner om robuste og trådløse sensorer, gateway, skyløsning og app, som dermed utgjør en komplett løsning særlig egnet for industrien.

Sensorene installeres på få minutter og har deretter lang levetid med et energieffektivt batteri.

Sensorene brukes i dag av store globale konsern som Alcoa og Smurfit Kappa, norske industristørrelser som Hydro, Elkem og Bergene Holm, samt mindre småskalaprodusenter som lokale slakterier, restauranter, hoteller og matprodusenter.

El-Watch har et stort sensorsortiment som dekker utallige bruksområder innen for eksempel overvåkning av kjøle-/fryserom, renromsovervåkning, prediktivt vedlikehold, måling av luftfuktighet og temperatur, ulike former for strømtrekk, monitorering av temperatur i avløpsvann mm. Gjennom appen setter du egne alarmgrenser og får tilgang til rapporter som oppfyller ulike kontrollorganers dokumentasjonskrav på en enkel og oversiktlig måte.

Vi har kort leveringstid på produktene, og egen supportavdeling som hjelper deg dersom du skulle trenge assistanse.

Adresse:
Rindalsvegen 6, 6657 Rindal
Julianus Holmsveg 34, 7041 Trondheim

Kundeservice:
sales@el-watch.com /support@el-watch.com
Tlf.: (+47) 71 66 69 08

Avtaleansvarlig:
CCO: Tom Eskil Grande
tom.grande@el-watch.com
Tlf.: +47 91 84 14 70

Andre aktuelle saker

Røde Kors Førstehjelp og FIAS har inngått et landsdekkende samarbeide

Røde Kors Førstehjelp AS og FIAS har inngått et bredt samarbeide på førstehjelpsutstyr og kurs innen faget på vegne av bedriftene i FIAS. Røde Kors vil da kunne levere førsthjelpsprodukter, hjertestartere og kurs innen førstehjelp i nesten hele landet. Dette vil styrke sikkerheten til alle fiskere og sjøfolk langs kysten samt all annen sjømatindustri på land og til havs.

Hvem skal ta over etter deg?

I fiskerinæringen er det mange dyktige bedriftseiere som har skapt store verdier. De bruker mye tid på å utvikle bedriften, men mangler ofte en god plan for hvordan eierskapet og øvrige verdier skal overføres til neste generasjon. – En av de største årsakene til tap av verdier er dårlig planlegging og kommunikasjon i familien samt andre familiære forhold, sier administrerende direktør Øystein Bø i Formue.