fbpx

Utviklet og produsert i Norge

Ny leverandør hos FIAS: El-Watch

El-Watch har utviklet sensorplattformen «Neuron sensors» – et helnorsk produkt som favner om robuste og trådløse sensorer, gateway, skyløsning og app, som dermed utgjør en komplett løsning særlig egnet for industrien.

El-Watch er et teknologiselskap som holder til i Midt-Norge med kontorer i Rindal og Trondheim. Bedriftens eget kompetansemiljø har utviklet sensorplattformen «Neuron sensors» – et helnorsk produkt som favner om robuste og trådløse sensorer, gateway, skyløsning og app, som dermed utgjør en komplett løsning særlig egnet for industrien.

Sensorene installeres på få minutter og har deretter lang levetid med et energieffektivt batteri.

Sensorene brukes i dag av store globale konsern som Alcoa og Smurfit Kappa, norske industristørrelser som Hydro, Elkem og Bergene Holm, samt mindre småskalaprodusenter som lokale slakterier, restauranter, hoteller og matprodusenter.

El-Watch har et stort sensorsortiment som dekker utallige bruksområder innen for eksempel overvåkning av kjøle-/fryserom, renromsovervåkning, prediktivt vedlikehold, måling av luftfuktighet og temperatur, ulike former for strømtrekk, monitorering av temperatur i avløpsvann mm. Gjennom appen setter du egne alarmgrenser og får tilgang til rapporter som oppfyller ulike kontrollorganers dokumentasjonskrav på en enkel og oversiktlig måte.

Vi har kort leveringstid på produktene, og egen supportavdeling som hjelper deg dersom du skulle trenge assistanse.

Adresse:
Rindalsvegen 6, 6657 Rindal
Julianus Holmsveg 34, 7041 Trondheim

Kundeservice:
sales@el-watch.com /support@el-watch.com
Tlf.: (+47) 71 66 69 08

Avtaleansvarlig:
CCO: Tom Eskil Grande
tom.grande@el-watch.com
Tlf.: +47 91 84 14 70

Andre aktuelle saker

Reflex – ny leverandør til FIAS

Reflex ble grunnlagt i 2002 og fra begynnelsen har vi verdsatt bærekraft. Vi har som mål å bli verdens mest bærekraftige emballasjeselskap, tilby høy produktkvalitet, kostnadseffektive etiketter og emballasje.

Seafood Expo Global – Barcelona 2023

Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer
fagtur til Seafood Expo Global og Seafood Processing Europe 24.– 27. april 2023.
Dette er verdens største sjømatmesse som ”alle” besøker.