fbpx

Utviklet og produsert i Norge

Ny leverandør hos FIAS: El-Watch

El-Watch har utviklet sensorplattformen «Neuron sensors» – et helnorsk produkt som favner om robuste og trådløse sensorer, gateway, skyløsning og app, som dermed utgjør en komplett løsning særlig egnet for industrien.

El-Watch er et teknologiselskap som holder til i Midt-Norge med kontorer i Rindal og Trondheim. Bedriftens eget kompetansemiljø har utviklet sensorplattformen «Neuron sensors» – et helnorsk produkt som favner om robuste og trådløse sensorer, gateway, skyløsning og app, som dermed utgjør en komplett løsning særlig egnet for industrien.

Sensorene installeres på få minutter og har deretter lang levetid med et energieffektivt batteri.

Sensorene brukes i dag av store globale konsern som Alcoa og Smurfit Kappa, norske industristørrelser som Hydro, Elkem og Bergene Holm, samt mindre småskalaprodusenter som lokale slakterier, restauranter, hoteller og matprodusenter.

El-Watch har et stort sensorsortiment som dekker utallige bruksområder innen for eksempel overvåkning av kjøle-/fryserom, renromsovervåkning, prediktivt vedlikehold, måling av luftfuktighet og temperatur, ulike former for strømtrekk, monitorering av temperatur i avløpsvann mm. Gjennom appen setter du egne alarmgrenser og får tilgang til rapporter som oppfyller ulike kontrollorganers dokumentasjonskrav på en enkel og oversiktlig måte.

Vi har kort leveringstid på produktene, og egen supportavdeling som hjelper deg dersom du skulle trenge assistanse.

Adresse:
Rindalsvegen 6, 6657 Rindal
Julianus Holmsveg 34, 7041 Trondheim

Kundeservice:
sales@el-watch.com /support@el-watch.com
Tlf.: (+47) 71 66 69 08

Avtaleansvarlig:
CCO: Tom Eskil Grande
tom.grande@el-watch.com
Tlf.: +47 91 84 14 70

Andre aktuelle saker

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.