fbpx

Azets – din samarbeidspartner i sjømatnæringen

Vi i Azets kjenner næringen og bistår i dag mange FIAS medlemmer over hele landet med tjenester innen regnskap, lønn, HR, organisasjonsutvikling, rekruttering, teknologi, bærekraft (ESG), kjøp og salg av virksomheter, sammenslåinger og mye mer. 

Vi har kort sagt både tjenestene og programvaren som hjelper deg nå dine mål.

For å bistå både våre kunder og andre som trenger informasjon og kunnskap produserer vi jevnlig webinarer og blogger på våre tjenesteområder. Disse er helt gratis og tar ca. 30 min å gjennomgå. Klikk på linkene nedenfor og få nyttige tips som hjelper deg på veien.

Kommende Webinarer

Bli oppdatert på aktuelle temaer innen økonomi, lover og regler i næringslivet og spørsmål knyttet til lønn og HR.
Link til våre kommende webinarer: https://www.azets.no/arrangementer/?ActivePage=1

 

Webinarer on demand hos Azets

Her finner du en oversikt over våre tilgjengelige webinarer som du kan se nå knyttet til økonomi, lover og regler i næringslivet og spørsmål knyttet til lønn og HR . De er gratis og varer ca i 30 minutter.

Andre aktuelle saker

Røde Kors Førstehjelp og FIAS har inngått et landsdekkende samarbeide

Røde Kors Førstehjelp AS og FIAS har inngått et bredt samarbeide på førstehjelpsutstyr og kurs innen faget på vegne av bedriftene i FIAS. Røde Kors vil da kunne levere førsthjelpsprodukter, hjertestartere og kurs innen førstehjelp i nesten hele landet. Dette vil styrke sikkerheten til alle fiskere og sjøfolk langs kysten samt all annen sjømatindustri på land og til havs.

Hvem skal ta over etter deg?

I fiskerinæringen er det mange dyktige bedriftseiere som har skapt store verdier. De bruker mye tid på å utvikle bedriften, men mangler ofte en god plan for hvordan eierskapet og øvrige verdier skal overføres til neste generasjon. – En av de største årsakene til tap av verdier er dårlig planlegging og kommunikasjon i familien samt andre familiære forhold, sier administrerende direktør Øystein Bø i Formue.