fbpx

Azets – din samarbeidspartner i sjømatnæringen

Vi i Azets kjenner næringen og bistår i dag mange FIAS medlemmer over hele landet med tjenester innen regnskap, lønn, HR, organisasjonsutvikling, rekruttering, teknologi, bærekraft (ESG), kjøp og salg av virksomheter, sammenslåinger og mye mer. 

Vi har kort sagt både tjenestene og programvaren som hjelper deg nå dine mål.

For å bistå både våre kunder og andre som trenger informasjon og kunnskap produserer vi jevnlig webinarer og blogger på våre tjenesteområder. Disse er helt gratis og tar ca. 30 min å gjennomgå. Klikk på linkene nedenfor og få nyttige tips som hjelper deg på veien.

Kommende Webinarer

Bli oppdatert på aktuelle temaer innen økonomi, lover og regler i næringslivet og spørsmål knyttet til lønn og HR.
Link til våre kommende webinarer: https://www.azets.no/arrangementer/?ActivePage=1

 

Webinarer on demand hos Azets

Her finner du en oversikt over våre tilgjengelige webinarer som du kan se nå knyttet til økonomi, lover og regler i næringslivet og spørsmål knyttet til lønn og HR . De er gratis og varer ca i 30 minutter.

Andre aktuelle saker

Reflex – ny leverandør til FIAS

Reflex ble grunnlagt i 2002 og fra begynnelsen har vi verdsatt bærekraft. Vi har som mål å bli verdens mest bærekraftige emballasjeselskap, tilby høy produktkvalitet, kostnadseffektive etiketter og emballasje.

Seafood Expo Global – Barcelona 2023

Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer
fagtur til Seafood Expo Global og Seafood Processing Europe 24.– 27. april 2023.
Dette er verdens største sjømatmesse som ”alle” besøker.