fbpx

Azets – din samarbeidspartner i sjømatnæringen

Vi i Azets kjenner næringen og bistår i dag mange FIAS medlemmer over hele landet med tjenester innen regnskap, lønn, HR, organisasjonsutvikling, rekruttering, teknologi, bærekraft (ESG), kjøp og salg av virksomheter, sammenslåinger og mye mer. 

Vi har kort sagt både tjenestene og programvaren som hjelper deg nå dine mål.

For å bistå både våre kunder og andre som trenger informasjon og kunnskap produserer vi jevnlig webinarer og blogger på våre tjenesteområder. Disse er helt gratis og tar ca. 30 min å gjennomgå. Klikk på linkene nedenfor og få nyttige tips som hjelper deg på veien.

Kommende Webinarer

Bli oppdatert på aktuelle temaer innen økonomi, lover og regler i næringslivet og spørsmål knyttet til lønn og HR.
Link til våre kommende webinarer: https://www.azets.no/arrangementer/?ActivePage=1

 

Webinarer on demand hos Azets

Her finner du en oversikt over våre tilgjengelige webinarer som du kan se nå knyttet til økonomi, lover og regler i næringslivet og spørsmål knyttet til lønn og HR . De er gratis og varer ca i 30 minutter.

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.