fbpx

Webianerer om digital sikkerhet

Vi ser en økning i antall dataangrep og metodene blir stadig mer sofistikerte. Dette betyr at beskyttelse mot digitale trusler er viktigere enn noen gang. Vi i Telenor holder to webinarer om digital sikkerhet i oktober.

Webinar for nybegynnere
Webinar 27. oktober:

Digital sikkerhet for nybegynnere
Økningen i antall dataangrep og metodene blir stadig mer sofistikerte. Beskyttelse mot digitale trusler er viktigere enn noen gang.

Webinar eksperten
Webinar 25. oktober:

Digital sikkerhet for viderekommende
Hvor mye hjelper egentlig bevisstgjøring? Er det på tide at vi slutter å skylde på sluttbrukerne??

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.