fbpx
FIAS Nytt

FIAS nytt oktober

Les FIAS nytt for oktober.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Sjømatdagene 2023

Påmeldingen er i gang, programmet underveis! 

Ny leverandør hos FIAS: El-Watch

El-Watch har utviklet sensorplattformen «Neuron sensors» – et helnorsk produkt som favner om robuste og trådløse sensorer, gateway, skyløsning og app, som dermed utgjør en komplett løsning særlig egnet for industrien.

Azets – din samarbeidspartner i sjømatnæringen

Vi i Azets kjenner næringen og bistår i dag mange FIAS medlemmer over hele landet med tjenester innen regnskap, lønn, HR, organisasjonsutvikling, rekruttering, teknologi, bærekraft (ESG), kjøp og salg av virksomheter, sammenslåinger og mye mer.

Reduser svinn ved bruk av en trimmer

Hos Skala kan du kjøpe trimmere av høy kvalitet fra Freund, produsert i Tyskland. Med trimmer får du et penere kutt, jobber raskere og har bedre kontroll enn ved bruk av kniv.

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.