fbpx

Reflex – ny leverandør til FIAS

Reflex ble grunnlagt i 2002 og fra begynnelsen har vi verdsatt bærekraft. Vi har som mål å bli verdens mest bærekraftige emballasjeselskap, tilby høy produktkvalitet, kostnadseffektive etiketter og emballasje.

Produktene og tjenestene vi tilbyr er alt fra selvklebende etiketter, linerless etiketter, krympbare etiketter, in-mould etiketter, tags, emballasje og design. Vi jobber konstant med å sikre produktkvalitet og teknologisk innovasjon for å kunne tilby den høyeste kvaliteten og de mest kostnadseffektive etikettene og emballasjen som produseres på vårt topp moderne maskineri.

Vår fabrikk i Norge er lokalisert på Stange i Innlandet, tett på E6. Her produseres alt fra nøytrale til trykte etiketter. Våre trykkere har lang erfaring fra bransjen.

Etiketter gir produkter øyeblikkelig merkegjenkjenning. Hos Reflex produserer vi et stort utvalg av etiketter på tvers av flere bransjer, og for noen av verdens mest ettertraktede merkevarer.

Andre aktuelle saker

Røde Kors Førstehjelp og FIAS har inngått et landsdekkende samarbeide

Røde Kors Førstehjelp AS og FIAS har inngått et bredt samarbeide på førstehjelpsutstyr og kurs innen faget på vegne av bedriftene i FIAS. Røde Kors vil da kunne levere førsthjelpsprodukter, hjertestartere og kurs innen førstehjelp i nesten hele landet. Dette vil styrke sikkerheten til alle fiskere og sjøfolk langs kysten samt all annen sjømatindustri på land og til havs.

Hvem skal ta over etter deg?

I fiskerinæringen er det mange dyktige bedriftseiere som har skapt store verdier. De bruker mye tid på å utvikle bedriften, men mangler ofte en god plan for hvordan eierskapet og øvrige verdier skal overføres til neste generasjon. – En av de største årsakene til tap av verdier er dårlig planlegging og kommunikasjon i familien samt andre familiære forhold, sier administrerende direktør Øystein Bø i Formue.