fbpx

Reflex – ny leverandør til FIAS

Reflex ble grunnlagt i 2002 og fra begynnelsen har vi verdsatt bærekraft. Vi har som mål å bli verdens mest bærekraftige emballasjeselskap, tilby høy produktkvalitet, kostnadseffektive etiketter og emballasje.

Produktene og tjenestene vi tilbyr er alt fra selvklebende etiketter, linerless etiketter, krympbare etiketter, in-mould etiketter, tags, emballasje og design. Vi jobber konstant med å sikre produktkvalitet og teknologisk innovasjon for å kunne tilby den høyeste kvaliteten og de mest kostnadseffektive etikettene og emballasjen som produseres på vårt topp moderne maskineri.

Vår fabrikk i Norge er lokalisert på Stange i Innlandet, tett på E6. Her produseres alt fra nøytrale til trykte etiketter. Våre trykkere har lang erfaring fra bransjen.

Etiketter gir produkter øyeblikkelig merkegjenkjenning. Hos Reflex produserer vi et stort utvalg av etiketter på tvers av flere bransjer, og for noen av verdens mest ettertraktede merkevarer.

Andre aktuelle saker

Mattrygghetsskolen starter våren 2025

Mattrygghet er svært viktig for alle som jobber i matens verdikjede. Som ledende aktør innen mattrygghet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse, lanserer nå Eurofins Food & Feed Testing AS et unikt utdanningstilbud, som forenkler prosessen for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere. I samarbeid med FIAS lanseres det nå et eget kull for FIAS sine aksjonærer!

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.