fbpx

Reflex – ny leverandør til FIAS

Reflex ble grunnlagt i 2002 og fra begynnelsen har vi verdsatt bærekraft. Vi har som mål å bli verdens mest bærekraftige emballasjeselskap, tilby høy produktkvalitet, kostnadseffektive etiketter og emballasje.

Produktene og tjenestene vi tilbyr er alt fra selvklebende etiketter, linerless etiketter, krympbare etiketter, in-mould etiketter, tags, emballasje og design. Vi jobber konstant med å sikre produktkvalitet og teknologisk innovasjon for å kunne tilby den høyeste kvaliteten og de mest kostnadseffektive etikettene og emballasjen som produseres på vårt topp moderne maskineri.

Vår fabrikk i Norge er lokalisert på Stange i Innlandet, tett på E6. Her produseres alt fra nøytrale til trykte etiketter. Våre trykkere har lang erfaring fra bransjen.

Etiketter gir produkter øyeblikkelig merkegjenkjenning. Hos Reflex produserer vi et stort utvalg av etiketter på tvers av flere bransjer, og for noen av verdens mest ettertraktede merkevarer.

Andre aktuelle saker

Seafood Expo Global – Barcelona 2023

Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer
fagtur til Seafood Expo Global og Seafood Processing Europe 24.– 27. april 2023.
Dette er verdens største sjømatmesse som ”alle” besøker.

FIAS nytt oktober

Her kan du lese at FIAS har forhandlet frem den største telefoniavtalen for sjømatnæringen med Telenor. Se også nyheter fra Ahlsell og SKALA.