fbpx

Reflex – ny leverandør til FIAS

Reflex ble grunnlagt i 2002 og fra begynnelsen har vi verdsatt bærekraft. Vi har som mål å bli verdens mest bærekraftige emballasjeselskap, tilby høy produktkvalitet, kostnadseffektive etiketter og emballasje.

Produktene og tjenestene vi tilbyr er alt fra selvklebende etiketter, linerless etiketter, krympbare etiketter, in-mould etiketter, tags, emballasje og design. Vi jobber konstant med å sikre produktkvalitet og teknologisk innovasjon for å kunne tilby den høyeste kvaliteten og de mest kostnadseffektive etikettene og emballasjen som produseres på vårt topp moderne maskineri.

Vår fabrikk i Norge er lokalisert på Stange i Innlandet, tett på E6. Her produseres alt fra nøytrale til trykte etiketter. Våre trykkere har lang erfaring fra bransjen.

Etiketter gir produkter øyeblikkelig merkegjenkjenning. Hos Reflex produserer vi et stort utvalg av etiketter på tvers av flere bransjer, og for noen av verdens mest ettertraktede merkevarer.

Andre aktuelle saker

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.