fbpx

IDÉ House of Brands – ny leverandør til FIAS

IDÉ House of Brands er Nordens største leverandør av produktmedia og har vært i profilbransjen i over 35 år. IDÉ er en totalleverandør som hjelper dere med hele prosessen fra idémyldring til design, konsept, produksjon, og logistikk.

Produktmedia handler om å kommunisere ved hjelp av produkter. Produktene skal fortelle en historie, og det er viktig at historien blir fortalt på riktig måte. Produktmedia spiller godt på lag med de andre kanalene i markedsmiksen, resultatet blir en styrket merkevare.

IDÉ House of Brands har et stort utvalgt av profilprodukter. De kan levere alt ifra uniform, messebekledning, gaver til ansatte, gaver til kunder, profileringsprodukter til jobbfester eller bedriftsturen. IDÉ hjelper deg også med den kreative prosessen.

Ta kontakt med avtaleansvarlig hos IDÉ, Jule Wangberg Pettersen. Sammen finner dere rett produkt til ditt budskap.

IDÉ House of Brands har kontorer i Drøbak, Oslo, Trondheim, Stavanger, Sandefjord, Ålesund, Lillehammer og Bergen i Norge, og er også å finne i de nordiske landene Sverige, Danmark, Finland og Island.

Kontakt: Julie Wangberg Pettersen
E-post: julie.pettersen@idegroup.no

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.