fbpx

IDÉ House of Brands – ny leverandør til FIAS

IDÉ House of Brands er Nordens største leverandør av produktmedia og har vært i profilbransjen i over 35 år. IDÉ er en totalleverandør som hjelper dere med hele prosessen fra idémyldring til design, konsept, produksjon, og logistikk.

Produktmedia handler om å kommunisere ved hjelp av produkter. Produktene skal fortelle en historie, og det er viktig at historien blir fortalt på riktig måte. Produktmedia spiller godt på lag med de andre kanalene i markedsmiksen, resultatet blir en styrket merkevare.

IDÉ House of Brands har et stort utvalgt av profilprodukter. De kan levere alt ifra uniform, messebekledning, gaver til ansatte, gaver til kunder, profileringsprodukter til jobbfester eller bedriftsturen. IDÉ hjelper deg også med den kreative prosessen.

Ta kontakt med avtaleansvarlig hos IDÉ, Jule Wangberg Pettersen. Sammen finner dere rett produkt til ditt budskap.

IDÉ House of Brands har kontorer i Drøbak, Oslo, Trondheim, Stavanger, Sandefjord, Ålesund, Lillehammer og Bergen i Norge, og er også å finne i de nordiske landene Sverige, Danmark, Finland og Island.

Kontakt: Julie Wangberg Pettersen
E-post: julie.pettersen@idegroup.no

Andre aktuelle saker

Reflex – ny leverandør til FIAS

Reflex ble grunnlagt i 2002 og fra begynnelsen har vi verdsatt bærekraft. Vi har som mål å bli verdens mest bærekraftige emballasjeselskap, tilby høy produktkvalitet, kostnadseffektive etiketter og emballasje.

Seafood Expo Global – Barcelona 2023

Sjømatbedriftene og Fiskerinæringens Innkjøpsselskap arrangerer
fagtur til Seafood Expo Global og Seafood Processing Europe 24.– 27. april 2023.
Dette er verdens største sjømatmesse som ”alle” besøker.