fbpx
FIAS Nytt

FIAS nytt januar

Les FIAS nytt for januar.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Ny hurtigtest

Ny og innovativ hurtigtest for påvisning av patogene Listeria-bakterier fra SensiList.

IDÉ House of Brands

IDÉ House of Brands er Nordens største leverandør av produktmedia og har vært i profilbransjen i over 35 år.

E-Watch satser på innovasjonsprosjekt

El-Watch igangsetter stort innovasjonsprosjekt og tilføres over 20 millioner i kapital.

Nordea Liv overtar pensjonsporteføljen til If

Lietpak har fått salgskontor i Norge og blir nytt medlem i Emballasjeforeningen

Andre aktuelle saker

Røde Kors Førstehjelp og FIAS har inngått et landsdekkende samarbeide

Røde Kors Førstehjelp AS og FIAS har inngått et bredt samarbeide på førstehjelpsutstyr og kurs innen faget på vegne av bedriftene i FIAS. Røde Kors vil da kunne levere førsthjelpsprodukter, hjertestartere og kurs innen førstehjelp i nesten hele landet. Dette vil styrke sikkerheten til alle fiskere og sjøfolk langs kysten samt all annen sjømatindustri på land og til havs.

Hvem skal ta over etter deg?

I fiskerinæringen er det mange dyktige bedriftseiere som har skapt store verdier. De bruker mye tid på å utvikle bedriften, men mangler ofte en god plan for hvordan eierskapet og øvrige verdier skal overføres til neste generasjon. – En av de største årsakene til tap av verdier er dårlig planlegging og kommunikasjon i familien samt andre familiære forhold, sier administrerende direktør Øystein Bø i Formue.