fbpx

Rentokil og FIAS utvider samarbeidet

Rentokil Initial har hatt et tett samarbeid med FIAS gjennom mange år. Deres skadedyreksperter har levert tjenester og service fra Rentokil, men nå åpner vi opp for et utvidet samarbeid. Det er gledelig at FIAS sine medlemmer fra 2023 har muligheten til å benytte hele deres sortiment.

Rentokil Initial Norge har 5 divisjoner:

Rentokil skadedyrkontroll, Steritech evaluerer mattrygghet, service og driftskvalitet. Initial hygiene og matteservice, Premium Scenting duftmarkedsføring og Ambius Interiørbeplantning.

Med disse 5 forretnings-områdene, kan vi tilby dere en totalløsning tilpasset bedriftens behov. Vi har nylig utvidet selskapet med oppkjøpet av Nokas Skadedyrkontroll og Skadedyrbutikken – og vi har vokst til å bli 300 ansatte i Norge.

Vårt hovedkontor ligger i Oslo med avdelinger i Bergen, Trondheim og Stavanger, men vi opererer i hele landet – og er derfor landsdekkende.  Vår service utføres lokalt av lokale kolleger.

Vi er en del av den Nordiske Regionen og kan derfor enkelt samarbeide med Pan-Nordic bedrifter.

Som selskap er vi opptatt av bærekraft, derfor forsøker vi alltid å bruke miljøriktige metoder og produkter.

Kontakt: 

Vidar Thon
E-post: vidar.thon@rentokil-initial.com

Camilla Ditlefsen
E-post: camilla.ditlefsen@rentokil-initial.com

Logoen til Rentokil Initial

Andre aktuelle saker

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.