fbpx

Rentokil og FIAS utvider samarbeidet

Rentokil Initial har hatt et tett samarbeid med FIAS gjennom mange år. Deres skadedyreksperter har levert tjenester og service fra Rentokil, men nå åpner vi opp for et utvidet samarbeid. Det er gledelig at FIAS sine medlemmer fra 2023 har muligheten til å benytte hele deres sortiment.

Rentokil Initial Norge har 5 divisjoner:

Rentokil skadedyrkontroll, Steritech evaluerer mattrygghet, service og driftskvalitet. Initial hygiene og matteservice, Premium Scenting duftmarkedsføring og Ambius Interiørbeplantning.

Med disse 5 forretnings-områdene, kan vi tilby dere en totalløsning tilpasset bedriftens behov. Vi har nylig utvidet selskapet med oppkjøpet av Nokas Skadedyrkontroll og Skadedyrbutikken – og vi har vokst til å bli 300 ansatte i Norge.

Vårt hovedkontor ligger i Oslo med avdelinger i Bergen, Trondheim og Stavanger, men vi opererer i hele landet – og er derfor landsdekkende.  Vår service utføres lokalt av lokale kolleger.

Vi er en del av den Nordiske Regionen og kan derfor enkelt samarbeide med Pan-Nordic bedrifter.

Som selskap er vi opptatt av bærekraft, derfor forsøker vi alltid å bruke miljøriktige metoder og produkter.

Kontakt: 

Vidar Thon
E-post: vidar.thon@rentokil-initial.com

Camilla Ditlefsen
E-post: camilla.ditlefsen@rentokil-initial.com

Logoen til Rentokil Initial

Andre aktuelle saker

Røde Kors Førstehjelp og FIAS har inngått et landsdekkende samarbeide

Røde Kors Førstehjelp AS og FIAS har inngått et bredt samarbeide på førstehjelpsutstyr og kurs innen faget på vegne av bedriftene i FIAS. Røde Kors vil da kunne levere førsthjelpsprodukter, hjertestartere og kurs innen førstehjelp i nesten hele landet. Dette vil styrke sikkerheten til alle fiskere og sjøfolk langs kysten samt all annen sjømatindustri på land og til havs.

Hvem skal ta over etter deg?

I fiskerinæringen er det mange dyktige bedriftseiere som har skapt store verdier. De bruker mye tid på å utvikle bedriften, men mangler ofte en god plan for hvordan eierskapet og øvrige verdier skal overføres til neste generasjon. – En av de største årsakene til tap av verdier er dårlig planlegging og kommunikasjon i familien samt andre familiære forhold, sier administrerende direktør Øystein Bø i Formue.