fbpx
FIAS Nytt

Fiasnytt februar

Les FIAS nytt for februar.
Her får du nyheter fra mange av våre leverandører, og mange gode tilbud til din bedrift.

Besøk vår stand på Holdbar-messen

Den viktigste møteplassen for produksjon, emballering og håndtering i Norge. Kom og ta en prat med oss på stand B01-15.

Brannsikre skap fra Asecos og Düperthal

 Vi tror skapene kan være populære blant fiskebåter, sjøanlegg/fôrflåter og brønnbåter.

Digital Etikett AS – Skaff deg etikettar og emballasje som fortel di historie!

Digital Etikett spesialiserer seg på produksjon av dekorative etikettar på rull, førtrykt film til flowpack og ferdigfabrikkerte posar. Me held til i Gaupne i Indre Sogn.

Utvidet samarbeid mellom Rentokil og FIAS

Rentokil Initial har hatt et tett samarbeid med FIAS gjennom mange år. Det er gledelig at FIAS sine medlemmer fra 2023 har muligheten til å benytte hele Rentokils sortiment av tjenester som de er stolte av å kunne levere.

Andre aktuelle saker

Røde Kors Førstehjelp og FIAS har inngått et landsdekkende samarbeide

Røde Kors Førstehjelp AS og FIAS har inngått et bredt samarbeide på førstehjelpsutstyr og kurs innen faget på vegne av bedriftene i FIAS. Røde Kors vil da kunne levere førsthjelpsprodukter, hjertestartere og kurs innen førstehjelp i nesten hele landet. Dette vil styrke sikkerheten til alle fiskere og sjøfolk langs kysten samt all annen sjømatindustri på land og til havs.

Hvem skal ta over etter deg?

I fiskerinæringen er det mange dyktige bedriftseiere som har skapt store verdier. De bruker mye tid på å utvikle bedriften, men mangler ofte en god plan for hvordan eierskapet og øvrige verdier skal overføres til neste generasjon. – En av de største årsakene til tap av verdier er dårlig planlegging og kommunikasjon i familien samt andre familiære forhold, sier administrerende direktør Øystein Bø i Formue.