fbpx

Endelig kan vi treffes igjen! Velkommen til Industriens Markedsplass 22. – 23. mars

Industriens Motemesse har vært arrangert av TESS siden 1998 og er en markedsplass som samler leverandørindustrien. Med nytt navn og fornyet fokus arrangeres messen for første gang siden 2018. Målsettingen var å samle minst 120 nasjonale og internasjonale utstillere innen segmentene – Olje & Gass, Havbruk og Fiskeri, Offentlig sektor, Entreprenør og Industri. Pr. 21. februar har vi allerede 140 påmeldte utstillere.

Industriens Markedsplass 2023

22. – 23. mars 2023 inviterer TESS sentrale aktører i leverandørindustrien til Industriens Markedsplass (IM). Sentralt for messen står budskapet om hvordan virksomheten kan bidra til en bærekraftig utvikling.

Kortreiste produkter med høy kvalitet og nye innovative løsninger, som også gir minst mulig fotavtrykk i miljøet, er viktigere enn noen gang. Bærekraft er en viktig del i alt vi gjør.

Vårt ønske er at IM kan bidra positivt til miljøet ved å tilby en arena til bærekraftig kompetanseutveksling for sentrale aktører i bransjen under samme tak. Dette gir en unik mulighet til å lære av hverandre.

Messen arrangeres for 17. gang siden 1998, og for sjette gang avholdes den på Telenor Arena. Denne gang har messen nytt navn, men arrangementet er fremdeles det vi kjenner til fra tidligere år. Fortsatt er den Norges eneste spesialmesse for produkter til drift og vedlikehold med tilhørende tjenester for landbasert industri, offshore, offentlig sektor, fiskeri og havbruk. 

NY REKORD?
Messen er svært populær blant sentrale aktører i leverandørindustrien. Med 124 nasjonale og internasjonale utstillere på sist messe i 2018, ble det satt ny rekord. Mange av de samme aktørene har også meldt seg på messen i 2023, og vi har nå 138 påmeldte utstillere.
– At så mange inviterte utstillere ønsker å delta er vi veldig fornøyde med. Målet for 2023 var 120 utstillere, rekorden er da allerede nådd, forteller messesjef Eve Åshaug Jacobsen.
 

EFFEKTIVE MØTER
SpeedMatch er en intensiv og effektiv møteform, hvor partene har 10 minutter til disposisjon for å utveksle informasjon og bygge relasjoner. Resultatet er ofte nye avtaler for utdypende informasjon. Her treffes fagkyndige på blant annet integrert forsyning,  avtaler, systemer, e-handel og hydraulikk.

For mer informasjon, ta kontakt med:

Eve Åshaug Jacobsen
32 84 40 45 / 95 22 55 67
eve.jacobsen@tess.no

Din møteplass for kvalitet, miljø og bærekraft!

Fakta:
Industriens Motemesse og Markedsplass

 • Norges eneste spesialmesse for drift- og vedlikeholdsprodukter med tilhørende tjenester for landbasert industri, offshore, shipping og havbruk.
 • Arrangert første gang i 1998 som ledd i en omfattende markering av TESS 30-års jubileum.
 • Tidligere arrangert både i Oslo og Bergen samt 2 ganger på Hurtigruten Trollfjord.
 • DVH-prisen deles ut “for kreativ produktutvikling og kostnadsreduksjoner for brukerne”.
 • Teller antall arbeidsplasser de besøkende representerer.
 • Faglig oppdatering for økt oppetid og økt fortjeneste.
 • IM-2017: 22. og 23. mars. Telenor Arena, Fornebu. 111 utstillere.
 • IM-2018: 27. – 29. september. Telenor Arena, Fornebu. 124 utstillere.
 • IM-2023: 22. – 23. mars. Telenor Arena, Fornebu. Forhåndspåmeldte: 138 utstillere.

TESS

 • Profesjonelt servicefirma som har løst problemer for næringslivet siden 1968
 • Fokus på kvalitet, miljø og bærekraft er en forutsetning for at TESS skal gi kunden trygghet og redusert miljøbelastning
 • TESS Hose Management (THM): TESS’ slangekontrollsystem som gir økt oppetid, lavere kostnader, forbedret sikkerhet og lavere CO2 utslipp
 • Optimaliserte forsyningsløsninger som sikrer oppetid og gir inntil 35% besparelser
 • Godkjente slangeverksteder
 • TESS slanger er mest solgt og mest utbredt
 • TESS er alene større enn nr. 2, 3 og 4 til sammen
 • Landsomfattende: Egne servicesentre mer enn 130 steder i Norge
 • Kraftsentre for sveis – størst i Norge på sveis
 • Vårt motto «Follow your customer» har ført til etableringer i Aberdeen, Esbjerg, Frederikshavn, Houston, Singapore, Macaé (Brasil) og Gran Canaria
 • Mer enn 1.000.000 ordre pr. år
 • Mer enn 270.000 varenumre
 • Egne divisjoner for stålslanger, sveising og Subsea
 • Ca. 1260 medarbeidere

Andre aktuelle saker

Mattrygghetsskolen starter våren 2025

Mattrygghet er svært viktig for alle som jobber i matens verdikjede. Som ledende aktør innen mattrygghet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse, lanserer nå Eurofins Food & Feed Testing AS et unikt utdanningstilbud, som forenkler prosessen for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere. I samarbeid med FIAS lanseres det nå et eget kull for FIAS sine aksjonærer!

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.