fbpx
Foto av produkter med Fias-logoen på

Gjør deg klar til Seafood Expo Global og Seafood Processing i Barcelona med produktmedia

Det er ikke lenge til verdens største sjømatmesse i Barcelona. Gjør deg klar med produktmedia som profilbekledning, merch, giveaways og strøartikler som synliggjør deg og din bedrift. Vår leverandør IDÉ House of Brands er en totalleverandør som hjelper dere med hele prosessen fra idémyldring til design, konsept, produksjon, og logistikk.

Produktmedia som markedskanal synliggjør deg i markedet og bygger både merkevare og relasjoner. Det unike med å kommunisere gjennom produktmedia er at budskapet har lengre levetid enn andre tradisjonelle markedskanaler. Å velge produkter som målgruppen faktisk bruker er også mer miljøvennlig, noe som er enda viktigere enn noen gang.

 Vår leverandør IDÉ House of Brands hjelper dere gjerne med dette.

 Tilbud og bestillinger gjøres per e-post til: julie.pettersen@idegroup.no

 Alternativt ta kontakt med avtaleansvarlige Julie i IDÉ House Of Brands på telefon +47 930 00 971 for en prat.

Andre aktuelle saker

Endotech – ny leverandør til FIAS

Endotech AS er en norsk leverandør av utstyr og materiell til norske helseforetak, laboratorier og matindustrien. Endotech er norsk distributør av BiopSafe, som er en ny og innovativ metode for behandling av formalin ved biopsi-prøvetaking.