fbpx
Foto av produkter med Fias-logoen på

Gjør deg klar til Seafood Expo Global og Seafood Processing i Barcelona med produktmedia

Det er ikke lenge til verdens største sjømatmesse i Barcelona. Gjør deg klar med produktmedia som profilbekledning, merch, giveaways og strøartikler som synliggjør deg og din bedrift. Vår leverandør IDÉ House of Brands er en totalleverandør som hjelper dere med hele prosessen fra idémyldring til design, konsept, produksjon, og logistikk.

Produktmedia som markedskanal synliggjør deg i markedet og bygger både merkevare og relasjoner. Det unike med å kommunisere gjennom produktmedia er at budskapet har lengre levetid enn andre tradisjonelle markedskanaler. Å velge produkter som målgruppen faktisk bruker er også mer miljøvennlig, noe som er enda viktigere enn noen gang.

 Vår leverandør IDÉ House of Brands hjelper dere gjerne med dette.

 Tilbud og bestillinger gjøres per e-post til: julie.pettersen@idegroup.no

 Alternativt ta kontakt med avtaleansvarlige Julie i IDÉ House Of Brands på telefon +47 930 00 971 for en prat.

Andre aktuelle saker

Mattrygghetsskolen starter våren 2025

Mattrygghet er svært viktig for alle som jobber i matens verdikjede. Som ledende aktør innen mattrygghet, kvalitetskontroll og kvalitetsledelse, lanserer nå Eurofins Food & Feed Testing AS et unikt utdanningstilbud, som forenkler prosessen for arbeidsgivere å utdanne egne medarbeidere. I samarbeid med FIAS lanseres det nå et eget kull for FIAS sine aksjonærer!

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.