fbpx
Foto av person som holder seg for brystet med smerter

Foto: TESS

Rekordmange besøkende på Industriens markedsplass

Over 2400 personer var innom Industriens markedsplass arrangert av vår leverandør TESS i løpet av to hektiske dager i Telenor Arena. Dermed ble den 17. utgaven av messen den største noensinne.

Onsdag 22. mars åpnet dørene til IM2023. For første gang siden 2018 kunne FIAS-leverandør TESS igjen ønske hjertelig velkommen til Industriens markedsplass ved gründer og CO Erik Jølberg. Fylkesordfører i Viken, Roger Ryberg, sto for den offisielle åpningen og ga uttrykk for at han var mektig imponert over arrangementet som var tettpakket med utstillere og besøkende.

Innholdsrike messedager

I Telenor Arena hadde 143 leverandører rigget seg til, flankert av nyvinningene Entreprenør- og Olje & Gasshjørnet. Her kunne besøkende slå av en fagprat og få demonstrert ubemannede lagerløsninger og redningskammer. Særlig iøynefallende var en fullskalaversjon av løsningen for ubemannet bunkring tilpasset Olje- og Gass-segmentet.

Besøkende kunne også velge blant en rekke spennende foredrag. Konferanserommene fyltes opp med tilhørere som fikk servert faglig påfyll av representanter fra TESS, samt selskaper som Equinor, TechnipFMC og Aker Solutions. Tradisjonen tro ble det også gjennomført SpeedMatch mellom representanter fra leverandørene og fagpersoner/innkjøpere fra TESS, med stor suksess.

Prisdryss under nettverksmiddagen

Første messedag ble avsluttet med en nettverksmiddag hvor konferansier John Brungot sto for underholdningen. Fire spesialpriser ble også delt ut fra scenen: På vegne av alle i TESS Nord tok Øyvind Brox imot prisene for «Mest veldrevne TESS», samt «Største TESS» i 2022. Prisen for «Størst omsetning per ansatt» gikk til TESS Sør og ble tatt imot av Jan Ivar Lindseth.

Prisen for «Fremragende arbeid for i TESS» på 100.000 kroner ble overrakt Frank Eidem som er KAM entreprenør i TESS Nord.

– Jeg har jobbet i TESS i 30 år, dette setter jeg stor pris på. TESS ligger hjertet mitt veldig nært, sa Eidem.

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.