fbpx
Foto av produkter med Fias-logoen på

Gjør deg klar til AQUA NOR 22-24 aug. 2023

Ønsker du å være synlig på Aqua Nor 2023? Da er produktmedia et effektivt virkemiddel for å skape oppmerksomhet om din merkevare. Både der og da – men også i ettertid av messen.

Riktig produkter kan bidra til å bygge relasjon med målgruppen dere ønsker å trekke, slik at nettopp din bedrift blir husket og valgt når et kjøp skal gjennomføres.

Aqua Nor 2023 nærmer seg og det kan være greit å sjekke at man har alt man trenger før sommeren. Sørg for å være synlig med et tydelig budskap i alt som skal kommuniseres, både når det gjelder bekledning, rollups, bannere, merch eller strøartikler.

Profileringsartiklene som brukes er også effektfulle ved senere anledninger. Enten det er på kick off internt, på kontoret, firmaturer, kundemøter eller andre eventer. En liten logo – kan ha så stor betydning. Ide House Of Brands er en totalleverandør, og hjelper dere mer enn gjerne med det du måtte trenge til Aqua Nor 2023. De leverer alt av messeutstyr, bekledning, giveaways og merch etc.

Ta kontakt direkte med Julie for og sammen skreddersy en pakke for din bedrift.
Kontakt: Julie Wangberg Pettersen

E-post: julie.pettersen@idegroup.no

Andre aktuelle saker

Endotech – ny leverandør til FIAS

Endotech AS er en norsk leverandør av utstyr og materiell til norske helseforetak, laboratorier og matindustrien. Endotech er norsk distributør av BiopSafe, som er en ny og innovativ metode for behandling av formalin ved biopsi-prøvetaking.