fbpx

Nyhetsbrev fra Telenor til medlemmer

Telenor har kommet med et nyhetsbrev og sier de denne gangen har en virkelig god nyhet for dere. De har lansert Trådløst Bredbånd Bedrift. Dette er virkelig en oppgradering og kan være svært spennende både for små og store bedrifter.

Husk at dere som medlemmer i FIAS har en egen Telenor-avtale. Informasjon om den finner du her på hjemmesiden under leverandører. Eller du kan ringe Telenors kundeservice på tlf: 05000.

Les mer om Trådløs Bedrift og andre nyheter nyheter fra Telenor i deres nyhetsbrev her.

Andre aktuelle saker

Endotech – ny leverandør til FIAS

Endotech AS er en norsk leverandør av utstyr og materiell til norske helseforetak, laboratorier og matindustrien. Endotech er norsk distributør av BiopSafe, som er en ny og innovativ metode for behandling av formalin ved biopsi-prøvetaking.