fbpx

Nyhetsbrev fra Telenor til medlemmer

Telenor har kommet med et nyhetsbrev og sier de denne gangen har en virkelig god nyhet for dere. De har lansert Trådløst Bredbånd Bedrift. Dette er virkelig en oppgradering og kan være svært spennende både for små og store bedrifter.

Husk at dere som medlemmer i FIAS har en egen Telenor-avtale. Informasjon om den finner du her på hjemmesiden under leverandører. Eller du kan ringe Telenors kundeservice på tlf: 05000.

Les mer om Trådløs Bedrift og andre nyheter nyheter fra Telenor i deres nyhetsbrev her.

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.