fbpx

Retura Norge – ny leverandør til FIAS

Retura tilbyr komplette avfallsløsninger for næringslivet. Deres unike landsdekkende tilstedeværelse danner grunnlaget for lokal verdiskaping. De leverer kostnadseffektive og miljøriktige avfallsløsninger i et sirkulærøkonomisk perspektiv.

– Med en samlet omsetning på over 2,5 milliarder NOK og ca. 600 ansatte fordelt på 23 virksomheter, skaper vi verdier og arbeidsplasser i lokalsamfunnet. Sammen med våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere jobber vi hver dag for et miljø i balanse, sier Retura selv.

– Vi er en totalleverandør av avfallstjenester og kan hente alt fra farlig avfall til havbruksplast. Som en del av avtalen med FIAS tilbyr vi følgende tjenester for ditt selskap:

 

  • Råd, veiledning og opplæring
  • Merkemateriell
  • Sorteringsveileder
  • Skreddersydd avfallsplan
  • Deklarering av farlig avfall
  • Rapportering av mengder og kostnader
  • Hjelp til miljøriktig og kostnadseffektiv avfallsløsning

Andre aktuelle saker

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.