fbpx

Retura Norge – ny leverandør til FIAS

Retura tilbyr komplette avfallsløsninger for næringslivet. Deres unike landsdekkende tilstedeværelse danner grunnlaget for lokal verdiskaping. De leverer kostnadseffektive og miljøriktige avfallsløsninger i et sirkulærøkonomisk perspektiv.

– Med en samlet omsetning på over 2,5 milliarder NOK og ca. 600 ansatte fordelt på 23 virksomheter, skaper vi verdier og arbeidsplasser i lokalsamfunnet. Sammen med våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere jobber vi hver dag for et miljø i balanse, sier Retura selv.

– Vi er en totalleverandør av avfallstjenester og kan hente alt fra farlig avfall til havbruksplast. Som en del av avtalen med FIAS tilbyr vi følgende tjenester for ditt selskap:

 

  • Råd, veiledning og opplæring
  • Merkemateriell
  • Sorteringsveileder
  • Skreddersydd avfallsplan
  • Deklarering av farlig avfall
  • Rapportering av mengder og kostnader
  • Hjelp til miljøriktig og kostnadseffektiv avfallsløsning

Andre aktuelle saker

Nor Tekstil AS er ny samarbeidspartner til FIAS!

Nor Tekstil AS er Norges ledende leverandør av tekstiltjenester. En av våre gründere startet opp i Florø i 1970, og gikk i 2005 i samarbeid med flere aktører i bransjen for å bygge en nasjonal vaskerikjede. Selskapet har nå over 1200 ansatte og omsetter årlig for over 1,5 milliarder.

Eurofins – ny leverandør til FIAS

Eurofins Scientific er en internasjonal laboratoriegruppe, som er verdensledende innen kjemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser. Eurofins-selskapene består av over 61 000 ansatte fordelt på et nettverk av 940 laboratorier i 59 land.